olmaz sende konu sahibi gibi annene çemkirmen gerekir neden ayrım yapıyorsun,benim çocuğuma da bakman lazım demelisinSiz fena halde bu eltiyi daha doğrusu ön planda olmamayı fena halde kafayı takmışsınız. Biz burda ne söylersek söyleyelim aynı pencereden bakıyorsunuz. Bu sizi çoook mutsuz eder. Bence artık daha fazla takmayın bu konuyu aileyi. Yanlış hatırlamıyorsam anneniz bakıyordu çocuğunuza. Mis gibi bakılıyor çocuğunuza boşverin artı diğerlerini.
Bakın benimde çocuğuma 2 yaşından sonra bir sene boyu kayınvalidem baktı. Annemde diğer kardeşimin çocuklarına baktı her boşluğunda hatta çalışırken ücretsiz izin aldı bakmak için. Benimkilere birgün bile bakmamıştır. Hiç aklıma bile gelmedi neden benimkilere bakılmıyor diye. Böyle bayram günü kavga hiç hoş değil. Bugünler geçer su akar yolunu bulur, çocuklar büyür.sonra nasıl yüzyüze bakacaksınız
Evet çok yapmacık
Kızıma vakit bile ayıramayan kadın
Ay kızım ay eteğe bak ay saça bak diye seviyor
Sevme onu da yapma
Zaten be yapmış ki kızıma
Varsa yoksa diğerleri
İnanmıyorsan yazma ya zorla mı yazdırıyorumSorum net hanimefendi
14 ayrı hesap açan ben değilim
Kendi aileniz olduğu için olabilir mi acaba
Ben bakmasını geçtim
Allah'a şükür annem bakıyor
Allah razı olsun ondan
Ama Benim ki aileyse o da aile
Mecburum onlarınkine bakmaya demesi bile asıl eltimin kıskanç olduğunu gösteriyor
Ben ayrımcılık yapmasına kızıyorum
Ben ayrımcılık yapmamSen nasıl bir kv olacaksın acaba
İnanmıyorsan yazma ya zorla mı yazdırıyorum
Seni ne ilgilendiriyorYazarım inanmadigimi da yazarım !
Yalan mı yazdıklarım :)
olmaz sende konu sahibi gibi annene çemkirmen gerekir neden ayrım yapıyorsun,benim çocuğuma da bakman lazım demelisin
Bu bakış açısıyla zor görünüyor ama inşallah diyelimBen ayrımcılık yapmam
Sağlığım el verdiğince torunlarıma bakarım
Sağlığım yerinde değilse de kimseye bakmam
Birine bakıp diğerine bakmamazlık yapmam
Hepsini eşit severim
Anlatabildim mi
Çünkü biz salak gibi burada yorumlar yapıyoruz sonra bırakıyoruz ki birinin iki ayrı üyeliği var birinin 14 ayrı üyeliği var bizi güzelce kandırıyorlarSeni ne ilgilendiriyor
Valla bir tanıdık var daNeyse biz ne diyelimki size. Evet haklısınız, çok ayrımcılık yapmış, onlarınkini bıraksın sizinkine baksın adalet sağlandın o zaman.
Yazma o zaman ya yazmaÇünkü biz salak gibi burada yorumlar yapıyoruz sonra bırakıyoruz ki birinin iki ayrı üyeliği var birinin 14 ayrı üyeliği var bizi güzelce kandırıyorlar
Elbette beni çok ilgilendiriyor
Sevmiyorlar işte sizi. Konularınızı üslubunuzu gördükçe tanımadığım halde ben bile sizi sevmiyorum. Kıskançlığınız şirretliğiniz talepkarlığınız tahammül sınırlarını aşıyorHep aynı şey
Kadın yıllarca bakmış vs vs
Ne dinlenmesi
Kadın evinde duramıyor
Fırsat vermiyorlar ki bir şeye
Ödleri kopuyor
Bizle samimi olucak diye
Ne halleri varsa görsünler
14 muKonu Sahibi sizin prifilinize baktım 14 ayrı hesabınız mı vardı siz şu diğer elti kaynana görümce düşmanı Lady Marmelad misiniz ciddi soruyorum insanları kandirmayin
Haksızlığa nerde olursa olsun katlanamamBu bakış açısıyla zor görünüyor ama inşallah diyelim
Yazma o zaman ya yazma
İnanmıyorsan yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?