• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile aynı şehirde yaşayanlar...

Arabayla 10 dakika aramız haftada 1 görüşüyoruz istisnalar oluyor tabi ilk yıl eşime şikayet ediyordu gündüz bana gelmiyor diye 2günde bir arardı kahvaltıya gel akşamda otururuz diye kararlı davrandım gitmedim yada 2 hafta arayla gittim simdi herkes birbirinin sınırlarını biliyor

bu iş mesafeye bağlı bir olay değil ki. yontm taş devrinde değiliz ki bir mesefaden bir mesafeye gitmek aylar alsın ya da iletişim cihazları olmasın.aynı yer sorun değil bence, insan rahatsızlık vermek isterse dünyanın bir ucu olsun yine yapar yapacağını.

zaten sorun rahatsız etmesi, huzursuzluk vermesi değil. Ama her ailenin kendine ayıracağı bi h.sonu olmalı diye düşünüyorum. Bu yüzden h.içi gidiyorum ben. Zaten çalışıyorum yakında bebeğim olacak. H.sonunu eşimle geçirmek istiyorum.

Keske hergun gorebilsem kayinvalidemi ayni sehirde degiliz ama 20 dakika arabayla , hergun cagiriyorum gezelim diye.. cok seviyorum kayinvalidemi:nazar::KK36:

Eminim en az goren benimdir.. Ayda bir goruyorum bazen 2 ayda bir ( esime kalsa hic gitmicek benim zorumla gider) nerdeyse hic aramam. Gerek yok cunki morel bozuyor. Bugun gene 1 telefonuyla benime konusmadigi halde aglama krizlerine soktu beni. Hep baskasinin agzindan bana laf sokar. Mesela derki iste babaannen (esimin babaanenesi) senin hakkinda boyle dedi, yok iste senin hakkinda herkes dogurdu bi didem doguramadi cocuk kayinbabanda ayni fikirde, bende isterim torun ama sizde is yok. Hep baskalarinin benim hakkimda yaptiklari dedikodulari anlatir kendide ekler. Bugun esimin kuzeni 2ciye hamileymis onu anlatti bide guzel laf soktu pesinden. Ben sinirden krizlere girdim. Onun icin bana ayda 1 cok bile.

Ayni sehirdeyiz ama uzagiz. Bu yuzden de 3 haftada ya da ayda 1 gelirler 1-2 gece kalir giderler. Bizim ev daha musait o yuzden onlar gelir kalir. Biz de arada bir gideriz. Allaha sukur hic sorunumuz olmaz. Severim kayinvalidemi..

Haftada bir görüşürüz genelde kahvaltıya gideriz bi kaç saat takılıp sonrası kendimize kalır ;) haftada bir bi kaç saat normal sonuçta anne babası az bile aslında :KK51:

kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayanlar kaç günde görüşüyorsunuz? Bizim evlerimiz yakın değil bazen 2 hafta görmediğim oluyor... Gerçi suratlrı düşüyor ama:KK12:? Sizce normal mi? Siz ne sıklıkla görüşürsünüz

ayda 1 bazen daha da az.. araba ile 15 dakika uzaklıktayız.. ama eşime "gidelim istersen" demem onun da "e hadi" demesi lazım.. ha bir de kendimizi davet ettirip "biz geliyoruz" dememiz.. yoksa ne gelirler ne çağırırlar.. ama gittiğimizde aramız iyidir.. bi kaç saat güler eğlenir kalkarız.. bazen torunlarını daha fazla görmek istememeleri kötü gelir bana.. ama çok kurcalamıyorum eşim üzülmesin diye.. neticede annesi.. çok yakın değillerse de kırılabilir..

Yürüyerek 10 dakika mesafemiz 14 aylık evliyîm ilk 6 ay nerdeyse hergün birlikteydik eşim hadi gidelim hadi gidelim eee yetti dedim bigün yeni evliliğimi anlamadım son 8 aydır ayda Bikere gidiyoruz oda hiçi akşam oluo haftasonumu kimseye harcayamam

Merak ettim kendi ailelerinizin yanina da mi ayda bir, iki haftada bir gidiyosunuz?

Maalesef evet kendi ailem de aynı mesafede hatta daha yakın
Eşitlik olsun istiyorum yani kendi aileme haftada 1-2-3 gitsem eşiminkine ayda 1 olsa eşime haksızlık olur
Sorumluluklarını alması evli bi adam olduğunu kavraması için daha zamanı var :)
Ayrıca kendi evime çağırırkende eşitim Bikere birlikte Bikere benimkiler Bikere onunkiler ne bi eksik ne bi fazla

Maalesef evet kendi ailem de aynı mesafede hatta daha yakın
Eşitlik olsun istiyorum yani kendi aileme haftada 1-2-3 gitsem eşiminkine ayda 1 olsa eşime haksızlık olur
Sorumluluklarını alması evli bi adam olduğunu kavraması için daha zamanı var :)
Ayrıca kendi evime çağırırkende eşitim Bikere birlikte Bikere benimkiler Bikere onunkiler ne bi eksik ne bi fazla

Genel sordum aslinda mesela hangi arkadasti biri sey yazmis esim onu haftada bir gezdirecekmis falan. Bana bu normal geliyo bi'oglu varsa haftada bir gun annesini mutlu etse nolur ki?

Daha bekarim bu kv olaylarina gecis yapamadim ama bu siteden anladigim kadariyla gelin=kayinvalide hata konusunda esitler sanki.

Genel sordum aslinda mesela hangi arkadasti biri sey yazmis esim onu haftada bir gezdirecekmis falan. Bana bu normal geliyo bi'oglu varsa haftada bir gun annesini mutlu etse nolur ki?
Daha bekarim bu kv olaylarina gecis yapamadim ama bu siteden anladigim kadariyla gelin=kayinvalide hata konusunda esitler sanki.

Yani arkadaşım bi oğlu bi kızı varsa die bakarsak 30 tane doğruysaymış hergününü biriyle geçirsin diesim gelio
Sonuçta kadınında bi kocası var değil mi ?

12 yıldır eşimle birlikteyiz 14 aydırda evliyîz kv mi 12 yıldır tanırım okadar çok severdim ki anlatamM ama evlenice bişey oluo anlamadım çözemedim değişiyorlar
Hizmet bekliyorlar tamam yap gönlü olsun gitmeni bekliyor git gönlü olsun aramanı beklio ara gönlü olsun güleryüz sevgi saygı hepsi var ama sen onun oğlunu çalan kadınsın iş burda bitio resmen rakip gözüyle bakıolar

Yani arkadaşım bi oğlu bi kızı varsa die bakarsak 30 tane doğruysaymış hergününü biriyle geçirsin diesim gelio
Sonuçta kadınında bi kocası var değil mi ?

12 yıldır eşimle birlikteyiz 14 aydırda evliyîz kv mi 12 yıldır tanırım okadar çok severdim ki anlatamM ama evlenice bişey oluo anlamadım çözemedim değişiyorlar
Hizmet bekliyorlar tamam yap gönlü olsun gitmeni bekliyor git gönlü olsun aramanı beklio ara gönlü olsun güleryüz sevgi saygı hepsi var ama sen onun oğlunu çalan kadınsın iş burda bitio resmen rakip gözüyle bakıolar

işte benim de zoruma giden bu. evlenmeden önce pek iyiydik. İmzadan sonra nolduysa kadına bi haller oldu. Ben annemle farklı şehirdeyim. anneme bi bardak çay koyamazken kvye hizmet etmek istemiyorum valla.

Kızlar ne iyi kaynanalarınız varmış öyle. Bizimki haftada 1-2 iş çıkışı yanına oturmaya gitmemizi bekler. Haftasonu bir gün mutlaka bize gelir. Diğer günde de oğluyla (kocamla) başbaşa sinemaya, yemeğe, gezmeye giderler. Neymiş efendim tüm hafta evde sıkılıyormuş, oğlu onu gezdirmeliymiş.

eşinizle annesi baş başa gezmeyemi gidiyorlar :KK57:

araçla 1 saatlik mesafedeyiz
hastalık olmadıkça 15 günde bir görüşürüz onlar pek gelmez biz gideriz
fazla muhabbet tez ayrılık getirir dememişler boşa
aynı binada yada semtte olduğumuzu düşünemiyorum

2 ayda bir filan görüyorum heralde.Evlendiğimiz ilk sene eşimin haftada bir boş günü var bazen denk geliyorduk her seferinde görüşmek için çağırıyordu mesafemi koydum ben nöbetteyken sen anneni görmene git mutlaka dedim..Ben nöbetli çalışıyorum eşim 3 vardiya.Zaten biz biraraya zor geliyoruz..Kendi annemi senede 1 görebiliyorum.Hayat sartlarımız hayli zor...

Evliliğimizin ilk zamanları ehr haftasonu gidiyorduk :KK53: Baktım olacak gibi değil sizinkiydi bizimkiydi derken oaln benim haftasonuma olmuş. Sonra hafta içi gidip bi kaç saat oturup gelmeye başladık, öyle öyle derken birazda olsa açabildik arayı. Şuan eşimin işi sebebiyle gün içi fazlaca boş vakti var ve haftaiçi her gün annesine gidip fazlaca görüyor hal böyle olunca bende artık 2 3 haftada bir gitmek zorunda kalıyorum :KK48:

kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayanlar kaç günde görüşüyorsunuz? Bizim evlerimiz yakın değil bazen 2 hafta görmediğim oluyor... Gerçi suratlrı düşüyor ama:KK12:? Sizce normal mi? Siz ne sıklıkla görüşürsünüz

biz 1.5saat uzaktayız ama ilk zamanlar her haftasonu gidiyorduk. Sonra 2 haftada bir oldu. Çoğunlukla ayda iki kere gidiyoruz. Bazen onlar geliyor bazen biz gidiyoruz

Back
X