Kayınvalide ile fena tartıştım

Hanım efendi kıskanç olan o
Yıllarca çocuklarına baktırdı
Benim çocuğuma bakmalarını bizle samimi olmasını istemiyor
Aile aile değil ki
Arkamızda olduğunu hissetmiyoruz bile
Ne aileler var
Ağzım açık bakıyorum

Anlatış tarzımda ne var bilmiyorum ama
Sadece yaşlı babaannesinin önünde olduğu için üzüldüm
Kaldı ki o kadın bile kayınvalideme kızıyor

Bilmiyorum bi iticilik var anlatisinda sanki :) neysede bak insan annesine icerlerde kv sine sitem edemez. Sevmiyor bskmiyor diye kizamaz.. cok icerliyosa kocan tartisir annesiyle ama senin boyle birseye hakkin yok bence..

Hiç kusura bakma konu sahibi senin eltini kaynini ve çocuklarını kiskanman sonucu millet senden nefret eder hale gelmis çocuğunu bile sevmek istemiyorlar demek ki
Çocukla ne alakası var
Eğlenmek gülmek mi aile olmak
Hani zor durumda fedakarlık
Bir onlar mı var
Biz neyiz
Sanki hayatta yoklar
Bu kadar olamaz
Uyanıklık eden onlar
Ama kıskanç ben oluyorum
Hayret

bayramlik agzinizi acmissiniz.ben kv ve kp uzuldum acikcasi.benim yengelerim de aynen sizin kafada ama unuttugunuz birsey var kv sizin hizmetciniz degil.niye cocuklariniza baksin.cikin artik bu kafadan o sizin esinize annelik yapti sizin cocugunuza bakmak zorunda degil.ayrica belki diger gelini ona daha iyi onu daha cok seviyor.eltiniz nasi biri bilmiyorum ama bayram gunu benim gelinim bana boyle bagirsa ona kiymet vermem

kadın zaten yıllarca diğer torunlara bakmış,bırakında artık dinlensin kimbilir kaç yaşında hiç mi acımıyorsunuz.arkanızda olduklarınınasıl hissedeceksiniz maddi yardımla mı

Tabi ya ben kıskancım
Aile aile değil
Ama ben kıskancım
Valla o kadar genişsiniz ki

Aile huzuru, ayıp, saygı, bayram vs bilmiyorsunuz onu anladım.

Ama madem çocuğunuzu düşünüyorsunuz, çocuğunuz için su yaptığınızdan vazgeçin.

Çocuk kendini ne kadar kötü hissediyordur sizin yersiz kıyaslarınız yüzünden...

Ne bilelim biz belki de çocuğunuz bebekken ileri geri konuştunuz, kucaklarına vermek istemediniz, kıskandınız, sakındınız, onlar da kendilerini geri çekti?
Yada eltiniz daha Güleryüzlü, saygılı, kendini sevdiren biri. Çocukları da gönül rahatlığı ile emanet edip işlerine karışmıyor vs?

Ki hiçbiri olmasın kayınvalidenizin paşa gönlü bilir. Bakmazsa bakmaz.
Zorunda mı kadın?
Türlü Beklentiler içine girip sonra insanlara hayatı dar ediyorsunuz.
Bari Bayram günü yapmasaymışsınız.

Bilmiyorum bi iticilik var anlatisinda sanki :) neysede bak insan annesine icerlerde kv sine sitem edemez. Sevmiyor bskmiyor diye kizamaz.. cok icerliyosa kocan tartisir annesiyle ama senin boyle birseye hakkin yok bence..
Ne gibi bir iticilik var
İçindende ne geliyorsa onu yazdım
O zaman ileride ah torunum gelmiyor diye sitem etmicek
Benim kızıma ne kadar sevgi gösterirse ilerde o kadar görür

"Kayınvaldim şöyle dedi" gibi bir şey okumadım. Herhangi bir sinir edecek duruma da mahal verilmemiş... Siz böyle cazgır ve üslubun fevriliğini ayarlayamayan bir kadınsanız, sizinle ilgili çekinceleri olabilir. Ben sizin tavrınızı hiç beğenmedim. Benim gelinim olsanız pek teşrik-i mesaide bulunmamaya gayret ederim. Evlat ayrı. Ama bir de benim dilimin kantarı kaçar mazallah daha beter küskünlük olur.
"Bu duruma beni onlar getirdi, çünkü ayrımcılık" gibi bir savda geçerli değil. Bu tarz şeyleri minnet etmemiş olmanın lüks konforu içinde hayatınızı özgürleştirmiş olmakla kutlarsınız, geçer gider.. Kim kime minnet ediyorsa mutlaka bir bedel ödüyordur merak etmeyin.. Daha tuzunuz kuru, kayınvalideden uzak ve gürültüsüz, kocanızı sahiplenebildiğiniz , üçüncüye kişiye yansıtmadığınız sorunlarınızın olduğu bir hayat bile lüks.

Ee niye bu sekilde davrandiniz ki?
Bakmak zorunda degil sevmek zorunda degil ayrim dediginiz sey aslinda tercih.onlar diger gelin ogul torun herseyse onu tercih ediyor diye ayrimcilik demeyin.kavga etmenize gerek yokmus ki.bayramlasir 1 saat kalkar donersiniz.kiskanclik yapmissiniz siz

Hayatını başkalarının hayatıyla kıyaslarsan ooooo ne zenginler ne ünlüler ne değerler var
Kayınvalidene sor bakim ne gelinler var diyecektir

Çocukla ne alakası var
Eğlenmek gülmek mi aile olmak
Hani zor durumda fedakarlık
Bir onlar mı var
Biz neyiz
Sanki hayatta yoklar
Bu kadar olamaz
Uyanıklık eden onlar
Ama kıskanç ben oluyorum
Hayret
Evet kıskanç olan sensin zorla kendini ve çocuğunu sevdirmeye çalışıyorsun bu da ters tepiyor insanlar senden iyice soğuyor

Torun olayını da senin kadar abartılı yaşayan var mı acaba bakmak zorunda değil sürekli olay çıkaran bir kadın haline gelmişsin yazık

kadın zaten yıllarca diğer torunlara bakmış,bırakında artık dinlensin kimbilir kaç yaşında hiç mi acımıyorsunuz.arkanızda olduklarınınasıl hissedeceksiniz maddi yardımla mı
Hep aynı şey
Kadın yıllarca bakmış vs vs
Ne dinlenmesi
Kadın evinde duramıyor
Fırsat vermiyorlar ki bir şeye
Ödleri kopuyor
Bizle samimi olucak diye
Ne halleri varsa görsünler

Zararını gördün mü zararını onu söyle?
Bana göre zararı olmasın iyidir o eş ailesi yeter o kadar iyilik.
Fazlasını istemem mesela.

Valla ne derseniz deyin
Bizim en zor anımızda hep Benim ailem yanımızda oldu
Onlar bizim zor zamanımızda hemen ellerini ayaklarını çekiyor
Allah görüyor herşeyi

Allah aşkına senin kayınvalideden başka ilgileneceğin birşey yok mu kaynana aşağı kaynana yukarı. Ayrımcılık yapıyorsa da onun sorunu. Önemsemeyin hayatınıza bakın. Çok itici görünüyor yaptiklariniz.

Bu tarz bir konuya su yorumu yaptim bugun: "Annelerinize doguruyorsaniz cocuklari, anne biz cocuk yapalim mi diye sorun." Ayni tavsiyeyi sizede veriyorum. Bayram gunu ne yararin dokundu ki diyecek kadar nasil kaybettiniz kendinizi?

Ne gibi bir iticilik var
İçindende ne geliyorsa onu yazdım
O zaman ileride ah torunum gelmiyor diye sitem etmicek
Benim kızıma ne kadar sevgi gösterirse ilerde o kadar görür
Zatenbaska turlusu olmaz.. benim babannemde cadinin biridir. Annene zamaninda yapmadigi kalmamis bizide pek sevmemis yani.. buna ragmen simdi yanluz kaldi sitem ediyorve kimsenin umrudegil. Cunku ne ekersen onu biciyorsun. Simdi elinde o firsatlar olsa herkese kan kusturur - ki firsati yakalayinca zaten herkesi canindan bezdiriyor. Demem o ki.. cocugun zaten gorecek ondaki tavri ve umursamiycak bile onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…