- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.882
- 1.423
- 60
Aslında tam olarak öyle değil. babasıyla beraber ortak kredi cekip alınacak sanırım sormadğm için bilmiyorum da
ne ortak iş yap nede ortak otur!!!! kendi kredinizi cekin illerde ödeyin. ortak alcan nışanınlın başka kardeşleri yok mu!!! hepsi hak sahibi. kendi ailen dahi olsa ne beraber otur nede beraber mal mülk al. üstelik o beraber yasıyanlar bir degıl 10 yıl oturduktan sonra hala kuruş bırıkımleri olmuyor.Aslında tam olarak öyle değil. babasıyla beraber ortak kredi cekip alınacak sanırım sormadğm için bilmiyorum da
hakkatten ha kızla oğlanı çalıştırıp kendine de ev yaptırıp yine beraber oturma fikrinde iyi niyetli annemiz.
Merak ediyorum konu sahibi kızımızın ailesi ne düşünüyor bu konu hakkında..
gercekten bu beraber oturanlar nasıl gece banyo yapıyor hic aklım almıyor:) sevişmıyormusunuz ayol. gıkınızda mı cıkmıyor o esnada . hic düşünemıyorumKabul etmeyin bence ben iki yıl oturdum ben ben olmaktan çıktım sinir küpü oldum hep hayal ediyordum,birgün esimle başbaşa olsak,işten geldiğinde kapıyı açıp sarilsam, birbirimize sarılıp TV izlesek,birgün başbaşa kahvaltı yapsak bunlar çok uzaktı bana ama ayirdik evi sonunda şimdi çok rahatim şükürler olsun
Şunu da söyleyeyim kiraya çıktık o dönem işlerimiz bozuktu acaba kirayı odeyebilirmiyiz yapabilir miyiz diye korkularla kimseye muhtaç olmadık 6 sene sonra evimizi aldık Allah yardım ediyor
aileme söylemeyi düşünmüyrm hiç bir sekilde kabl etmezler biliyorum
Benim KV vardı kp vefat etmiş KV min kulakları duymuyordu:)gercekten bu beraber oturanlar nasıl gece banyo yapıyor hic aklım almıyor:) sevişmıyormusunuz ayol. gıkınızda mı cıkmıyor o esnada . hic düşünemıyorumbütün evdekıler aa tamam şey yapıyor bunlar :))) valla aklim almiyor. üstelik genc olan kv kayinpederlerde var. ben bilmem ne yapmalarina alsa bilmek yada duymak istemem. böyle evlilikmi olur
kulaga duymasa banyoya kalkiliyor vs vs yani bence rahat bir durum degil bir cift icin. bu zamanda hala böyle konular acilmasi bile üzüyor beni. görümcen senin cinsel hayatini yada rahat edip etmemeni düsünmez. sonucta annesin eviBenim KV vardı kp vefat etmiş KV min kulakları duymuyordu:)
Ama kesinlikle çok zor gorumcelerim sürekli geliyordu yatılı kalıyorlardı,yakın olmalarına rağmen
Kırkim ciktigi gun yatili kalmaya geldiler nasil birlikte olunabilir olmuyordu gorumceler geldiginde,hiç benimseyemedim evi,evliliği
Önemli olan huzur gerisi bir şekilde oluyor
Bu kadar ciddi bir durumu söylemezsen ileride nasıl bir sıkıntı yaşarsın bunun farkındamısın peki..
1 sene birlikte oturmaktan ziyade iki katli ev alir altli ustlu otururuz plani daha korkunc. Asla yalniz birakmamaya niyetliler. Simdiden tavrini koy.banada olmaz gibi geliyo cunku ben rahatıma cok düşkünüm anne babanın yanında istediğim gibi davranamam odaya geçsem bizi istemiyo moduna girebilrler zor yanı kırmkata istemiyorm ikisinide cok seviyorum
Evet aynen öyle ev ev ustune olmuyor eşim başta istememişti evi ayırmak şimdi o da iyi ki diyor.kulaga duymasa banyoya kalkiliyor vs vs yani bence rahat bir durum degil bir cift icin. bu zamanda hala böyle konular acilmasi bile üzüyor beni. görümcen senin cinsel hayatini yada rahat edip etmemeni düsünmez. sonucta annesin evi
benim konularımı oku canım bıraz fıkır elde edbılrsınkızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?