Kayınvalide ile yaşamak

svlkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
28
7
1
Merhaba bu ilk konum 1 aylık evliyim ve malesef kaynanamla birlikte yaşıyorum eşimin 2. Evliliği bu Kayınvalide sürekli ilk evliliğinden bahsedip duruyor nereye gitsek bizimle geliyor ve ben yatak odası dışında hiç eşimle yanlız kalamıyorum tamam ben istedim kayinvalidemle oturmayı ama eşimi çok seviyorum bazen katlanamiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim eşimde annesini yanımızdan ayırmıyor nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤

İzleyecek bir yol yok. Hepsi çıkmaz sokak canım. Kendin etmişsin kendin bulmuşsun.

Kendi düşen ağlamaz.
Bu devirde aşkından ölsen aynı evde yaşamayacaksın. Bunu kabul edersen, yatak odası dışında yalnız kalamayacağın belliydi.
Nasıl kabul ediyorsunuz aklım almıyor? Romantik bir akşam yemeği yiyemezsiniz, başbaşa akşam yemeği hayal, sevişmeler hep sansürlü, kavga bile edilmez.
Yazık etmişsin kendine.
Yapabiliyorsan ayrı eve çık tek diyebileceğim bu.

valla canım bende ayrı evde yasıyordum 9 ay sonra basladı yanına cagırma yok falan derken geldım kaynanamın yanına ama çok pişmanım bı odada tıkılı kaldım kayınpederim hasta esımın babaannesıde geldı koyden anlıcagın 3 nesıl bı ev yasanılıyor yanı kafayı yemek uzereyım herseyımı karısıyolar evde cok zor allah yardımcın olsun. belkı kıskandırmak ıcın dıyodur sen obur gelını gıbı he dedıgını yapmıyosan eger.

Bazen tahammül seviyem iyice düşüyor dayanamıyorum çok mutsuzum

Valla biraz kendi düşen ağlamaz durumu. Yani Aynı evde yaşıyorsanız yatak odası dışında yalnız kalamamanız çok normal.

Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye

Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye

E beraber yaşarsan böyle olur. Bunu en baştan evlenirken bilmeniz gerekmiyor mu?
Sonuçta kendi düzenini kurmuyorsunuz başka birinin düzenine gidiyorsunuz. Evin hanımı siz olmuyorsunuz aslında siz evin çocuklarından biri oluyorsunuz.

Bazen tahammül seviyem iyice düşüyor dayanamıyorum çok mutsuzum

Daha 1 aylık evlisiniz tahammül seviyenizin bu kadar düşmesi daha baştan çok kötü.
Eşinizi bu şekilde kabul etmişsiniz çıkmaz sokak olmuş sizin için
Ama genede şansınızı ayrı eve çıkalım diye öneride bulunun inşallah olumlu bir sonuç alırsınız ama zannetmiyorum.
İlk eşinden ayrılma sebebi nedir peki ?KV SORUNUMU !

Burnunu sokar tabi orasi onun evi sen gitmissin onun evine cünkü. esine soyle birdaha eski esinden bahsetmesin soylesin kv.

Yok ayrı sehirlerde yaşamak zorunda kalmışlar gecinememisler daha sonrasindada

Klasik kv hikayeleri yine..
Ah kurban oldugum ne diye kabul edersinki boyle birseyi akil var mantik var..
Kendin ettin kendin buldun.

Ne mi yapcan? Esinle konus guzelce...yapamiyorum yanlis dusunmusum de mutsuzum de.. bi yolunu bulup ayrilsn yaninizdan yada siz..

bende cok sevıyordum oda benı sevıyordu ama smödı nasıl ayrılsak derdındeyız yanı ben oyleyım ve daha 1 yıllık evlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…