Kayınvalide ile yüzgöz olmak istemiyorum. Yardım!

güzelce söyle ben daha yeni evliyim ikimizde çalışıyoruz kendi annene ne sıklıkta gidiyosun ona da öyle git bu erkek anneleri ömür törpüsü gibi

Sanki ben konu açmışım gibi aynı benim sorunlarım .
5 yıllık evliyim 1 yıl kayınvalıdemle kaldık . ayrıldıktan sonra aynıı senınkiler gibi sürekli onlara gidip gelmemizi , yemegi orda yememizi , biz gidemiyorsak onlar gelmek istedi. Sonuç : 1,5 yıldır asla görmüyorum, konuşmuyorum. Bu konuda eşinin davraışı çok önemli asla ama asla ailesine saygısızlık yapma, eğer ailesi sornluysa eşinde görüyordur.
En yakın zamanda kayınvalidenlerın düzelmesi dileğiyle..

yakın mı oturuyorsunuz ?

aynı ben bende sevsemde kendimle basbasa olmayı daha çok seviyorum

Konu sahibi siz hep verici tarafsiniz.Zaten bu durumun düzelmesi için eşinizin orta yolu bulması lazım.Surekli sizden bekliyor.Sizde onu kırmamaya çalışıyorsunuz.Ama sizin duygularınızı pek önemsemiyor.Siz bu kadar ozveriliyken onun taraflı olması düşündürücü.Ben böyle birini asla istemezdim.

asıl olalar böyle başlar lütfen etrafındaki tavsiyelere kulak ver.
Bir süre sonra eşin olmadan neden gelmiyorsun bize demeye başlarlar.
kayınpeder bozuntusu gelir evine kadar sana laf sayar.
bi süre sonra eşini doldururlar gelip gitmemen hakkında.
sonraki aşamada eşinle kavgalarınız bitmez ve bundan beslenen 2 yaratık karşınıza geçer ailenizin çöküşünü salyalarını akıta akıta izlerler.
en son aşamada bundan bize gelin olmaz diyip çocuklarınıza rağmen eşinize ayrılın diye baskı yaparlar. hazırda bekleyen kızlar var ya onlarla evlendirecek olurlar.
annene babana sana hele ki evlatlarına hakaretleri de cabası olur kalakalırsın kendi başına..

demem o ki dikkat et. lütfen dikkat et. en iyi kayınvalide ölmüş kayınvalidedir düşüncesindeyim. istekleri bitmez köle yapana kadar eşine seni dövdürene kadar bitmez.

aynı ben bende sevsemde kendimle basbasa olmayı daha çok seviyorum
Alıntı yaptığın yazımda "hastayım diyorum" yazmışım ya, birkaç gündür cidden hastayım. Aradı, raporluydum hastayım dedim, birkaç saat sonra zil çaldı yavrucum bana yemekler yapmış getirmiş, Allah'tan gerçekten hastaydım

ayn ne guzel etmisin oyle hakkindan gelmissin :)

Valla yazmadan gecemedim, ben 38yasında ilk evliliğini yapmış deli calısan, hiçkimseden esinden bile bişey beklemeyen biriyim. Yani arabam bozulur ben sanayiye zevkle gotururum oyle ama hep yasadım bunları. Esimin 2.evliliği. Benim işim 700 km uzaktaydı, orda yasıyordum; evlenince eşimin oldugu yerde kurduk evi. Kv ve gorumceler de orda. Ben toplam 48 saat evımde esimle olmak için haftada 1400 km yol gıdıyordum tren- otobus. Yıne de esime ben diyordum her hafta ugruyalım, en azından mutlaka çayı birlikte içelim diye. Bi de yeni evliyiz ben temizlik felan da yapıyorum 48 saatte.Eşeklikmiş deger verdiğim insanlardı ve sevilmek istiyordum haliyle. Ama yakın oldukça kv nin imaları ve tripler bitmedi. Mesala çok kotu hastaydım evimde haftasonu yatıyorum.gidemedik diye Sen de hep hastasın, ben hastalanıyor muyum dedi her hafta gorustugunuz insanlar; bayramda( ki esimle gecireceğimiz ilk defa zun zaman dilimiydi 5 gun)

Onların yazlıgına gitmedik diye gordugum davranışları unutamam Bir de biz herseyimizi kendimiz yaptık; hiç bir sey beklemedim manevi maddi; kendi gelinliğimi bile arada kendim hallediverdim( benim de ayırcak uzun zamanım yoktu); dugunu kendimiz yaptık.onlar da beni onore edecek hiç bişey yapmadılar bu surecte. Kotu insanlar değiller ama trip trip ve trip

Aslında farkında değilmişim senin gibi ama bu tripler ben de asırı stres yapmış; hele 2 ay uxun iznim vardı evimde gecirdiğimde o haller tavırlar. Yurtdısına gıttım calusmaya ordan bıle " oglum gelemez oraya ıznu yok" dedi ki bomba oglu da 38 yasında.

Oyle rahatlamısım ki yurtdısında ınan kocayı evi gormedi gozum; ilk gununde oyle bir huzurla uyanmışım ki esimle ilk kavgalarımı onlar yuzunden yaptım; ama goruyorum ki benim mesafeyi ayarlayamam ve kendimi maruz bırakmamdanmış, bizkadınlar bence hangi yas, hangi işi hayatı surdurursek surdurelim kendi değerimizi bilmiyoruz. Esim ailesine duskun bi değil ama çok sever; neticede hergun gitsem hergun gelecek, ama huyumu bildiği için baskıcı değil,ama çok şiddetli kavgalar ettik ve sadece bu yuZden. Ailen niye boyle vs. Ama benim ilişkiyiayarlayamam sorunmuş. Net soyluyorum

onların kızı olmadıgımı ve aslaolamayacagımı anladıgım bir an oldu ki miladdır. Annem yalnız yaslı ve baska sehirde. Ustuste 2 ameliyat gecirdi. Bir ay arayla. İlkinde hersey yolundaydı gecmiş olsunlar vs. 2. Ameliyata ( ki beklenmedikti) gittik geldik ki o suratları gorseydinBi de dusuk yapmıştım o ara ve annemi kaybetme korkusu. Dusun biz anneme gittik 2.kez diye o tavırlar. Bu arada kadını yılda 3 -4 kere gorduk) Orda ben çok uzuldum ve anladım .acayip sogudum

Şimdi içimden gelen şeyler gelemiyorama kırmam incitmem; saygılı davranırım. Ama aramıyorum bile. Mecburi ilişki dozunu ayarlıyorum yavastan.

Senin de oyle bir kırılman olur; ben nerdeyse sinir hastası oluyordum alttan ala ala. Saygılı ama mesafeliyim su an. Ortadan ikiye ayrılsa bişey yapmam

Edit: affedin kızlar yazdıkca yazdım. Ama daha da anlatsak var da var değil mi

Ozet: o guzel canınızın kıymetini bilin

Valla bizde öyleydik 4 yıl evliliğin boyunca anne napayım işten kafammı kalkıyor şu borcada sen el at diyince çekiliyordu boş vaktimde eşim ev için uğraştığımı görüp ev işlerinemi koşturalım işe gücümü düşünelim yoksa borclarımı yada bunları bırakıp sana oturmayamı gelelim demişti kaynanam bidaha hiç söylenmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…