İzleyecek bir yol yok. Hepsi çıkmaz sokak canım. Kendin etmişsin kendin bulmuşsun.Merhaba bu ilk konum 1 aylık evliyim ve malesef kaynanamla birlikte yaşıyorum eşimin 2. Evliliği bu Kayınvalide sürekli ilk evliliğinden bahsedip duruyor nereye gitsek bizimle geliyor ve ben yatak odası dışında hiç eşimle yanlız kalamıyorum tamam ben istedim kayinvalidemle oturmayı ama eşimi çok seviyorum bazen katlanamiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim eşimde annesini yanımızdan ayırmıyor nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤
Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeyevalla canım bende ayrı evde yasıyordum 9 ay sonra basladı yanına cagırma yok falan derken geldım kaynanamın yanına ama çok pişmanım bı odada tıkılı kaldım kayınpederim hasta esımın babaannesıde geldı koyden anlıcagın 3 nesıl bı ev yasanılıyor yanı kafayı yemek uzereyım herseyımı karısıyolar evde cok zor allah yardımcın olsun. belkı kıskandırmak ıcın dıyodur sen obur gelını gıbı he dedıgını yapmıyosan eger.
Ama eşimi çok seviyorum sirf onun için kabul ettim ve nisanliyken böyle değildi evlenince böyle olduKeske bastan kabul etmeseydin
Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye
Bazen tahammül seviyem iyice düşüyor dayanamıyorum çok mutsuzum
Niye ben yani 2 tane daha eltim varBurnunu sokar tabi orasi onun evi sen gitmissin onun evine cünkü. esine soyle birdaha eski esinden bahsetmesin soylesin kv.
bende cok sevıyordum oda benı sevıyordu ama smödı nasıl ayrılsak derdındeyız yanı ben oyleyım ve daha 1 yıllık evlıyımYa uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?