Hanım efendi kıskanç olan oKusura bakmayında bana pekte objektif gelmedi açıklamaların
İki evlat sahibiyim ikisi arasında hiçbir fark yok
Evet bir şekilde farklı olabilir evlatlar fıtratı durumu fiziksel özelliği farklı olur ona göre fark gözetir bir anne baba aksi çok zordur
Kıskançlıktan dem vurmuşsun bence sende eltinden fazla olabilirsin ama eksik değilsin
Bazen şu büyüklerdeki sabıra şaşırıyorum acaba bizdemi böyle olacağız
Anlatış tarzımda ne var bilmiyorum ama
Sadece yaşlı babaannesinin önünde olduğu için üzüldüm
Kaldı ki o kadın bile kayınvalideme kızıyor
ben bu konuyu okudum sanki
Çocukla ne alakası varHiç kusura bakma konu sahibi senin eltini kaynini ve çocuklarını kiskanman sonucu millet senden nefret eder hale gelmis çocuğunu bile sevmek istemiyorlar demek ki
Tabi ya ben kıskancım
Aile aile değil
Ama ben kıskancım
Valla o kadar genişsiniz ki
Ne gibi bir iticilik varBilmiyorum bi iticilik var anlatisinda sanki :) neysede bak insan annesine icerlerde kv sine sitem edemez. Sevmiyor bskmiyor diye kizamaz.. cok icerliyosa kocan tartisir annesiyle ama senin boyle birseye hakkin yok bence..
Hayatını başkalarının hayatıyla kıyaslarsan ooooo ne zenginler ne ünlüler ne değerler varHanım efendi kıskanç olan o
Yıllarca çocuklarına baktırdı
Benim çocuğuma bakmalarını bizle samimi olmasını istemiyor
Aile aile değil ki
Arkamızda olduğunu hissetmiyoruz bile
Ne aileler var
Ağzım açık bakıyorum
Evet kıskanç olan sensin zorla kendini ve çocuğunu sevdirmeye çalışıyorsun bu da ters tepiyor insanlar senden iyice soğuyorÇocukla ne alakası var
Eğlenmek gülmek mi aile olmak
Hani zor durumda fedakarlık
Bir onlar mı var
Biz neyiz
Sanki hayatta yoklar
Bu kadar olamaz
Uyanıklık eden onlar
Ama kıskanç ben oluyorum
Hayret
Hep aynı şeykadın zaten yıllarca diğer torunlara bakmış,bırakında artık dinlensin kimbilir kaç yaşında hiç mi acımıyorsunuz.arkanızda olduklarınınasıl hissedeceksiniz maddi yardımla mı
Bu şekilde yorum yazacağınızı biliyordum zaten de
Ayrımcılığa hiç katlanamıyorum
Yaşlanınca da bekler evine torunum gelsin diye
Bayram günü olması hoş olmadı evet
Aile dediğin biraz varlığını hissettirir
Ama bitti artık çıkarttım hayatımdan
Bizi istemeyeni ben de istemem
Ne aileler kayınvalideler var etrafımda
Bir faydasını iyiliğini görmedim
Varsa yoksa diğer torunları
İnsan bu kadar da ayrımcı olmaz
Valla ne derseniz deyinEvet kıskanç olan sensin zorla kendini ve çocuğunu sevdirmeye çalışıyorsun bu da ters tepiyor insanlar senden iyice soğuyor
Torun olayını da senin kadar abartılı yaşayan var mı acaba bakmak zorunda değil sürekli olay çıkaran bir kadın haline gelmişsin yazık
Zatenbaska turlusu olmaz.. benim babannemde cadinin biridir. Annene zamaninda yapmadigi kalmamis bizide pek sevmemis yani.. buna ragmen simdi yanluz kaldi sitem ediyorve kimsenin umrudegil. Cunku ne ekersen onu biciyorsun. Simdi elinde o firsatlar olsa herkese kan kusturur - ki firsati yakalayinca zaten herkesi canindan bezdiriyor. Demem o ki.. cocugun zaten gorecek ondaki tavri ve umursamiycak bile onu..Ne gibi bir iticilik var
İçindende ne geliyorsa onu yazdım
O zaman ileride ah torunum gelmiyor diye sitem etmicek
Benim kızıma ne kadar sevgi gösterirse ilerde o kadar görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?