Kayınvalide ile yaşamak

Yani ben kızlarımızı gerçekten anlamıyorum bir erkek için nasıl elaleme hizmetçi olmayı kabul ediyorsunuz
Sen sevdiğin için kabul ettin ee ne oldu şu an bir kıymeti varmı en ufak tartışmada adam anasına laf söyletiyormu bak denemesi bedava onlar bir olur sen el

işe yarar mı ki sence?
biliyosun çok seviyor hepsi eşini:))
ah bu kafalar ah.
sevgi mevgi hikaye oluyor görüyoruz
kimse kimse için hayatını böyle paspas etmesin derim ben.

ayrılabilir pekala.
ayrılmak istiyorum demiyor ki ama canım.
bu tür bir hatadan dönüş zor oluyor.
çünkü baştan kabul etmiş.
artık eşinin insafına kalmış herşey.
bilmiyorum bence bu şekilde olmamalı
eşi de başta kabul ettin deyip başına kakmamalı yani
ettiyse etti canım
insanlar bile boşanıyor başta sevip evleniyor sonra olmuyor boşanıyor yani

ama tabi konu sahibi buraya çözüm için değil de dertleşmeye geldiyse bilemem
yani ben eşimi seviyorum illada eşime diyemem ama ne yapayım diyorsa bence de çözümü yok aynı evde kaynana ile bir çözüm yok malesef tek yol ayrı ev !

Üzüldüm diğer iki eltim istemediği için ve kocamı cok seviyorum o yüzden kabul ettim

Peki şartlarınızı konuşabiliyor musunuz eşinizle? Bu eve istediğim bir halıyı bile alamıyorum. Ben senin hatrın için bir şeyleri kabul ederken orta yolda buluşmamız gerekmez mi diyin. Tv izleyemiyorsanız odanıza bir tane daha alın. Şartlarınızı iyileştirmeye çalışın. Ama konuşun, ne kadar mutsuz huzursuz olduğunuzu bilsin eşiniz.

işe yarar mı ki sence?
biliyosun çok seviyor hepsi eşini:))
ah bu kafalar ah.
sevgi mevgi hikaye oluyor görüyoruz
kimse kimse için hayatını böyle paspas etmesin derim ben.
Bencede yaramaz aradan 10 yılda geçse yine aynı evde yaşayanlar çıkar.Hani mecur olunur hastalık ameliyat durumu olsa neyse anlarımda sağlık sonuçta ama diğer türlüsünü anlamıyorum.

kakmaz mı sence?
çok iyimsersin:))
svlkn a soralım bir.
canım sen eşine dedin mi hiç ayrı eve çıkmak istiyorum diye?
konuştuysan cevabı ne oldu?

Eşimi sevdiğimi yazdim neyse teşekkür ederim yinede
Bence ayrı eve çık benzer durumları 8 sene çektim ve inanki içime atmaktan sağlığımı kaybettim senin şu anki yaşantında hiç bi selamet göremiyorum bide çocuğun olsa hepten elin kolun bağlanır o yüzden eşinle konuş yapamıyorum de annen her şeyime karışıyor de açıkça söyle benimde hayallerim yaşamak istediklerim var de inanki hep başkası üzülmesin diye kendimizi feda ediyoruz ama akıl başa gelincede iş işten geçmiş oluyor o yüzden o evden çıkın kendi yuvanızı kurun

ay sürekli eşini çok sevdiğini belirtmene gerek yok anladık seviyorsun süper aşk böcüğüsünüz
madem öyle, eşini seviyorsun anasını da sev, ne derlerse yap, sesini çıkarma, kır dizini otur.
yaşlıysa çok yaşamaz zaten, bekle o ölünce evin hanımı olursun.
oldu mu?
yani bazı şeyleri görmek için de kahin olmak gerekmez, kayınvaliden melek de olsa o evde birlikte yaşayacağınızı, akşam aynı sofraya oturup sonrasında hep birlikte tv izleyeceğinizi, yatak odanızda sessizce işinizi görüp o alan dışında hiçbir aktivite yapamayacağınızı, evin kayınvalidenize ait olduğunu, sizin sonradan geldiğiniz için daha az söz hakkına sahip olacağınızı anlamak için ille bunları yaşamanız gerekmiyordu ki, bakın biz de yaşamadık ama bunları görebiliyoruz.

İlk evliligide bu kayinvalide yüzünden bitmiş olabilir mi ? O zaman da annesiyle mi yaşıyordu

ben en büyük şanssızlığım olarak
bu siteyi evlendikten sonra fark etmiş olmamı görüyorum
çünkü çok şey kattı bana gerçekten keşke önceden bilip aldığım yorum ve desteklerle daha güçlü ilerledim

Yani biz kv ile oturmayınca eşimizi sevmiş olmuyor muyuz?önce paşa sonra lala;baştan kestirilir bazı şeyler,sonradan olsa yine bir nebze; ama önce tamam daha 1 ay geçmeden bunaldım olmaz.....Siz bu şekilde eşinizi kandırmış oluyorsunuz açık kart oynamamış oluyorsunuz....Maalesef yorumlar da da söylendiği üzere kendi etmiş kendi bulmuş oluyorsunuz....
O yüzden bence bu duruma alışın,iyi taraflarını görün, gözünüzde büyütüp eşinize de, annesine de, kendinize de dünyayı dar etmeyin.....
Yalnız biraz eşinizle baş başa kalmanız sağlanabilirdi,ama koşulları da bilemiyorum tabi!

kv ne de öyle de. bak ben eşimi çok seviyorum o yüzden seni kabul ettim. diğer eltilerim kocalarını sevmedikleri için seni istemediler.
o yüzden sende benim kocamı sevdiğin için bana karışma
bir berber birberbere gibi oldu

yapman gereken, evi ayırmak yoksa daha kötüye gidebilir. evler ayrılsa da kocanı hala seviyor olacaksın. ama bu şekilde sevgin biter

Valla şimdiki erkeklerde sikinti var heralde benim anam evlendiginde babamin evi yokmus baska sehirde calisiyomus evlenmişler babam bi hafta sonra annemi babaneme birakip gitmis üç ay kalmis annem babanemle en son babamin eniştesi babama mektup yazmis gel karini al annen rahat vermiyo kiza diye babam hemen gelmis babanem karsi cikmis daha findik toplatcaktim evlendin kari sahibimi oldun bilmem ne babam vermis cevabi buzamana kadar kime toplattiysan ona toplat ben karimi sana degil kendime aldim demis ayni gun alip goturmus bence simdiki erkeklerin cogunda is yok bakamicaksaniz ayri ev acamicaksaniz ananizdan koruyamayacaksaniz evlenmeyin arkadas kizlar sizlerde ayni evi kabul etmeyin insan yeri geliyo kendi annesiyle anlasamiyo bide oglunu sizlerle paylasmak istemeyen kadinla anlasmayimi bekliyosunuz esinizle konusun ayri ev istiyorum diye

Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye

Çünkü orası senin evin değil. Orası kayınvalidenin evi. En azından o öyle görüyor. E haleyle sana da istediğin halıyı serdirtmez. Sen onun için annesiyle bir arada yaşamayı göze alabiliyorsan eğer oda senin için annesini geride bırakmayı göze almak zorunda. Ama yapar mı bilemeyeceğim. Yani ayrı eve çıkmaktan başka çaren yok. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…