Bizde öyleyiz nedeni ne acabaNişanlım başka bir şehirde çalışıyor, sadece izinlerde eve gelebiliyor ve ne zaman eve gidip annesiyle kalsa, '' tesadüfen, '' ertesi gün tartışıyoruz. Söyleyeceklerim bu kadar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde öyleyiz nedeni ne acabaNişanlım başka bir şehirde çalışıyor, sadece izinlerde eve gelebiliyor ve ne zaman eve gidip annesiyle kalsa, '' tesadüfen, '' ertesi gün tartışıyoruz. Söyleyeceklerim bu kadar.
Erkek arkadasim dayimin esi anladim tobe tobeKizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
O kadar mi iyilerdiBiz simdi ne kadar anlatsak evlenmeden anlasilmiyor kendimden biliyorum.o sevdigin adamdan gu gekiyor nefret ediyosun sirf ailesi yuzunden. Tartislmalarin haddi hesabi yok.evde surekli birinin olmasi seni rahattsiz etmeyecekse kabul et. Ama mesela bana batar.esimle evlenmek icin tek kalmak icin evlendim.ama aile hesapta yoktu.cok severek evlendim simdi sorsan tabiki seviyorum ama o buyuk ask kalmadi. Neden cunku surekli mudahale eden bir aile var. Soylemedende edemeyecegim evlenecegim gune kadar esimin ailesini gokten geldi saniridm.gorumcelerim kayinvalidemi meleke sanirdim.
Genelde iki gün önce evet dediği şeye iki gün sonra hayır dediği için. Ama sebebi meçhul :))Bizde öyleyiz nedeni ne acaba![]()
Nişanlılık surecinde mutlu olmak varken hzuurumuzu bozuyorlar ya Allah bildigi gibi yapsin kotu kaynanalarıGenelde iki gün önce evet dediği şeye iki gün sonra hayır dediği için. Ama sebebi meçhul :))
Çok dertliyiz valla di mi :) Artık gülmeye veriyorum kendimi çok stres olunca.Nişanlılık surecinde mutlu olmak varken hzuurumuzu bozuyorlar ya Allah bildigi gibi yapsin kotu kaynanaları
İyiyken kötü olmayın .Ayrı yaşayın.Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Detaycı ve alıngan olması felaket demek her yaptığın irdelenir her söylediğin batar küserler sana onlarla ugraşamazsın ben 6 ay kaldım ha benim kv çok iyidir ama illaki sorun ben mesela eşimle baş başa kalamıyordum sohbet falan yoktu şimdi öyle degil bide erkekler aileyle olunca degişiyor benim eşim hala hafta sonu gittiğimiz zaman farklı biri oluyor evdeyken mükemmel ama yani en iyisi ayrı yaşamakKizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Son Durum: Ev bakıyorduk, tutalım güzelmiş dediği evin mutfağını annesi beğenmemiş diye tutmaktan vazgeçti.
Şu iki mesajdan sonra Allah aşkına tekrar düşün yakma kendini başka şehirden böyle oluyorsa, aynı evde neler olur sen düşün.
Vallahi en son annesinin beğendiği evi tuttuk işte biz de, eşyalar konusunda benim istediğim olmuştu, rövanşını da almış oldu bu şekilde, 1-1 :))) Gülmeye verdim artık napiyim :))Aynen katılıyorum . Satın almak için bir daire bulduk ben aman aman beğenmedim ama eşim öldü bitti neredeyse daireye , 1 gün sonra aynı daireye kayınvalidem ile bakmaya gittik yanımızda benim annem de var , ölüp biten eşim cık ben beğenmedim daireyi dedi:)
(Annem göz ucuyla bile bir şey hissetirmedi bile kendimiz karar verebilelim diye )
Aynı müteahhitin aynı bina da dubleks dairesi vardı , hadi ona bakalım dediler , benim hiiiç fikrim sorulmadı tabi bu konuşmalar esnasında , hadi çıkalım dedik , daire çok güzel ,çok büyük , çift giriş vs. , eşimin annesi o anda dedi ki eşimi çekip kenara , " oğlum biz kendi dairemizi satarız , siz de birikiminizi verirsiniz , üzerine de baban kredi çeker bu daireyi alırız , hanımınla konuş da karar verin ona göre kaporamızı verelim" ben şooook biz alt kattaki daireyi almak için pazarlığa gitmiştik ama ne ara konu buraya geldi diyorum . Eşim bana sordu dedim ki tapu çift tapu mu olacak tek tapu mu , biliyorum ki ben ortak tapu dışında dublekste başka tapu çıkmayacağını , dedi ki tek tapu babamın üzerine , yok o zaman olmaz dedim , annesinin suratı bir asıldı o an , eşimin beğendiği evi de aldırmadı , ve dedi ki kendi eşinden için " ben o evi (dubleksi) aldırırdım da size (oğluma) kıyamıyorum :) Onsan sonra da eşim ölüp bittiği evi beğenmiyorum demeye başladı.
Ne oldu ama , Allah'a şükür bir daire aldık , tapudan sonra görmek nasip oldu kayınvalideme ama ant içmiştim kendi kendime , sen benim yoluma taş koyarsan ben de alacağımız evi sana aldıktan sonra göstereceğim diye.