• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile beraber oturanlar

ben de bir zamanlar böyle bir konu açmıştım beni topa tuttular demediklerini bırakmamışlardı burada. bana sığıntısın birde konuşuyorsun dediler git çalış başka eve çık dediler daha neler neler damdan düşeni gene damdan düşen anlar seni çok iyi anlıyorum bacım bende hamile kalamıyorum ama benim yüzüme açık açık iyiki birde çocuğunuz yok diyolar offfff gene yaralarım kanadı seni en iyi ben anlarım tövbe ettim buraya bir daha derdimi yazmam dedim gidip dağa taşa anlatırım gene buraya yazmam demiştim

Hakikaten size resmen hakaret etmişler? Ne demek çalış başka eve çık.

Dalga mı geçiyorsunuz, ciddi misiniz anlayamadım.

Kayınvalide ile yaşamak istememeniz normal, zaten yaşamanız anormal. Maddi durum yüzünden çıkamıyorsanız tabi ki size çalış başka eve çık denir, başka ne denir?

Çalışmanızı önermenin neresi hakaret yani. Siz çocuk doğurması, evde ev işi yapması, kayınvalideyle yaşaması gereken bir makine değilsiniz. Çalışmanız gayet normal.

Gidip koca koca insanlar aileleriyle yaşarsa da elbette bu sığıntılıktır. Siz istemeseniz de eşiniz sizi umursamıyor demek ki. Gidip eşinize kızın.

Bir de çocuk yapmaya çalışıyormuşsunuz. İyi ki çocuğunuz yok diyen insanların evine.

sizi kıskanıyor anladığım kadarıyla.
benimde kayınvalidem şuan misafirliğe geldi hamileyim diye çok yardımı dokunuyor ve erkenden odasına çekiliyor bizi hiç rahatsız etmiyor. eşime dedim annen böyle olmasaydı çekilmezdi dedim oda bişey diyemiyor annesi sonuçta. olan sana oluyor valla Allah yardımcın olsun
aynen öyle olan bana oluyor. evet kıskanıyor bunu 1 ay önce anladım kıskandığını. soranlar oluordu kıskanıyormusun gelinini oğlunla diye hayır ne kıskancam onlar mutlu olsun o karısı ben annesiyim demişti. ama çakıtırmıyormuş kıskandığını.

başta hata yapmışınız kv ne kadar iyi olusar olsun (ki ben daha görmedim iyi bi kv ) ev ev üstüne olmazzzz ne yapıp edin eşinizi ikna edin çocuğu da ertele biraz hatta sende bi işe gir bilmiyorum çalışıyor musun belki ayrı ev işi daha kolay olur böylelikle
çalışmıyorum eşim izin ermiyor. akşam eve geç gelmicekmisim. biraz bekle. dedi

evlenmeden önce kabul etmişsiniz. .
eşinize ayrı eve çıkmayı istediğinizi söyle. .
annesi düşkün, yatalak değilse kendine baksın k.v.
.

evlenmeden önce süresiz olarak beraber yaşamayı kabul etmeniz ve eşinizin de çalışmanıza izin vermemesi dolayısıyla öneriler kısıtlanıyor ne yazık ki.

şu an size verebileceğim tek tavsiye, eğer duşa girdiğiniz zaman kayınvalideniz laf ediyorsa, sevişme tekliflerini bu gerekçeyle geri çevirmeniz olur.

başka da fikir gelmedi aklıma.

Evlenmeden önce çalışmama bişey demiyordu ama evlendikten sonra izin vermedi. Erkekler hep aynı galiba
Yok çalışıyorum ben o konuda değil kaynana konusunda ayniyiz bizde aynı evdeyiz hattâ yatak odalrimiz karşılıklı. Dahası gecen seneye kadar gece uyurken kapisini bile kapatmiuordu kadin yaa deli etti beni gittim söyledim en sonunda açık açık

Merhaba arkadaşlar.. Kayınvalide ile oturmaktan sıkıldım. 1 sene 4 aydır beraber yaşıyoruz. Eşi yok. Eşim evlenmeden önce beraber yaşıcaz dedi. Benimde babam olmadığı için kendi annemi düşünerek kabul ettim. Ama karı koca gibi değiliz o yatana kadar yatamıyoruz. İstediğim zaman ne eşimi öpebiliyorum ne sarılabiliyorum. Ben cicim ayı diyorlar ya onu bile yaşamadım. En güzel günlerimi kaynanam ve görümcemle beraber yaşadım. Arkadaşlarım demişti beraber yaşamayın diye bende iyi kaynanam dedim ama öyle olmuyormuş. 2 maaşın alıyor ama bize bir yardımı yok yine bütün faturaları biz ödüyoruz. Ya çok şey var askında konuşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yicem ne yapıcam ben kızlar. Benim gibi titiz değil, dışardan geliyor elini yıkamıyor sofraya oturuyor. Pis pis hareketleri var. Hala onun 30 yıllık tabaklarını tencerelerini çaydanlığını kullanıyoruz ben eskileri kullanmak istemiyorum. Eşime söylüyorum yeni ev alınca çeyizlerini kullanırsın diyor. Bazen annesinin yaptıklarını söylüyorum tamam uzatma diyor. Bazen ayrılmayı bile düşünmüyor değilim. Ne yapmam lazım akıl verin bana. Bunları düşünüyorum hamile bile kalamıyorum
neden kaynanan 2 maas alıyosun fatıralarıda sen öde ben gencligimden evliigimin en güzel yıllarını yanında geciriyorum senin icin senind e biraz elin cebe girsin de

Back
X