Ben 21 yaşında evlendim(eşimle aramızda 7 yas vardi ben de senin gibi safca "evlilik yasim geldi" demesine cok sevdigim icin ikna oldum) ve yeni tanistigim herkes evli olduğumu ogrenince bana "daha cok erken" "cok kucuksun" "neden evlendin" dedi durdu. Utanmasalar boşan diyeceklerdi o derece(milletin agzi torba degil) resmen psikolojik baskı uyguladılar
Yani hayatinin en onemli kararını karsi tarafa baglama. O da seni yeterince seviyorsa "ben de daha kucugum" dediginde ortak bir noktada bulusabilecek karar verilebilir. Ayrica yaşı da geç falan degil, evlenmenin yasi yok sonucta.
Kaynanayla yasamayi da sakin kabul etme. Hayatin zindan olabilir, mutlu olup iyi anlasma olasigilin cok az. Aksam kocana evde supriz yapamazsin, yemek bile bas basa yiyemeyeceksin. Hem zatrn anneci erkekten de kaç canim. Hicbir hayir gelmez ana kuzularindan. Guzelce okulunu bitir meslegini eline al, daha mutlu olacagin neler cikacak hayatinda karsina.