Kayınvalide ile oturmak

bende öle hissetmiştim evet canım seninki doğru bi ilişki emin olabilirsin aynı bnm ilk zamanlardaki düşüncelerimi yazmışsın valla insan doğru kişi olduğunu o dk anlıyor ve başka yaşıyor ilişkiyi başka sevip güveniyor on..inş çok mutlu olursunuz:16:

öylemi dersin :21: Rabbim bu sefer yüzümü güldürür inş. hakkettim artık 25 yasındayım evleneyim çocuk çocugum olsun istiyorum sevileyim çoook sevileyim inş. sagol canım hayırlı dileklerın için rabbim herzaman yüzümüzü güldürsün:16: çok mutluyum :16::16::16:

öylemi dersin :21: Rabbim bu sefer yüzümü güldürür inş. hakkettim artık 25 yasındayım evleneyim çocuk çocugum olsun istiyorum sevileyim çoook sevileyim inş. sagol canım hayırlı dileklerın için rabbim herzaman yüzümüzü güldürsün:16: çok mutluyum :16::16::16:

benmde 4senelik bi ilişkim var karı koca gibiyiz artık öle diyim ama bu diğer anlamda anlaşılmasın yani maddi manevi dyglardan varlıklardan bahsediyorm öbür türlü bişi değil canım..bende ilk tanıştığımda dedim tmm budur yani bunu diyosn kafanda hem farkediyosnki sen aslında onnla tanıştıktan sonra kendin gibi olup yaşamışsın..inş mutlu olruz dediğin gibi canım ben çok seviyorm ayrı seviyorum ama şgünlerde annesi benim gözümde bi soru işareti artık aklımda bile değil hesdap et hali tavrı bi thaf olmuş çokda konşgan ister istemez konuşp oğlunn aklına girecek diye korkuyorm gerçi o beni bırakmaz ama ne biliym yaa kadın başımın tacıydı şimdi beni bööle soğuttu ona üzülüyorum ara verdim muhabbetime biraz hatta epeyde anladılar durumu bnmki bile diyo gel sen bize gel bekliyorum anladı artık ama böölesi daha iyi öbürtürlü herkes yerini şaşırmıştı..ama herşeyde bi hayır varya annemin kıymetini anladım 1 evlenince asla birlik olmaz ööle misafir gibi ki hele sağolsn o hanımla hiç olmaz bda 2..başka ders çıkarmak istemiyorum artık

Back