• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide ile yaşanirmi?

aozgecim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
32
8
1
26
Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum

Biz simdi ne kadar anlatsak evlenmeden anlasilmiyor kendimden biliyorum.o sevdigin adamdan gu gekiyor nefret ediyosun sirf ailesi yuzunden. Tartislmalarin haddi hesabi yok.evde surekli birinin olmasi seni rahattsiz etmeyecekse kabul et. Ama mesela bana batar.esimle evlenmek icin tek kalmak icin evlendim.ama aile hesapta yoktu.cok severek evlendim simdi sorsan tabiki seviyorum ama o buyuk ask kalmadi. Neden cunku surekli mudahale eden bir aile var. Soylemedende edemeyecegim evlenecegim gune kadar esimin ailesini gokten geldi saniridm.gorumcelerim kayinvalidemi meleke sanirdim.

Evet ya ben bide cekilmez bir kziim yani igneyi degil cuvaldizi batiyorum kendime ben tahammul edemem ki sabirli bi insan olssm hadi neyse de kendimden de supheliyim bu karari vermekte beni cok yordu

Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Burda kayinvalide ile yaşamak yazın aratin

Evet ya ben bide cekilmez bir kziim yani igneyi degil cuvaldizi batiyorum kendime ben tahammul edemem ki sabirli bi insan olssm hadi neyse de kendimden de supheliyim bu karari vermekte beni cok yordu
Lütfen ama lütfen kabul etme evlendikten sonra iş işten geçecek ve bizim ne demek istediğimizi anlayacaksın
En basiti eşinle oturup tv izlerken sakalasamayacaksin evinde istediğin gibi yemeğini yapıp kendi düzenini kuramayacaksin

Sana önerim ne kadar iyi olursa olsun kaynanan aynı evde yasayamazsin yakın olsun ayrı ev olsun hiçbir ozelin hayatın kalmayacak,kaynanan iyice elden ayaktan düştü mü bakmak istersen anca öyle kabul et,yeri geldi mi erkek milleti ailesi suçlu bile olsa onları tutuyor aklın varsa kabul etme

Önce okulunu bitir bitmeden evlenme .
Annesi tek başına da gayet yaşayabilir bu mecburi birsey değilki.mecburum derse de ayrıl aynı ev dünya iyiside olsa olmaz . 1 sokak arası olur evlerinizin haftada 1 ziyaret olur bitti gitti. Markete falan çıkarken oğlu ilgilenir hastane şu bu durumda tamamdir.

Back
X