Kayinvalide ile yaşanirmi?

Kalınlaştirdigim kısım var bir de dimi...
Tavsiye uzerine gorustugu insan, aşik bile degil. İnsan aşik bile olmamisken 21 yasinda kvli evliligi aklinin ucundan bile gecirmemesi lazim

Üniversite okuyorsunuz yaşınız daha çok genç .Sevgilinizin yaşı da gayet genç .Bi kaç yıl daha bekleyebilir .Niye acele ediyorsunuz ? Ben 25 imde evlendim üniversiteyi bitirdim atandım 2 yıl çalıştım paramı yedim .Ama şu an diyorum 2 yıl daha bekleyebilirmişim.Önce üniversite bitirip çalış paranı Kazan .Sonra evlenirsin .Ayrıca neden Kv ile oturmayı kabul edeceksin ?Sen yeni evli olacaksın ve eşinle baş başa vakit bile geçiremeyeceksin .Özeliniz diye birşey olamayacak , yeri gelecek karışmak isteyecek .Ama ondan önce bu evliliği bi düşün derim ,acele etme ..

Kalınlaştirdigim kısım var bir de dimi...
Tavsiye uzerine gorustugu insan, aşik bile degil. İnsan aşik bile olmamisken 21 yasinda kvli evliligi aklinin ucundan bile gecirmemesi lazim
Hıc sorma ya. ınsallah aılesı engeller ınsallah bu sadece kendi fikridir aılesı hoop ne evlenmesi der, durdurur.

Hayırrrrrrrr kesinlikle olmaz eğer o hatayı yapıp aynı evde de kayınvalşde olursa asla ne mutlu nede huzurlu olursun, kayınvalide dünya tatlısı, iyi niyetli, altın kapli, anaların anası olsa dahi bu sevdiğin çocuk seni mutsuz edecek,
Kayınvalide kurbanı olacak gelin adayısın,
Ki zaten alıngan ve detaycı karekterleri mevcut, ev işinde herşeyine müdahale edecek, oğlu ile birlikte olup hatanı yüzüne vuracak, sürekli sen haksız duruma düşeceksin, böyle bir mutsuz evlilik işte

Onların geneli evlendikten sonra kendi halinde kalmıyorlar. Benim fikrim kesinlikle bunu yapmamalısın.

Yani yeni evli çift paldır küldür sevişir ya bunu da mı düşünmüyosunuz siz evliliği ne sanıyosunuz acaba

Ay sesim çıkmasın aman duşa giremedim kayınvalide duyacak bi yatak odasına sıkışıp kalınacak

Göz var izan var

Hayir orta yasli 55 ksuur yasinda

E problem ne o zaman? Gayet de kendini idare edebilir, çok genç daha. Benim annem o yaştayken emekli bile değildi.

Kendi anamla babamla yaşamak yerine başkasının anasıyla yaşayacağım, elime geçen ne olacak? Yasal seks.
Kimse kusura bakmasın ama bu tarz evlilikler bana "rahat sevişelim evliliği" gibi geliyor. Ve umulduğu gibi rahat da olmuyor.

Evde sürekli biri olacak. Üstelik o biri anne ve sizin bile değil, eşinizin annesi.
O evde her zaman çocuk muamelesi göreceksiniz. 30-40'a da gelseniz bu değişmeyecek. Eve aldığınız şekerin markasından alacağınız arabaya kadar yorum yapılacak.
Hayatınız işten arta kalan vakitlerde hizmetçilik yapmakla ve geceleri elin oğlunu eğlemekle geçecek.
Ne baş başa film izleyebileceksiniz ne beraber tatile gidebileceksiniz ne hafta sonları yayıla yayıla yatabileceksiniz.
Eşinizle beraber temizlik bile yapamayacaksınız. Çünkü annesi oğlunun iş yapmasını istemeyecek. Kalkıp kendisi de yapmayacak. Siz ortada dört döneceksiniz.
Bugün "doğal olarak annemle yaşayacağız" diyen adam yarın "doğal olarak bütün işleri sen yapacaksın" ya da "tatile annemle gideceğiz doğal olarak" dediğinde başınızı vuracak duvar ararsınız.

Neden mecbursun kadin elden ayaktan mi düsmüs? Bakima mi muhtac? Yasasin tek basina. Yalniz yasaninca ne oluyor? Ille bi erkek mi olacak evde yani. Kabul etme cok pisman olursun.
Ayrica sevgilin seni seviyorsa bekler, acele ettirmez. Isini gucunu ayarlamadan evlenme

evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak
O kadar doğalsa sen de kabul et madem.
Sonra vahşi kaplanların doğal yaşamına belgeselde değil canlı canlı kendi evinde şahit ol.
Sen de o kaplanların öğle yemeği avı olarak bizzat yer alcaksın tabi o doğal yaşamda, bunu da bilmiş ol.

Hayır hayır hayır asla asla asla
Git babanın evinde sefa sür
Ne olmuş tek erkekse
Daha hayatının baharındasın güzelim çalış ye ic gez
Ya 21 yaşında ne evlenmesi

Yazinizda kayinvalide ile yasama istegini " dogal olarak" diye nitelendirmissiniz. Alemin enayisi siz misiniz hanimefendi ? Ne munasebet ayni evde yasamak? Bunu size teklif edebilmesi bile terbiyesizlik
Annemin her zor aninda yaninda olurum demek baska annemle yaşayacaksın bambaska

Iyi de eşini kaybeden bir sürü kadın var oğluyla yaşamıyor ki hepsi bu kadınların.
Bizim bi akrabamız var 85 yaşında tek başına yaşıyor mesela.
Ayrıca 26 yaş evlilik yaşi değil bir erkek için hala küçük siz zaten çok kucuksunuz evlilik için çok çok erken .
Kv ile oturup mutlu olan hiç kimseyi görmedim ben.
Ama işte biz ne desek boş mantık devreden çıkıyor galiba aşk olunca.
Her allahın günü kv konusu acılan bi siteye gelip böyle bi konu açmanız içler acısı bi durum zaten.

Tek erkek olmasi ne alaka?
Benim esim tek cocuk. Dolayisiyla tek erkek de ayni zamanda. Hic birlikte yasamamiz gerektigi dusunulmedi suana kadar.

Muhtac, duskun haldeyse mecburen bir cocuguyla yasayacaksa evliligin tadini alan cocuklarina yönelsin. Yeni evli insanlara degil.

Saçmalama
Aklını peynir ekmekle mi yedin ?
Hem yaşın da çok küçük hem de ev üstüne ev olamaz isterse dünya iyisi olsun kv olunca iş değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…