- 19 Eylül 2016
- 209
- 119
- 23
- 37
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Hanımlar bu yaz evlendim. Yeni evli sayılırım ancak kayınvalidemler bir türlü bizi rahat bırakmıyor. Haftada 1 mutlaka gidiyoruz. Bu bazen her hangi bi durum varsa 2 de olabiliyor . Ancak kesinlikle onlara yetmiyor. Sürekli daha samimi olalım daha sık görüşelim diyorlar. İkimizde çalışan insanlarız . Kendimize bile doğru düzgün vakit ayıramazken daha fazla nasıl görüşebiliriz anlamıyorum. Ve bu durumla ilgili sürekli laf sokuyorlar bir trip hallerindeler. Eşim yokken ben yalnızken kayınbabam da kayınvalidem de inçe inçe mesajlarla daha sık görüşelim diyorlar resmen sıkıştırmış gbi. (Daha başka olaylar da oldu uzatmamak için yazmadım şimdi) çok bunaldım artık. Yarın da eşim işteylen ben erken onlara gidicem mevlüdü var. Beni tek basına iyi sıkıştıracak gibi geliyor. Cevap veririm ancak yüz göz olmak o kıvama gelmek istemiyorum sonrasını zor geçmemesi adına. Ne öneririsiniz? Yarın Mevlüt'e aslında yetişemeyeceğim ama yine de erken gideyim üstüme kalmasın diyorum ama hiç istemiyorum
Sanki ben konu açmışım gibi aynı benim sorunlarım .Hanımlar bu yaz evlendim. Yeni evli sayılırım ancak kayınvalidemler bir türlü bizi rahat bırakmıyor. Haftada 1 mutlaka gidiyoruz. Bu bazen her hangi bi durum varsa 2 de olabiliyor . Ancak kesinlikle onlara yetmiyor. Sürekli daha samimi olalım daha sık görüşelim diyorlar. İkimizde çalışan insanlarız . Kendimize bile doğru düzgün vakit ayıramazken daha fazla nasıl görüşebiliriz anlamıyorum. Ve bu durumla ilgili sürekli laf sokuyorlar bir trip hallerindeler. Eşim yokken ben yalnızken kayınbabam da kayınvalidem de inçe inçe mesajlarla daha sık görüşelim diyorlar resmen sıkıştırmış gbi. (Daha başka olaylar da oldu uzatmamak için yazmadım şimdi) çok bunaldım artık. Yarın da eşim işteylen ben erken onlara gidicem mevlüdü var. Beni tek basına iyi sıkıştıracak gibi geliyor. Cevap veririm ancak yüz göz olmak o kıvama gelmek istemiyorum sonrasını zor geçmemesi adına. Ne öneririsiniz? Yarın Mevlüt'e aslında yetişemeyeceğim ama yine de erken gideyim üstüme kalmasın diyorum ama hiç istemiyorum
yakın mı oturuyorsunuz ?Evet bir üst mesajda anlattım. Benim aileme gidileceği zaman böyle yaptılar. Benim ailemde beni çok görmek ister 1 saatin bile önemi var. Hem onlar yüzünden geç çıktık daha da Eve girip oturmak İstemişler. Sadece bu değil düğünden bu yana bu tarz olaylar oldu. Ama hiç birini uzatmadım gidip hesap da sormadım
aynı benCanım cidden zor değil. Şimdi böyle yaparsan hep rahat edersin. Hep şu ne der bu ne der diye düşünmemek gerekiyor. İnsan biraz da kendini düşünecek. Benim boş günümde kayınvalidem arıyorsa çağırmasın diye telefonu açınca nasılsın diye sorunca hastayım diyorum, temizlik yapıyorum diyorum mesela.. Daha ona fırsat vermeden bahanemi söylüyorum ki teklifte bulunmasınYa aslında seviyorum da kadını ama kendime vakit ayırmayı daha çok seviyorum.
Hanımlar bu yaz evlendim. Yeni evli sayılırım ancak kayınvalidemler bir türlü bizi rahat bırakmıyor. Haftada 1 mutlaka gidiyoruz. Bu bazen her hangi bi durum varsa 2 de olabiliyor . Ancak kesinlikle onlara yetmiyor. Sürekli daha samimi olalım daha sık görüşelim diyorlar. İkimizde çalışan insanlarız . Kendimize bile doğru düzgün vakit ayıramazken daha fazla nasıl görüşebiliriz anlamıyorum. Ve bu durumla ilgili sürekli laf sokuyorlar bir trip hallerindeler. Eşim yokken ben yalnızken kayınbabam da kayınvalidem de inçe inçe mesajlarla daha sık görüşelim diyorlar resmen sıkıştırmış gbi. (Daha başka olaylar da oldu uzatmamak için yazmadım şimdi) çok bunaldım artık. Yarın da eşim işteylen ben erken onlara gidicem mevlüdü var. Beni tek basına iyi sıkıştıracak gibi geliyor. Cevap veririm ancak yüz göz olmak o kıvama gelmek istemiyorum sonrasını zor geçmemesi adına. Ne öneririsiniz? Yarın Mevlüt'e aslında yetişemeyeceğim ama yine de erken gideyim üstüme kalmasın diyorum ama hiç istemiyorum
Alıntı yaptığın yazımda "hastayım diyorum" yazmışım ya, birkaç gündür cidden hastayım. Aradı, raporluydum hastayım dedim, birkaç saat sonra zil çaldı yavrucum bana yemekler yapmış getirmiş, Allah'tan gerçekten hastaydımaynı benbende sevsemde kendimle basbasa olmayı daha çok seviyorum
Keske beni davet etseler her gun giderim. Isten gelmisim sicak ev ve yemek. Yer icer sofrayi da kuran kaldirsin der cikarim. Veya yorgunum diye yayilir yatarim.
Zaten zamaninda boyle yaptigim icin simdi davet eden yok. Yoldan ariyordum geliyoruz cayi koyun. Icine earl grey de atin yoksa icemiyorum yavan geliyor diye.
Tavsiye ederim kesin cozum... ayni mahalledeyiz normalde. Kayinvalidem kacti diyebilirim. Ocak ayi geldi nerdeyse. Kadin yazliktan donmedi.
Alıntı yaptığın yazımda "hastayım diyorum" yazmışım ya, birkaç gündür cidden hastayım. Aradı, raporluydum hastayım dedim, birkaç saat sonra zil çaldı yavrucum bana yemekler yapmış getirmiş, Allah'tan gerçekten hastaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?