7-8 bile olsa ev yapılana kadar kiraya çıkıp daha da zor durumda kalmadan gecici beraber yasayabiliriz diye dusundum.. Zaten borç olacak.1 yıldan az olma ihtimali varsa neden beraber diye sorarlar?
7-8 bile olsa ev yapılana kadar kiraya çıkıp daha da zor durumda kalmadan gecici beraber yasayabiliriz diye dusundum.. Zaten borç olacak.
O gecici süreyi baba evinde bekleyeceğiz sanırım. Yorumlar ve başkaların yaşantıları korrkuttu...
niye nisan bozulur mi diye korkuyorsunHenüz evlenmiyoruz. Aynı evde yaşama ihtimali doğabilir. Bu süre 1 yıldan da az olabilir. Ayrı ev yapılacak başlayamadı mütehit. Aile iyi görünüyor.
Kv ile sorun yaşayan çok evet okuyorum burada. Dediginiz gibi beklemek. İnsan çok fazla uzatmak istemiyor nişanı.
niye nisan bozulur mi diye korkuyorsun
sana zorlugu olur baska da birsey olmaz .kiraya cik..Evi de anne evinde beklersek. 2yıl nişanlı kalacagiz böyle. İnsan yuva kurmak istiyor. İş uzadıkça da sorunlar çıkabiliyor
canım ben evlisin de kalacaksın sandım ilk yol kesinlikle kalma zaten eşle zor tanısıyor insan.
Yok kızmadım.Ayni evde yasamak mi???? Banyo bile yaparken cekinirsin. Evliliginin ne oldugunu anlayamazsin bile. Esine sarilamazsin. Uzana uzana oturamazsin. Esinle bir yere gitmek istesen herkes kayinvalide kesilir. curcuna gibi bir apartman. Eve giren cikan belirsiz. Gelin hizmetci. Eli hic bulasik ve yemekten cikmaz. her kafadan bir ses gelir....once bir yil denilir... o eve girince de size verecekleri ev kiraya verilir ya da nedense bir turlu yapilmadi bitmez, sizin bir yil bir omur boyu beraber yasamak olur. on yil annemim evinde bekar otururum daha iyi. Karpuz degilsin ya curuyecek. Kizma da.
bir yil gec evlen okadar basit. ilk seneni cicim aylarini kalabalik evdemi gecirmek istiyorsun? cinselik banyo abdest istedigini giyinmek? bunlari düsündünmü hic... 1 sene gec evlenHenüz evlenmiyoruz. Aynı evde yaşama ihtimali doğabilir. Bu süre 1 yıldan da az olabilir. Ayrı ev yapılacak başlayamadı mütehit. Aile iyi görünüyor.
Kv ile sorun yaşayan çok evet okuyorum burada. Dediginiz gibi beklemek. İnsan çok fazla uzatmak istemiyor nişanı.
niye kabul ediyorsunuz ki ? bur evde anne baba olurken kari koca olunmaz. ben kendi annemin babamin yan odada yatigini düsünsem kocamla iliskiyle girmem nasil kvde kayinbabayla oluyor inan aklim almiyor..... gece hicmi gusule kalkmiyorsunuzSakın kabul etme.. Ne kadar iyi olsalarda ev ev üstüne olmuyor. Ben 3 yıldır kv kp birlikteyim. Hasta ettiler beni resmen
Ebeveyn banyomuz var ama sadece bununla olmuyor kiniye kabul ediyorsunuz ki ? bur evde anne baba olurken kari koca olunmaz. ben kendi annemin babamin yan odada yatigini düsünsem kocamla iliskiyle girmem nasil kvde kayinbabayla oluyor inan aklim almiyor..... gece hicmi gusule kalkmiyorsunuz
banyon olsa bile sonucta su sesi duyuluyor. hicmi gikiniz cikmiyor imkansiz ve bence cok rahatsiz verici birsey mahremiyetiniz kalmiyor. konu sahibide bunu düsünsün iste.. ebeveyn banyon olsa ne olacak su sesi duyulduktan sonra. evin icinde rahatca bir kiyafet giyenedikten sonra. cekilmez evlilik de degil bu evcilikEbeveyn banyomuz var ama sadece bununla olmuyor kihep sorun hep sorun. Neyse konu sahibinin konusunu kendi dertlerimle doldurmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?