• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile aynı şehirde yaşayanlar...

fairylove23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
527
141
73
Afyon
kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayanlar kaç günde görüşüyorsunuz? Bizim evlerimiz yakın değil bazen 2 hafta görmediğim oluyor... Gerçi suratlrı düşüyor ama:KK12:? Sizce normal mi? Siz ne sıklıkla görüşürsünüz

bence 1 haftanız size kalsın ikinci haftanız onlara düşünsene oğlun evlendi ve evine gelmiyor özlüyorsun ama göremiyorsun :)

ben genelde tek başıma hiç gitmiyorum 2 ayda bi kere eşimle pazar kahvaltısına gideriz belki hiç gitmeyiz ama o gelir 2 haftayı aşmadan yarım saat oturur sonra gider

eşim de ben de çalışıyoruz eşim cumartesi de çalışıyor pazarları da beraber geçirmek istiyorum. zaten hamileyim, 1 ay sonra bu günleri özleyeceğizz:KK60: o yüzden hafta içi gitmeye çalışıyoruz ki hafta sonu bize kalsın:KK51:

şekerim daha evlenmedim. ama kayınvalidem olucak kişi iyi gibi .. ama yaşamadan yorum yapmayın... evlerimiz karşı karşıya olcak :D :D

ben genelde tek başıma hiç gitmiyorum 2 ayda bi kere eşimle pazar kahvaltısına gideriz belki hiç gitmeyiz ama o gelir 2 haftayı aşmadan yarım saat oturur sonra gider
yaa ben de tek gitmem sıkılırım zaten napacam kös kös... Biz gitmeyince onlar da gelmezler zaten. Hatta 10 gündür görüşmedik tatile gittiler gerçi bizim haberimiz vardı ama ne biz aradık ne onlar... Gelince ne olacak bilmiyom valla

yaa ben de tek gitmem sıkılırım zaten napacam kös kös... Biz gitmeyince onlar da gelmezler zaten. Hatta 10 gündür görüşmedik tatile gittiler gerçi bizim haberimiz vardı ama ne biz aradık ne onlar... Gelince ne olacak bilmiyom valla
aranızda problem yoksa bi arayın aşk olsun kayıplara karıştınız özledik falan diyin siz üstünüzden sorumluluğu atın uzak durun zaman zaman uzak daha iyidir ama arada küçük jestler yapın ufak bi hediye alın bi problem yok yalnız kalmayı seviyoruz havası verin :D

aranızda problem yoksa bi arayın aşk olsun kayıplara karıştınız özledik falan diyin siz üstünüzden sorumluluğu atın uzak durun zaman zaman uzak daha iyidir ama arada küçük jestler yapın ufak bi hediye alın bi problem yok yalnız kalmayı seviyoruz havası verin :D

güzel fikirler teşekkür ederimm:KK50:

Kızlar ne iyi kaynanalarınız varmış öyle. Bizimki haftada 1-2 iş çıkışı yanına oturmaya gitmemizi bekler. Haftasonu bir gün mutlaka bize gelir. Diğer günde de oğluyla (kocamla) başbaşa sinemaya, yemeğe, gezmeye giderler. Neymiş efendim tüm hafta evde sıkılıyormuş, oğlu onu gezdirmeliymiş.

Ben ayda iki defa falan giderim.onlarda gelirler.ama neden,cocuklar okula gidiyorlar,sabahcilar.bu yuzden pek sik gitmem.k.v.decok sik gelmez.k.v.normelde de oyle bir yere gitmeyi sevmez.evinde oturmayi sever.sorun olmaz aramiz da. Ama esim arada ugrarrr..kayinpederim arada ugrarr...sikayet yok cok sukur.

şekerim daha evlenmedim. ama kayınvalidem olucak kişi iyi gibi .. ama yaşamadan yorum yapmayın... evlerimiz karşı karşıya olcak :D :D
Benim gorumcemde evlenmeden kaynanam birtane diyordu.karsilikli dugunlerde oynuyorlardi.sonra karsilikli dalastilar.ustelik evlenir evlenmez

Haftada bir -hatta tam haftayı bulmadan- akşam yemeğine gidiyoruz.
Haftayı geçirdiğimiz çok nadir.

Aynı şehirde 2 hafta uzun zaman.
Ben de olsam haftada bir beklerim çocuklarımı.
3 günlük dünyada yol gözletmeye ne gerek var.

Kızlar ne iyi kaynanalarınız varmış öyle. Bizimki haftada 1-2 iş çıkışı yanına oturmaya gitmemizi bekler. Haftasonu bir gün mutlaka bize gelir. Diğer günde de oğluyla (kocamla) başbaşa sinemaya, yemeğe, gezmeye giderler. Neymiş efendim tüm hafta evde sıkılıyormuş, oğlu onu gezdirmeliymiş.

senin kayınvalide sizin de bi aile olduğunuzu unutmuş anlaşılan .Tabiki ziyaret edilmeli ama fazla muhabbet de tez ayrılık getiriyor maalesef. 2 haftada 1 ideal gerçekten ama hayat koşulları bazen insan işten gelince hiçbi şey yapası gelmiyor . H. sonu da temizlikle, ev işleriyle uğraşıyor. Bence biraz anlayışlı olunmalı. Aynı şey annemle aynı şehirde otursak da geçerli olurdu. Ama tek farkla o evime geldiğinde evim darma dağın bile olsa gerilmezdim...

benimki de çok iyi bir kadın, aynı şehirde yaaşayacağız. ama hiç istemiyorum her hafta gitmek falan.. yalnız olmayı seviyorum çünkü.. kırılmaz umarım..

senin kayınvalide sizin de bi aile olduğunuzu unutmuş anlaşılan .Tabiki ziyaret edilmeli ama fazla muhabbet de tez ayrılık getiriyor maalesef. 2 haftada 1 ideal gerçekten ama hayat koşulları bazen insan işten gelince hiçbi şey yapası gelmiyor . H. sonu da temizlikle, ev işleriyle uğraşıyor. Bence biraz anlayışlı olunmalı. Aynı şey annemle aynı şehirde otursak da geçerli olurdu. Ama tek farkla o evime geldiğinde evim darma dağın bile olsa gerilmezdim...

Aynen öyle oluyor ama anlayış farkı işte, sanki biz çalışmıyor gezmeye gizdiyoruz, geri kalan vakitte de onun gönlünü etmeliyiz gibi bir tutumu var. Oysaki az olsun, tadında bırakılsın değil mi ya. Sürekli dip dibe bazen kabak tadı veriyor, bunaltıyor, hiç gidesim gelesim gelmiyor. Bence de 2-3 haftaya bir ideal, sonuçta paylaşımına da bakar. Eğer muhabbetinden zevk alıyorsan, birlikte bir şeyler yapabiliyorsan daha sık görüşürsün. Ancak sürekli birbirinize bakıp, konuşacak şey arıyorsanız ne gereği var sıkmanın sıkılmanın.

Back
X