Kayinvalide ile yaşanirmi?

merhaba 21 yaşındayım bu sene evlilik düşünmüyorum üniversite bittikten sonra evet yorumlarıda dikkate aldığımda tecrübeli insanlar çok sıkıntılar yaşamışlar ben durumu kabul etmiyorum zaten tabikide benim geleceğim daha önemlidir.tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dikkate alıyor olacağım.

Şöyle düşün 1 haftalık evlisin eşine sarılıp öpemezsin romantik yemek yapamazsın istediğin gibi giyinemezsin bak kavga vs şeyler yazmadım o yüzden olmaz olmaz olmaz gerekirse ayrıl ama kabul etme ev ev üstüne olmaz

Onun vefa borcu var senin değil gerekeni o yapmalı sen sadece ayrı evdeyken gider gelir yardım edersin ziyaret edersin küçüksün anlaman zaman alacak bizim dedigimizi,bazen öyle noktaya getirirlerki o çok sevdiğin adamı boşamak istersin,bu konuyu ailene sordunmu gerçi onayliyacaklarini hiç sanmıyorum sorsanda

annemle konuştum tabikide hayırr diyor ben zaten aklı selim bir insanım kör kütük aşıkda değilim ya ben zaten istemem de ooluru varmı acaba diye sizede sormak istedim

Doğal olarak diyorsunuz ya işte o doğal değil bilin kvye yaşayacağına otur annenin evinde aşk acısı çek

annemle konuştum tabikide hayırr diyor ben zaten aklı selim bir insanım kör kütük aşıkda değilim ya ben zaten istemem de ooluru varmı acaba diye sizede sormak istedim
Oluru yok kime sorsan bütün evliler olmaz der bu kesin oku elin ekmek tutsun inşallah asıl önemli olan bu para kazan ki kimseye eyvallahin olmasın abla tavsiyesi aşk dediğin çok sürmüyor bı zamandan sonra mantık devreye giriyor

En sessiZ, sakin, büyüklerine saygılı arkadaşım bile kayınvalidesiyle yaşadıktan bir kaç ay sonra sinir krizi geçirdi. Evini tekrar inşaatla ikiye ayırdılar. Kayınvalideye bir daire yaptılar.

bence en azından birbirine yakın iki daire Olarak kabul edin.

Vefa borcu ayni evde yasayarak mi odeniyormus? Sen mi öldürdün babasini ? Bunun vebalini odemek niye sana dussun ? Sirf kocasi ölmedi diye senin annen daha mi az vefakar ?
işte karşısına geçtiğim zaman takır takır bunları söyleyebilmek için bu konuyu actım bir çok yorum da benim düşüncemi destekliyor çok haklısınız kalktım ayakta alkışladım lafınızı. ben sadece bu düşüncelerimi onun karşısında açıklayamıyorum doğru bir uslupla sanki annesini istemiyormuş gibi gözüküyorum ama asla! teşekküürler yorumunuz için

Aslinda bunu sormaya bile gerek yok bence.insan bir yastan sonra ayni evin icinde annesiyle bile anlasamiyor kanimiz canimizken degil kayinvalideyle yasansin.ben kendi adima ayni evin icinde melek bile olsa baska bir insanin varligina tahammulum yok.sadece esim ve cocuklarim.yatili misafir bile sevmiyorum bu yuzden.

Kirilacak diye korkma sakin.. bak sana ablalarin olarak soyluyoruz onlar senden bunu isterken kirilmandan korktular mi ? Hayir
Sen de net olup sınırını cizeceksin. Iste o zaman anlarsin yuvasina sahip cikabilecek bi adam mi

Sen diyemiyorsan istemeye gelince annen baban söylesin ayrı ev diye sevdiğinle hem kötü olmazsın madem bu kadar düşünüyon,sana önerim kimseden lafını esirgeme üzülür kırılır diye onaylama her istediklerini yoksa üzülen sen olursun sadece erkekler bencildir

Konuya cevabım: Yaşanmaz. Ev üstüne ev olma z demişler. Ayrıca bir şeyi çok merak ediyorum. Yorumlarda da belirtmişler, eşini öpüp sarılamazsın rahatça diye. Kayınvalideleri ile birlikte yaşayan kişiler nasıl hissettirmeden duyurmadan eşleriyle birlikte oluyorlar. Kendini sıkarak bir şey anlayamazsın sonuçta

sayfalarca yazilmis zaten okumadim ama

ben yumusak basliyimdir. kayinvalidem de bu zamana kadar bana ters tek bir cumle kurmadi, sevgi doludur. ben bile kayin validemle yasayamam. en fazla bor kac ay destek oluruz birbirimize sanırım.

ama yapabilen yok mu? var! is yerinden bir arkadasim.kayinvalidesi ile ayni apartmanda oturuyordu. cok mutluydu. ben kendi annemin yaninda kaynanamin yaninda oldugum kadar rahat degilim diyordu.

sanirim bu işte kilit para. kaynanada para varsa, maddi manevi yardim edip, yumusak basliysa birlikte yasaniyor.

Kesinlikle ve kesinlikle aynı evi kabul etme. Evleriniz yakın olsun birbirinize ama aynı evi kabul etme.

Ben şu mantığı anlamıyorum, eşi öldü diye illa birinin yanındamı yaşanması gerekir. El ayak tutmaz anlarım ama sağlıklıyken neden aynı ev neden yani. Gelinin huzursuz mutsuz olacak, seni evde istemicek böyle bir ortamda kim mutlu olabilir?

Ayrıca düşünsenize, eşinle tv karşısında sarmaş dolaş bi film bile izleyemiceksin kayinvaliden var diye. Yada gece giydiğin geceliği gündüz giyemiceksin, illa bir üstüne ceki düzen vermen gerekecek. Kac kaç sakın kabul etme

Mecbur gibi bir durum olduğunu nereden çıkardınız?
Benim kocaminda babasi küçükken vefat etmiş. Annesi tek.
Böyle birseyin muhabbeti bile olmadı.
Ha 80 yasinda eli ayağı tutmayan biriyse bilemiyorum

Kv benden 18 km uzak. Görmez etmez. Ama bir yere gittiğimi duysun özellikle anneme ertesi gün atar kendini yere bize de gelin özledik diye. Düşün 18 km den yetişir. Bir de aynı ev içinde olduğunu düşün.

Iste oyle birşey yok zaten.Butun evlenen erkeklerin annesi babasi 2 side hayatta degil. Zihniyet meselesi bu. Dediklerinizde haklisiniz ayrıca.
Eskiden cahillik vardi ne bileyim yokluk vardi falan derken ic içe yaşanıyordu belki kaynana gelin vs. Şimdi oyle degil ki..

Yooo illa ayni evde yaşayıp gelinlerinin hayatını zindan etmezse rahat edemez kayinvalideler. Ya erkeklere ne demeli. Anne evini yakından tutarız elim hep üstünde olur demek yerine 'ayni evde yaşamayı kabul etmezsen seninle evlenemem' diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…