Ya ben anlamıyorum gerçekten bir insan neden böyle bir şeyi kabul eder ? En mantığa yatkın düşünceyi ele alacağım; İlerde çocuğuma bakar, ev işini yapar vs diye düşünmesi bile bana evlilikten çok çok uzak, birey olamamış, bağımlı bir kişilik yapısı gibi geliyor. Neresinden tutarsam tutayım olmuyor yani aklım almıyor. Mantıktan ayrıştırıp sevgi, aşk diye ele alıyorum çünkü gözü kör eder doğru ama bu kadar olmamalı ya. Bir insan bu kadar kendinden, hayatından vazgeçmemeli. Konu sahibi bence sen daha evlilik kafasında bile değilsin. Bu durumu kabullenirsen kendine ait düzenin, yaşamın vs olmayacağı gibi tamamen onların himayesi altına gireceksin biliyorsun değil mi ? Kv ile 20 dk lık uzaklıkta oturmamıza ve her zaman gidip gelmememize rağmen müdahale edecek, huzursuzluk yaratacak bir şey buluyor kendisi.. aynı evin içinde düşünemiyorum bile ben ölü gibi bir şey olurdum kesin. Evlilik bir ebeveynden çıkıp, diğer ebeveynin düzenine girmek değildir. Olmamalıdır bence. Çok erken karar alıyorsun olgun değilsin. Bunlar sana şimdi batmasa bile ilerde batacak ve kafanı duvara vuracaksın. Kv melek bile olsa ev üstüne ev olmaz kaldı ki durum belirttiğin gibiyse detaycı ve alınganlarsa göz göre göre ateşe atıyorsun kendini net. Burada bir çok üye olumsuz görmüş ama sen hala olur diyorsan buyur ateş seni çağırıyor...