Yapamazsınız çünkü orası kayınvalidenizin evi. Kendi eviniz değil.Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye
gülü seven dikenine katlanır. ya dikeni kırarsın ya gülü yolarsın.Merhaba bu ilk konum 1 aylık evliyim ve malesef kaynanamla birlikte yaşıyorum eşimin 2. Evliliği bu Kayınvalide sürekli ilk evliliğinden bahsedip duruyor nereye gitsek bizimle geliyor ve ben yatak odası dışında hiç eşimle yanlız kalamıyorum tamam ben istedim kayinvalidemle oturmayı ama eşimi çok seviyorum bazen katlanamiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim eşimde annesini yanımızdan ayırmıyor nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤
eşin de seni seviyorsa ayrı ev açar. kabul etmezse sevmiyor demektir.Ama eşimi çok seviyorum sirf onun için kabul ettim ve nisanliyken böyle değildi evlenince böyle oldu
Cok cok dogru soylediniz.bana da bu sekilde gelenler oldu.annem bizimle yasayacak diye gelen.hic 2.gorusmeye bile gitmedim. evlenip elalemin hizmetcisi olacagima annemle babamla kraliceler gibi mutlu mesut yasiyorum, evde kaldim o ayri bi mesele tabiEvlenip kocanın ailesiyle yaşayıp hizmetçi olacağına, evlenmeyip evinin kızı olarak hayatına devam edebilirdin.
Bu siteyi biliyordun madem hiç mi okumadın? Hiç mi düşünmedin evde neler yaşanabileceğini??
Ben size yok kendin ettin kendin buldun yil 2017 tarzi yorumlar yapmicam.siz iyi niyetle kabul etmissiniz belki de dusunemediniz dogru duzgun evlilik hayati olmayacagini.ama bence baslayin esinize soylemeye.bence isin duygusal yonunden baslayin ilk olarak.yalniz kalamadiginizdan, evlilik hayalinizin bu olmadigindan.romantik zamanlar geciremediginizden. ben seni sevdigim icin evlendim ve seni sevdigim icin kabul ettim annenle yasamayi ama ben ayni evde sana hasret kaldim falan de.bu yuzden mutsuzum de.bence ayri eve cikmayi empoze edin bu dusunceyi kafasina yerlestirin. mesela internetten baktim bize uygun kiralik evler var falan de. bence kesinlikle ayni evde oturmayin her yola basvurunMerhaba bu ilk konum 1 aylık evliyim ve malesef kaynanamla birlikte yaşıyorum eşimin 2. Evliliği bu Kayınvalide sürekli ilk evliliğinden bahsedip duruyor nereye gitsek bizimle geliyor ve ben yatak odası dışında hiç eşimle yanlız kalamıyorum tamam ben istedim kayinvalidemle oturmayı ama eşimi çok seviyorum bazen katlanamiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim eşimde annesini yanımızdan ayırmıyor nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤
Bide bu işin içinde hiç kıprışmandan sessiz sedasız sevişmek var dimi yazık ki ne yazık ediyorlar kendilerineay sürekli eşini çok sevdiğini belirtmene gerek yok anladık seviyorsun süper aşk böcüğüsünüz
madem öyle, eşini seviyorsun anasını da sev, ne derlerse yap, sesini çıkarma, kır dizini otur.
yaşlıysa çok yaşamaz zaten, bekle o ölünce evin hanımı olursun.
oldu mu?
yani bazı şeyleri görmek için de kahin olmak gerekmez, kayınvaliden melek de olsa o evde birlikte yaşayacağınızı, akşam aynı sofraya oturup sonrasında hep birlikte tv izleyeceğinizi, yatak odanızda sessizce işinizi görüp o alan dışında hiçbir aktivite yapamayacağınızı, evin kayınvalidenize ait olduğunu, sizin sonradan geldiğiniz için daha az söz hakkına sahip olacağınızı anlamak için ille bunları yaşamanız gerekmiyordu ki, bakın biz de yaşamadık ama bunları görebiliyoruz.
Bide bu işin içinde hiç kıprışmandan sessiz sedasız sevişmek var dimi yazık ki ne yazık ediyorlar kendilerine
Sadece o da degil, eve girersin oynasmak istersin, bisey izlerken ustune atlarsin, falan hicbiri olmaz ki evdr biri varken, planli programli sessiz hic eglenceli degilcanin kavga etmek istese bagira cagira kavga edip cirlayamazsin bile, düşününce darlandim
Aynen ben sürekli eşimi sıkıştırırım imalar göz süzmeler oynaşmalarbir insan evliyken huzur bulucak rahata ericek istediğini yapacak keyfi istemediğinde akşama kadar yatıcak valla dert çekmeye geliyorlar bu dünyaya demek ben anlıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?