Kayınvalide ile oturanlar

(

Hiç kendi evin gibi rahat edemiyeceksin, ona gelenler içinde muhatap olacaksın o kadar çok olumsuzluk var ki hangi birini yazsam kadın hastalansa sen ilgileneceksin artık sana dahil kaynana millete birde hizmetçi lik yapacaksın işin zor, sende hayatın Zorluklarını tabi bilmiyorsun, bir nevi kurbanın, çocuğu dahi istediğin gibi yetiştiremezsin hep onlar dahil olur işin zor
Evleneceğin erkek için zorluk yok, genelde sonradan pişman oluyorlar önce her şey toz pembe renginde

Eşim çalışıyor.. Ama gebe olduğum için benim çalışmamı istemiyor..
ahh bu esler...Oysa cocuk yokken baslasaydin simdi hem sigortan hem birikimin hem de gucun olurdu cunku aci ama para buyuk bir guc.Calisan gelin,kadin karsisindakini tedirgin eder.Suan ona gebe oldugnuzu dusunuyor muhtac oldugnuzu ve gidemeyacagnizi..halbuki hepsi de olur el ele verip calissaniz ev de olur esya da.Yoksa 2200 maasla kira ev harcamasi cocuk bakimi cok zor:/

Çıldırırsanız haklısınız ama inanın evdekilerin hic umru olmaz verdiginiz örnekteki kadar anlayışsızlarsa. O yüzden kvnin söylenmeleri sizin hiiiç umrunuzda olmasın önceliğiniz bebeğiniz ve sizsiniz. Durumunuza üzüldüm ama sabrinizin sonunda bebeginize kavusacaksiniz insallah ayri huzurlu eviniz de olur bebegin gelisiyle beraber.

Eşiniz gelince kibar bir dille canım evi bi supursen, bulasiklara yardim etsen, sofrayi kaldirsan bak annen yoruldu ben de biliyosun yardim edemiyorum en azindan sen destek ol kadina diye iş buyurun. Ayrica, kendi evimiz olsa pisligi daginikligi tolere ederiz bir sure ama annem baya rahatsız oluyor galiba dersiniz. Yine kvnin size iş konusunda durumunuzu bildigi halde söylendiğini ifade edin laf arasinda.

Bir erkek bir evi geçindiremeyecek,kendine güveni olmayan,bir ailenin yuvanın sorumluluğunu alacak 'adamlık' da olmayacak,üstüne bir de 'ev'lenecek! Yahu niye niye? Niye evleniyorsun arkadaşım otur ananın dizinin dibinde...

Insan sevdiğinin yanında olmak istiyor,sorunların üstesinden gelebileceğini düşünüyor ama düşünüldüğü gibi hiç bir şey toz pembe olmuyor we sonuç hüsran..

Sen bebeğini düşün canım herşeyden önemli olan şuan senin için o..duymazdan gel söylenenleri..
Dışarı çıktım gezdim dolaştım biraz.. Kendime geldim şimdi daha iyiyim.. Aynen canım dedemin Bi lafı var, duydum duymadım geç.. Onu yapsam daha iyi olur :)

Cok zor canım gerçekten üç dört ay önce çalışıyordum sonra Bi dönem kolumun ağrıları yüzünden Bi kaç kez hastaneye gittim geldim doktor bir ay fizik verdi o sıra işten çıktım fizik bitince tekrar başlayacaktım ama fizik bitmeden hamile kaldım

Canım çok güzel konuşmuşsun.. Evet şu an bebeğime ve kendime dikkat etmeliyim.. İnşallah.. Evlat rızkıyla gelir.. Umarım bize de çok iyi gelir

Evi süpürmem ağır iş yapmam eğilmem yükseğe uzanmam merdiven inmem çıkmam vs Bi sürü şey yasak.. Eşim evde kimse yokken çoğu dediğimi yapar fakat annesi babasının yanında yapmaz pek.. Yine de konuşacağım güzel tavsiyelerin için çok teşekkürler

Bu arada ben de eşimin ailesiyleyim anlayabiliyorum senin hislerini, beraber yaşamanın dışında adapte olmam gereken bir sürü şey var. Eşim yabancı. Sosyal yapi, kültür, yemekler, hava, dil farklı. Erkekler için çok kolay her şey onların ailesi ve bizden de hemen benimsememiz bekleniyor. Neyse çok uzatmayayim. Kendi irademle ve bu zorlukları göze alıp adım attım o yüzden arada bunalıma girsem de olumlu şeylere yoğunlaşmaya çalışıyorum.

Bebeğinin size çok iyi geleceğinden eminim. Çok özel bir dönemdesin iç huzurunu kimsenin zedelemesine izin verme.

Aynen canım ben tekirdağlıyım eşim karslı çoğu şeyimiz farklı.. Beni anlayan insanlarla konuşmak çok güzel, rahatlatıcı..
Sanırım birazda hormonlar yüzünden böyleyim.. Teşekkür ediyorum kendine çok iyi bak

Nerede yaşıyorsunuz ?

ben 6 ay dayanamadım valla. küse darıla ev ayırdım ama şimdi unuttuk o günleri iyikide ayırmışım evimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…