Hayir orta yasli 55 ksuur yasindaYaşınız evlilik için çok küçük. Okulu bitirmeden, çalışmaya başlamadan, kendi paranızı gönlünüzce yemeden evlenmeyin.
Sevgilinizin yaşında da bir şey yok. O da genç daha, bekleyebilir.
Sorunuza gelince, ben olsam kabul etmezdim.
Yaşı çok mu, kendini idare edemeyecek durumda mı?
Yasi da gencmis kesinlikle ayni evde olmaz. Ilerisini dusun. Sen kocanla bas basa kalmak isticen o surekli yaninizda olacak. Ozel giyinip suslenemicen istedigin gibi hitap bile edemicen. Ayri ev en iyisiHayir orta yasli 55 ksuur yasinda
Ayrıca benim kaynanada bizle yasamak istedi kocası ölünce ben kabul etmedim diğer gelinleri de etmedi herşeye karışan alinan bı modeldi kendisi, şimdi ayrı evi var gayet güzel bakiyo çocukları sende üstüne hicc alma bu görevi daha gençsin kaynana derdi mi cekicen çocukları baksin ha anlasirsan sende gider gelir evine yardımcı olursun istersenKizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?