- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ne kadar iyi olursa olsun mutlakaki sorun cikiyor.Kayınvalide evindee 1 yıl gibi geçici bir süre yaşama durumumuz var. Allah var iyi niyetli sakin uyumlu yardımcı kadın. Fakat bina aile binası diğer oğlu, babanne hala amca aynı binada. Sürekli içli dışlı olamayı seviyorlar.
Kayınvalidesi iyi olduğu halde sorun yaşar mıyız? Yapabilir miyiz kayınvalide ile aynı evde? Var mı böyle yaşayan. Kararsız kaldım. E hayat pahalı şartlar zor.
kusura bakmada ne acidan güzel? esinle bir özeliniz yok?! sevismek bile sorun sesiz sinemami oynuyorsunnuz? gusule kalksan herkes duyacak. evin icinde rahatca istedigin kiyafetle dolasamazsin evlilkk degil ki buzor ama anlaşmak gerek kalabalık yaşamakta guzel ben kaybana kayınbaba ve kayınbiraderimle yaşıyorum. anlaşmam guzel huylarını çozunce herşey yolunda gidiyor ilk bir sene zor oluyor ama sonra daha kolay. 3senedir yaşıyorum 40gunluk bi bebeğimde oldu. karekteriyle alakalı kişinin anlaşmak.
Ilk once mahremiyet geliyor benim aklima bu konularda ya.
Dusunsene hadi yan binadaki kv yatak odasi seslerimizi duymasin diye yatk odani ona gore secersin( birlesik duvara en uzak odayi).
Ama dusun bi.
Asagida hala, yanda amca, ustte kv.
Ohaaaa.
Cuss.
Siz bence birbirnize bile dokunmayin. Telepati yoluyla sevisin.
Bide gizli gizli o banyoya girmek yokmu. Sessizce duymasinlar.. derken fiişşt su sesi gelince hersey biter.
Haydin halaya
Deve kusu ol basini kume gom bogulana kadar
Başi gomdukte geri kalani napcaz?
aynen o yüzden ayni evde oturanlari hic anlamis degilim. nasil sey yapiyorlar ardindanda banyo akil alcak gibi degilIlk once mahremiyet geliyor benim aklima bu konularda ya.
Dusunsene hadi yan binadaki kv yatak odasi seslerimizi duymasin diye yatk odani ona gore secersin( birlesik duvara en uzak odayi).
Ama dusun bi.
Asagida hala, yanda amca, ustte kv.
Ohaaaa.
Cuss.
Siz bence birbirnize bile dokunmayin. Telepati yoluyla sevisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?