Kayınvalide ile yaşamak

Bunun sevmekle alakası yok aslında.
Ben de eşimi severim, gayet kaç yıl sevgililikten sonra da evlendik.
Ama hep derim ben aynı evde kendi anneme bazen tahammül edemiyorum seninkine de edemem benden beklentisi olmasın kimsenin diye.
Hatta kayınvalide bana bakacak gelinim dediği anda söylerdim en tatlı dille. Allah göstermesin, gecinden versin bakıma ihtiyacınız olursa evlatlarınız olarak bir bakıcı bir hemşire tutulur, yakında bir ev de tutulur, ağız tadıyla gelir kahve içer akşam yemeği yer evlere dağılırız diye. Ona da mantıklı gelmeye başladı, bakımını yapıp ağız tadını bozmaktansa tadıyla görüşmek iyidir diyor.
Gerçi burada sizin sevginizden ziyade kocanızın sevgisi de önemli.
Benim bekar kaynım evlenirse ev nasılsa dubleks annemlerle otururuz mantığında ne yazık ki. Ben sürekli mesajımı verirken kayınbirader otururuz diyor. E bir eltim ve sizin gibi yumuşak olursa çekecek belli yazık. Bunun sevmekle alakası yok yani.

Yani ayni evde yasamak sorun hakikaten her nekadar karsi taraf cok iyi olsada... Bende 1 sene ayri durduktan sonra mecburiyetten geldim kaynana yanina ee tabi evin hanimi o bende bir odaya sigmaya calisiyorum bir yadinda bebegim var mesela zararli olan seyleri kaldirmak icin iznini istiyorum herseyi kendi odama sigdirmaya calisiyorum ayakkabilarim bile kendi odamin balkonunda titiz bi insan kendisi oyle ortalikta onun olmayan seyi pek sevmez hemen atar mesela bazi seyler cok agrima gidiyor ama yapacak bisey yok biz bu duzeni sectik cikabilirsek ayri eve cikmamiz lazim gercekten mutlu olabilmek icin okadar bunaliyorum ki bazen...kendi evimmis gobi hissetmiyorum. Senin konunla alakaasi yok anlatyiklarimin ama iste beninde kanayan yaram konuyi gorunce zipladim hemen Allah sabrimizi versin cok zor cok

Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye
Yapamazsınız çünkü orası kayınvalidenizin evi. Kendi eviniz değil.
Kadın kendi evinde neden ikinci plana düşsün ki.
Siz ayrı eve çıkacaktınız. Madem kabul ettiniz bütün bu olumsuz yönlerini kabulleneceksiniz.
Bende evime gelin alsam ve gelin düzenimi değiştirmeye kalksa izin vermem. Kendi düzenini kurmak isteyen ayrı ev tutar.
Haaa kaynana illa beraber yaşayacağız diyorsa o zaman ayrı ev tutacaktınız. Anne gel burada yaşayalım diyecektiniz. Yani siz onun evine değil o sizin evinize gelmiş olacaktı. Böylece sizde kendi evinizde kendi kurallarınızla yaşayacaktınız.

gülü seven dikenine katlanır. ya dikeni kırarsın ya gülü yolarsın.

kendin istemişsin, çekeceksin.

kabul ederken ne olacak sanıyordun ki?
kadının evi, senin değil.

KV ile yaşamaya bu kadar hevesli olmadan önce burada açılan onyuzmilyon boloncuk kv konusuna bir göz atma zahmetinde bulunsaydiniz daha iyi olurdu sanki.

Cok cok dogru soylediniz.bana da bu sekilde gelenler oldu.annem bizimle yasayacak diye gelen.hic 2.gorusmeye bile gitmedim. evlenip elalemin hizmetcisi olacagima annemle babamla kraliceler gibi mutlu mesut yasiyorum, evde kaldim o ayri bi mesele tabi )

Ben size yok kendin ettin kendin buldun yil 2017 tarzi yorumlar yapmicam.siz iyi niyetle kabul etmissiniz belki de dusunemediniz dogru duzgun evlilik hayati olmayacagini.ama bence baslayin esinize soylemeye.bence isin duygusal yonunden baslayin ilk olarak.yalniz kalamadiginizdan, evlilik hayalinizin bu olmadigindan.romantik zamanlar geciremediginizden. ben seni sevdigim icin evlendim ve seni sevdigim icin kabul ettim annenle yasamayi ama ben ayni evde sana hasret kaldim falan de.bu yuzden mutsuzum de.bence ayri eve cikmayi empoze edin bu dusunceyi kafasina yerlestirin. mesela internetten baktim bize uygun kiralik evler var falan de. bence kesinlikle ayni evde oturmayin her yola basvurun

Valla kendi kafasına sıkmak böyle bişey demekki... Evi ayırmadığın süre sanmıyorum huzurun olacağını..

Bide bu işin içinde hiç kıprışmandan sessiz sedasız sevişmek var dimi yazık ki ne yazık ediyorlar kendilerine

Bide bu işin içinde hiç kıprışmandan sessiz sedasız sevişmek var dimi yazık ki ne yazık ediyorlar kendilerine

Sadece o da degil, eve girersin oynasmak istersin, bisey izlerken ustune atlarsin, falan hicbiri olmaz ki evdr biri varken, planli programli sessiz hic eglenceli degil canin kavga etmek istese bagira cagira kavga edip cirlayamazsin bile, düşününce darlandim

Aynen ben sürekli eşimi sıkıştırırım imalar göz süzmeler oynaşmalar bir insan evliyken huzur bulucak rahata ericek istediğini yapacak keyfi istemediğinde akşama kadar yatıcak valla dert çekmeye geliyorlar bu dünyaya demek ben anlıyamıyorum

Zaten evlenmenin kelime anlaminda bile ev-lenmek var, bir odali da olsa, kendi evini kurmadiktan sonra evlenmenin ne manasi kaliyor ki. kendi anneme hizmet edecegime elin annesine hizmet edeyime cikiyor sonuc.

Bende ilk 1 ay kayinvalidemle beraber yaşadım ama tabi ben söylemiştim hemen kendi evime geçmek istediğimi o sartla evlenmistim bence esinle konuş biliyorum esinle baş başa kalamiyirsun sarılma sarilamazsin askim bile diyemezsin sabahları erken kalkmak zorundasın kendine ait esyan mobilyaların olmaz zor gerçekten dedgim gibi esinle konuş ve ayrı eve çıkmak istediğini rahat olamadığını kendime ait evim olSun istiyorum arkadaslarimi ailemi kendi evimde ağırlamak istiyorum de bence birşey kaybetmezsin ama güzelce şöyle ve seni anlamasını işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…