Kayınvalide ile...

BirContes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
27
10
1
38
Kayınvalide evindee 1 yıl gibi geçici bir süre yaşama durumumuz var. Allah var iyi niyetli sakin uyumlu yardımcı kadın. Fakat bina aile binası diğer oğlu, babanne hala amca aynı binada. Sürekli içli dışlı olamayı seviyorlar.
Kayınvalidesi iyi olduğu halde sorun yaşar mıyız? Yapabilir miyiz kayınvalide ile aynı evde? Var mı böyle yaşayan. Kararsız kaldım. E hayat pahalı şartlar zor.

Yani bu sana bağlı hayatım ,surekli onlarla birlikte olacaksın o binada.evinde yalnız kalma lüksün yok .bir gün amcası bir gün oğlu kayinvalide kp
Bana kalirsa ne kadar iyi olsa da yapamazsın .ama durumunuz cok kötüyse yapcak birseyde gözükmüyor sanki.
Ay bilemedim

Geçici diye başlarsınız geçmez. Yapmayın azıcık aşınız ağrısız başınız olsun.

Evlenip kv ile birliktemi yaşıcaksınız. Yoksa evlendinizde geçim sıkıntısımı yaşıyosunuz. Nedense kv yanına taşındıktan sonra iyi olanlar birden kötü oluyor. Odadan ses geldi mutfaktan ses geldi surat astı kaş çattı. Zor iş çok zor.

Mecbursan bir yıl dişini sıkacaksın. Yoksa kimse gelsin duzenim bozulsun istemez.

Hayat pahaliysa herkese pahali. Herkes anasinin, babasinin evinde mi yasiyor veya yasasin? Evlenmissinizdir beklenmedik bir durum olur, işler ters gider nebileyim mecbur kalinir bir sekilde o zaman gecici gidersin. Ama henuz evlenmemissin ve madem gecinemeyeceginizi acik acik simdiden goruyorsunuz evlenmeyin, erteleyin.
Sanane evlencem diyorsanda kaynana evinde rahatlik aramican birde ne cikarsa bahtina...

Mecburiyeti biraz açın

Atıyorum iflas mı ettiniz eşiniz memuriyetten mi atıldı

Çocuk vs var mı

Çalışıyor musunuz

Kv destek olacaksa çocuk varsa ona baksın siz de çalışın

Çocuk yoksa minimumda yaşayıp çalışın ödeyin kiranızı vs

Gerekirse 5 yıl bekle kendi evine çık aile apartmanında da uzak dur kaç hatta... Benimkilerde iyiydi noldu kaç gündür zırıl zırıl ağlıyorum hamile halimle ne laflar soktular bna ah bn altta kalacak adam değildim ama kahretsinki yuzyuze bakıyoruz diye susuyorum mecbur..... Aile apartmanı mağdurundan tavsiye....

hayatında hiç aynı evde yaşamadığın bir adamla bir anda aynı evde yaşamaya başlamak, huyunu-suyunu öğrenmeye çalışmak yeterince zorken bir de kişi sayısını 2 ye çıkartıp daha da travmatik bir hal almasını sağlamayın bence.. en basitinden yere çay damlar, sen o an üzerinden atlayıp geçmek istersin.. k.validen ne kadar mükemmel olursa olsun onu tolere edemez, 1-2-3 derken birikir birikir 2 ay sonra patlar.. kırılırsınız, incinirsiniz, ayrı eve bile çıksanız onarılmayacak hasar bırakırsınız ilişkinizde.. eşinizle yaşayacağınız gerilime henüz gelmedim bile..

mümkünse yaşama

Henüz evlenmiyoruz. Aynı evde yaşama ihtimali doğabilir. Bu süre 1 yıldan da az olabilir. Ayrı ev yapılacak başlayamadı mütehit. Aile iyi görünüyor.

Kv ile sorun yaşayan çok evet okuyorum burada. Dediginiz gibi beklemek. İnsan çok fazla uzatmak istemiyor nişanı.

Durum bu ise asla derim

Annenle otur

O ev başlanacak bitecek de taşınacaksınız

Sonra hiç yeni gelinliğimin tadını çıkaramadım evime arkadaşımı çağıramadım temalı konular açacaksın

Aile apartmanı da işin içine girecek eltim geliyor yiyor içiyor evine gidiyor ben hizmetçi miyim konuları da cabası

Anası babaannesi yengesi var bir de elti var

Yeni gelin her gün bu ortamda ne yapar

Cevap bolca ağlar

Yorum iç açıcı değil ama tecrübe içerir

Bu şartlarda evliliği erteleyip ev hazır olunca evlenin. Belki gerçekten iyilerdir günahlarını almak istemem ama burada o kadar çok şey gördüm ki... Evliliğin ilk zamanları her zaman zordur, eşini bile tam anlamıyla yeni yeni tanıyacakken dış faktörler ve birlikte yaşamak... Asla.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Doğru diyorsunuz. Evliliğe alışamadan curcuna olacak evin içinde. Sonra gelsin sorunlar.

1 yıldan az olma ihtimali varsa neden beraber diye sorarlar?

Hayat ana baba evinde yaşamayanlara ucuz geliyor herhalde
Tabiki de sorun yaşayacaksıniz ama bunu gözden gelmek sizin elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…