esimin babasi esim 7 yasinda iken vefat etmis 2 tane kiz kardesi var ve tek erkek. Esimde bunu bana teklif ettiginde senin yasindaydim ve ne olucakki sanki erkek yok bisey yok gecinir gideriz dedim ve 1 yil ayni evde yasaya bildik. Neden mi esim dayanamadi artik ben degil yalniz esim dayanamadi. Ben boyle olucagimi dusunmemistim dedi. Soyle yaparlar boyle yaparlar demicem olayi cok farkli yonden anlaticam sana kaynanan melek gibi bir kadin olsun umarimda oyledir. Ama sen kaynananin yaninda gecelik ile dolasa bilicek misin kocanla sarmas dolas tv izliye bilicekmisin istedigin saatte dusunu alabilicek misin bi yere gittiginde ayni evde yasadigin icin mecburen hesap berebilicek mison buraya gidiyorum diye ya da kiz arkadaslarin annen ve ya akraban farketmez evinde rahat rahat agarliya bilcek misin. Bem cevabi verim hayir yapamicaksin cunku evde buyuk var saygi beklicek sizden onun yaninda sarmas dolas olmanizi garipsicek bizim zamanimizda boylemiydi edep kalmamis diye laf sokucak sonra huzurunuz kacicak geceliginde dolasamicaksin evin icinde cunku ayip buyuk var sonra ne der sana! Kankalarini cagirdiginda 2 lafin belini kiramicaksin cunku evde kv var ne dusunur olucak. Onun evi onun duzeni sen onun hayatina gore hareket etmek zorunda kalicaksin. Esim evlendikten sonra 1 yil dayabildi az oncede yazdigim gibi. Ben artik rahat oturmak kalkmak istiyorum ya bekarligimda ki gibi degilmis dedi ssni gecelikle gormek istiyorum artik esofmanla degil en dogal hakkim dedi bi dus aliyoruz hemen dik dik bakiyolar birliktemi oldular diye terlesek dus almaya korkar olduk dedi daha neler neler saydi. Sonra bi baktim ev tutmus simdi birlikte oturmayi dusunenlere sakin sakin diyor kendisi. Ve bende kendi evime gecince anladim biliyomusun. Meger hata yapmisim insan kocasina guzel gozukmek ister sarilmak ister resmen bacisi gibiymisim birlikte otururken evi ayrdiktan sonra anladim ben. Sonra yeni evlenem ciftleri gordum ev tutuyolar esya seciyolar ask yuvamiz diyolar ben bu heyecanlari yasayamadim yasayanlari gorunce imrendim sonralardan dank etti kafama. Kendi duzenim evim olduktan sonra hata yapmisim dedim. Lutfen birlikte oturma tek bir kez yasicaksiniz bu heyecanlari sende en guzelini yasarsin insallah anlata bilmisimdir