eee tamam işte yazık kadına bir de sen çıkmaHep aynı şey
Kadın yıllarca bakmış vs vs
Ne dinlenmesi
Kadın evinde duramıyor
Fırsat vermiyorlar ki bir şeye
Ödleri kopuyor
Bizle samimi olucak diye
Ne halleri varsa görsünler
Valla yıllarca baktı diğer torununu daAile huzuru, ayıp, saygı, bayram vs bilmiyorsunuz onu anladım.
Ama madem çocuğunuzu düşünüyorsunuz, çocuğunuz için su yaptığınızdan vazgeçin.
Çocuk kendini ne kadar kötü hissediyordur sizin yersiz kıyaslarınız yüzünden...
Ne bilelim biz belki de çocuğunuz bebekken ileri geri konuştunuz, kucaklarına vermek istemediniz, kıskandınız, sakındınız, onlar da kendilerini geri çekti?
Yada eltiniz daha Güleryüzlü, saygılı, kendini sevdiren biri. Çocukları da gönül rahatlığı ile emanet edip işlerine karışmıyor vs?
Ki hiçbiri olmasın kayınvalidenizin paşa gönlü bilir. Bakmazsa bakmaz.
Zorunda mı kadın?
Türlü Beklentiler içine girip sonra insanlara hayatı dar ediyorsunuz.
Bari Bayram günü yapmasaymışsınız.
O zaman uzak dur rahat bırak insanları diğer konuda ki gibi kocanı da doldurmaValla ne derseniz deyin
Bizim en zor anımızda hep Benim ailem yanımızda oldu
Onlar bizim zor zamanımızda hemen ellerini ayaklarını çekiyor
Allah görüyor herşeyi
Valla aynı şeyi bende rahmetli anneannemden gördümZatenbaska turlusu olmaz.. benim babannemde cadinin biridir. Annene zamaninda yapmadigi kalmamis bizide pek sevmemis yani.. buna ragmen simdi yanluz kaldi sitem ediyorve kimsenin umrudegil. Cunku ne ekersen onu biciyorsun. Simdi elinde o firsatlar olsa herkese kan kusturur - ki firsati yakalayinca zaten herkesi canindan bezdiriyor. Demem o ki.. cocugun zaten gorecek ondaki tavri ve umursamiycak bile onu..
Ben doldurmuyorumO zaman uzak dur rahat bırak insanları diğer konuda ki gibi kocanı da doldurma
Benim kv dede kp de sozde cok severler torun, ama ne kadar sevmediklerini ben biliyorum.. kendinden baska kimseyi sevemez kp denen adam. Allaha havale ettim hakkimi helal etmiyorum.. cocuklarimi sevmediginden degil baska mevzular var tabii.. seviyor gibi yaptigi zamanda cok yspmacik duruyoValla aynı şeyi bende rahmetli anneannemden gördüm
Bizi fazla sevmiyordu
Ben de fazla gitmiyordum
Şansıma kayınvalidem öyle çıktı
Nasıl birşey olduğunu biliyorum yani
Kızım zaten ileride görücek
Onlar pişman olsunlar
Ben doldurmuyorum
Zaten tartışmaya başlayan da eşim
Evlerine gittiğinde onları bulamayınca eşimin morali çöm bozuldu
Adam zaten morla bozukluğuyla gitti
O herşeyi görüyor
Herşeyin farkında merak etmeyin
Kendi aileniz olduğu için olabilir mi acabaSiz fena halde bu eltiyi daha doğrusu ön planda olmamayı fena halde kafayı takmışsınız. Biz burda ne söylersek söyleyelim aynı pencereden bakıyorsunuz. Bu sizi çoook mutsuz eder. Bence artık daha fazla takmayın bu konuyu aileyi. Yanlış hatırlamıyorsam anneniz bakıyordu çocuğunuza. Mis gibi bakılıyor çocuğunuza boşverin artı diğerlerini.
Bakın benimde çocuğuma 2 yaşından sonra bir sene boyu kayınvalidem baktı. Annemde diğer kardeşimin çocuklarına baktı her boşluğunda hatta çalışırken ücretsiz izin aldı bakmak için. Benimkilere birgün bile bakmamıştır. Hiç aklıma bile gelmedi neden benimkilere bakılmıyor diye. Böyle bayram günü kavga hiç hoş değil. Bugünler geçer su akar yolunu bulur, çocuklar büyür.sonra nasıl yüzyüze bakacaksınız
Ya sen nerden biliyorsun benim eşimi doldurduğumuKonu Sahibi sen hem kendini hem kocanı aşırı dolduruyorsun hiç boşa açıklama yapma orada anne oğul telefonda tartışsa bile senin araya girmeye hakkın yok
Bakmasın zatenKaynanan mecbur mu senin çocuğuna bakmaya ? Ona güvenerek mi doğurdunuz ?
Siz bence eltinizi ve onun çocuklarını kıskanıyorsunuz , bayram günü konuşulacak şeyler mi bunlar
Evet çok yapmacıkBenim kv dede kp de sozde cok severler torun, ama ne kadar sevmediklerini ben biliyorum.. kendinden baska kimseyi sevemez kp denen adam. Allaha havale ettim hakkimi helal etmiyorum.. cocuklarimi sevmediginden degil baska mevzular var tabii.. seviyor gibi yaptigi zamanda cok yspmacik duruyo
Sizin çocuğumuza da bakmaya mecbur değiller!!Kayınvalidemle aram kötü
Bayramda gitsem mi diye kararsızken evlerine gittik ve yoklardı
Eşimin babaannesine gittik köye oraya gitmişler dünden resmen görmemek için
Giderken eşimin babası birşey dedi
Eşim de evde durmuyorsunuz ki dedi
Konu açıldı
zaten doluyduk
Siz bu dünyaya diğer torunlarınıza bakmaya gelmişsiniz
Ayrımcısınız bu da torun diye bağırdım
Eşim de kayınvalide me birşey olsa yandık diye bağırdı
Ben mecburum onlara bakmaya dedi
Nerden mecbursun dedim
Benin sana ne zararım dokundu dedi
Ne yararın dokundu ki
Evimd geldin özür dileyerek değişmezsiniz dedim
Kayınpederime sakinleştirmeye çalıştı
Sende aynısın dedim
Arabaya zor bindik
Kendimi kaybetmişim
Yaşlı babaannesinin önünde olduğu için üzüldüm
Bir de kızımın önünde oldu
O kadar ayrımcılar ki
Diğer torununa kaç yıl baktı
Şimdide küçük torununa bakıyor
Hep onlarda
Kayınpederimde hep maddi yardımda bulundu
Benim kızımı be arıyorlar ne birşeyiyle ilgileniyorlar
Lafa gelince çok seviyor
Ay saça bak ay eteğe bak
Şaşırmaktan başka bildiği birşey Yok
Onlarla yicen içicen gezicen
Hiç birşey istemicen zor durumda olmucan hemen elini ayağını çekiyorlar
Nasıl aile anlamadım
Ev aldık kredi çektik sormadı bile babası
Herşeyimizi kendimiz yapıyoruz çok şükür
Annesi de hep diğer torunlarıyla
Sanki eşim yetimhanede büyümüş gibi
Eltim ayrı kıskanç
Evlenirken eşimin ailesini hiç böyle hayal etmemiştim
Ne diyorsun sen ya ne kandırmasıKonu Sahibi sizin prifilinize baktım 14 ayrı hesabınız mı vardı siz şu diğer elti kaynana görümce düşmanı Lady Marmelad misiniz ciddi soruyorum insanları kandirmayin
Değil tabi kiSizin çocuğumuza da bakmaya mecbur değiller!!
İstediği kişiye bakar buna siz karar verip yorum dahi yapmazsınız , kocanın annesi diye senin çocuklarına bakma mecburiyeti yok.Bakmasın zaten
Seviyormuş gibi de yapmacık konuşmasın
Gitsin baksın
İstediği kişiye
Bütün enerjisini onlara harcasın
Ne halleri varsa görsünler
Sorum net hanimefendiNe diyorsun sen ya ne kandırması
İnanmıyorsan yazma hanım efendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?