merhaba 21 yaşındayım bu sene evlilik düşünmüyorum üniversite bittikten sonra evet yorumlarıda dikkate aldığımda tecrübeli insanlar çok sıkıntılar yaşamışlar ben durumu kabul etmiyorum zaten tabikide benim geleceğim daha önemlidir.tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dikkate alıyor olacağım.Şahsen ben istemezdim. Yıllar önce esimle tanışmadan başka bir aday vardı. Tek çocuk babası vefat etmiş o çocukla evlensem kv de birlikte yaşayacaktı. Annem bunu duyunca hiç tanışmadan boşver kv ile mi yaşayacaksın başka kısmetin çıkar deyip vazgecirmisti.
Siz şimdiden kabullenmisiniz tercih sizin hayat sizin.
Bazı kvdelr oğullarını paylaşamıyor gelini düşman gibi oğlunu elinden almış gibi görüyor
Öyle değildir umarım ama böyle kişiler evliliği çekilmez kılıyor.
Ayrıca yaş 21 sanırım bu yaşta evlilik çok erken bana göre.
Şöyle düşün 1 haftalık evlisin eşine sarılıp öpemezsin romantik yemek yapamazsın istediğin gibi giyinemezsin bak kavga vs şeyler yazmadım o yüzden olmaz olmaz olmaz gerekirse ayrıl ama kabul etme ev ev üstüne olmazmerhaba 21 yaşındayım bu sene evlilik düşünmüyorum üniversite bittikten sonra evet yorumlarıda dikkate aldığımda tecrübeli insanlar çok sıkıntılar yaşamışlar ben durumu kabul etmiyorum zaten tabikide benim geleceğim daha önemlidir.tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dikkate alıyor olacağım.
Onun vefa borcu var senin değil gerekeni o yapmalı sen sadece ayrı evdeyken gider gelir yardım edersin ziyaret edersin küçüksün anlaman zaman alacak bizim dedigimizi,bazen öyle noktaya getirirlerki o çok sevdiğin adamı boşamak istersin,bu konuyu ailene sordunmu gerçi onayliyacaklarini hiç sanmıyorum sorsandaya babasını küçük yaşta kaybetmiş ve annesi çok zorluklar altında büyütmüş hatta çocukları için 30 yaşından sonra hiç evlenmemiş bu sebeple oda annesine olan vefa borcumu denir bilemiyorum tek başına yalnız kalmasını istemiyor yoksa tabiikide bende kv ile yaşanılmaz düşüncesindeyim sonuçta akıl mantık var ama insan vicdan yaıyor biraz bu durumda bende siz tecrübeli insanlardan fikir almak için yazdım sadece
annemle konuştum tabikide hayırr diyor ben zaten aklı selim bir insanım kör kütük aşıkda değilim ya ben zaten istemem de ooluru varmı acaba diye sizede sormak istedimOnun vefa borcu var senin değil gerekeni o yapmalı sen sadece ayrı evdeyken gider gelir yardım edersin ziyaret edersin küçüksün anlaman zaman alacak bizim dedigimizi,bazen öyle noktaya getirirlerki o çok sevdiğin adamı boşamak istersin,bu konuyu ailene sordunmu gerçi onayliyacaklarini hiç sanmıyorum sorsanda
Doğal olarak diyorsunuz ya işte o doğal değil bilin kvye yaşayacağına otur annenin evinde aşk acısı çekKizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Oluru yok kime sorsan bütün evliler olmaz der bu kesin oku elin ekmek tutsun inşallah asıl önemli olan bu para kazan ki kimseye eyvallahin olmasın abla tavsiyesi aşk dediğin çok sürmüyor bı zamandan sonra mantık devreye giriyorannemle konuştum tabikide hayırr diyor ben zaten aklı selim bir insanım kör kütük aşıkda değilim ya ben zaten istemem de ooluru varmı acaba diye sizede sormak istedim
işte karşısına geçtiğim zaman takır takır bunları söyleyebilmek için bu konuyu actım bir çok yorum da benim düşüncemi destekliyor çok haklısınız kalktım ayakta alkışladım lafınızı. ben sadece bu düşüncelerimi onun karşısında açıklayamıyorum doğru bir uslupla sanki annesini istemiyormuş gibi gözüküyorum ama asla! teşekküürler yorumunuz içinVefa borcu ayni evde yasayarak mi odeniyormus? Sen mi öldürdün babasini ? Bunun vebalini odemek niye sana dussun ? Sirf kocasi ölmedi diye senin annen daha mi az vefakar ?
Kirilacak diye korkma sakin.. bak sana ablalarin olarak soyluyoruz onlar senden bunu isterken kirilmandan korktular mi ? Hayirişte karşısına geçtiğim zaman takır takır bunları söyleyebilmek için bu konuyu actım bir çok yorum da benim düşüncemi destekliyor çok haklısınız kalktım ayakta alkışladım lafınızı. ben sadece bu düşüncelerimi onun karşısında açıklayamıyorum doğru bir uslupla sanki annesini istemiyormuş gibi gözüküyorum ama asla! teşekküürler yorumunuz için
Sen diyemiyorsan istemeye gelince annen baban söylesin ayrı ev diye sevdiğinle hem kötü olmazsın madem bu kadar düşünüyon,sana önerim kimseden lafını esirgeme üzülür kırılır diye onaylama her istediklerini yoksa üzülen sen olursun sadece erkekler bencildirişte karşısına geçtiğim zaman takır takır bunları söyleyebilmek için bu konuyu actım bir çok yorum da benim düşüncemi destekliyor çok haklısınız kalktım ayakta alkışladım lafınızı. ben sadece bu düşüncelerimi onun karşısında açıklayamıyorum doğru bir uslupla sanki annesini istemiyormuş gibi gözüküyorum ama asla! teşekküürler yorumunuz için
Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Ben şu mantığı anlamıyorum, eşi öldü diye illa birinin yanındamı yaşanması gerekir. El ayak tutmaz anlarım ama sağlıklıyken neden aynı ev neden yani. Gelinin huzursuz mutsuz olacak, seni evde istemicek böyle bir ortamda kim mutlu olabilir?
Ayrıca düşünsenize, eşinle tv karşısında sarmaş dolaş bi film bile izleyemiceksin kayinvaliden var diye. Yada gece giydiğin geceliği gündüz giyemiceksin, illa bir üstüne ceki düzen vermen gerekecek. Kac kaç sakın kabul etme
Yooo illa ayni evde yaşayıp gelinlerinin hayatını zindan etmezse rahat edemez kayinvalideler. Ya erkeklere ne demeli. Anne evini yakından tutarız elim hep üstünde olur demek yerine 'ayni evde yaşamayı kabul etmezsen seninle evlenemem' diyenler varIste oyle birşey yok zaten.Butun evlenen erkeklerin annesi babasi 2 side hayatta degil. Zihniyet meselesi bu. Dediklerinizde haklisiniz ayrıca.
Eskiden cahillik vardi ne bileyim yokluk vardi falan derken ic içe yaşanıyordu belki kaynana gelin vs. Şimdi oyle degil ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?