Genelde bu sebeplerle başlıyor birlikte oturmak.Gelin para biriktirin sonra çıkın.kızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
tavrını koy güzelce anlat aynı evde özeliniz olmaz bunu anlasın nişanlın özel bişeyler paylaşmayacaksanız niye evleniyosunuz anlamıyorum bu aileyle oturma fikrini yeri gelecek banyo bile yapamayaksın kp evdeykenİŞTE BU TAVRINI KOYMA KONUSUNU YAPABİLİR MİYİM ONU BİLMİYORM YOKSA EN BASINDAN SÖYLEMİŞTİM ZATEN İSTEMİYRM DİYE. ELİ AYAĞI TUTUYOKN YANİ BANA MUHTAC DEĞİLLERKN NİYE ÖYLE BİEY YAPAYM Kİ
ayirdinmi evleriAyni hataya düşmüştüm kesinlikle o para birikmiyor bi yerden bi masraf çıkıyor yinede birikmiyor sevgiliyken nisanliyken gördüğünden daha az eşini görmeye basliyosun arkadaşlarin dediği gibi babayla izlenilen maçlar da asla bitmiyor o melek kv herseyini kontrol etmeye çalışıyor kötü niyetli olmasa bile çünkü kadin kadini asla cekemez her kadin evinde kendi düzenini ister ee mantikende sen onun düzenini bozuyo konumunda oluyosun ömür boyu duzelmicek kirginliklar oluyor hic gerek yok uzak olun tatli olun bence..
Tabiki :)ayirdinmi evleri
baştan ayırsaymısın keşkeTabiki :)
Esinle sarmaş dolas oturup film izleyemezsin. Tam evliligin tadını cıkaracagın zamanlarda kayınvalideyle oturmak hic mantıklı degilkızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?