Geçici diye başlarsınız geçmez. Yapmayın azıcık aşınız ağrısız başınız olsun.Kayınvalide evindee 1 yıl gibi geçici bir süre yaşama durumumuz var. Allah var iyi niyetli sakin uyumlu yardımcı kadın. Fakat bina aile binası diğer oğlu, babanne hala amca aynı binada. Sürekli içli dışlı olamayı seviyorlar.
Kayınvalidesi iyi olduğu halde sorun yaşar mıyız? Yapabilir miyiz kayınvalide ile aynı evde? Var mı böyle yaşayan. Kararsız kaldım. E hayat pahalı şartlar zor.
mümkünse yaşamaKayınvalide evindee 1 yıl gibi geçici bir süre yaşama durumumuz var. Allah var iyi niyetli sakin uyumlu yardımcı kadın. Fakat bina aile binası diğer oğlu, babanne hala amca aynı binada. Sürekli içli dışlı olamayı seviyorlar.
Kayınvalidesi iyi olduğu halde sorun yaşar mıyız? Yapabilir miyiz kayınvalide ile aynı evde? Var mı böyle yaşayan. Kararsız kaldım. E hayat pahalı şartlar zor.
Henüz evlenmiyoruz. Aynı evde yaşama ihtimali doğabilir. Bu süre 1 yıldan da az olabilir. Ayrı ev yapılacak başlayamadı mütehit. Aile iyi görünüyor.
Kv ile sorun yaşayan çok evet okuyorum burada. Dediginiz gibi beklemek. İnsan çok fazla uzatmak istemiyor nişanı.
Henüz evlenmiyoruz. Aynı evde yaşama ihtimali doğabilir. Bu süre 1 yıldan da az olabilir. Ayrı ev yapılacak başlayamadı mütehit. Aile iyi görünüyor.
Kv ile sorun yaşayan çok evet okuyorum burada. Dediginiz gibi beklemek. İnsan çok fazla uzatmak istemiyor nişanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?