Kayınvalide ile...

Sonuna kadar katılıyorum Ve bu listeyi uzatabilirim.. Mesela ben oğlumu 10 da yatırıyorum bi daha odamdan çıkmıyorum. Eşim saat 12 yi geçmeden gelmiyor odaya gelincede iki sohbet edelim diyorum uykusu gelmiş oluyor Ve yatıyoruz bazen de onu beklerken ben uyuyakalıyorum çaresizim

niye okadar gec geliyor

İyiyken kötü olma olasılıgı yüksek...

Ben bir aüre beraber yaşadım benimkide iyiydi hoştu ama Zamanla arıza çıkıyor insan kendi annesiyle bile her zaman cok iyi anlaşamazken bir yıl uzun bir süre başka bir seçeneğin varsa bu topa hiç girme derim üzülürsün

Ev üstune ev kurulmaz. Insan ayni evin icinde kendi annesiyle anlasamiyor kaldiki kayinvali de. Bende cok zor zamanlar gecirdim ekmek alacak para bulmadik yeri geldi ama gitmedim. Hamileydim 8 aya kadar calistim sonrasinda cok sukur toparladik.

Rahatına düşkünsen zorlanırsın bende eşimin aiĺesiyle aynı apartmanda yaşıyorum Kayımvalidem çok iyi birisi ama kendimi özgurlugu kısıtlanmıs gibi hissediyorum her apartmandan çikarken radara yakalanmıs gibi hissediyorum belli bir sure idare edebilirsin aynı evde kesinlikle yaşamak istemem

Rahatıma düşkünüm evet. Şuraya gidiyoruz burdan geliyoruz. Sürekli haber vermekten nefret eden bir insanım. Benim için zor evet aynı evde yaşamak.

sag ustte ara kutusu var oraya kaynanayla yasamak benzeri kelimeler yazdiginizda en dogru ve gercekci sonuca ulasacaksiniz.duzgun,egitimli,kisilik haklarina saygili,oglumun evi,elkizi zihniyetinde degilse tam tersi gecerli olabilir,dusuk ihtimalle.

evliliğin ve evinle ilgili kurduğun hayalleri düşün. işte onların hiçbiri olmayacak kv nin evinde. sen onun evine misafir gideceksin ama sülalesine hizmet edeceksin, bir de dedikodularına katlanacaksın. kocan anasına değil hep sana sus idare et diyecek. kocandan bile soğuyacaksın.

ev üstüne ev olmaz. burada okuyoruz 15 günlüğüne gelen kaynana bile rahat vermiyor aynı evin içine girince işler değişiyor.

Herkese katılıyorumm aklın varsa altlı üstlüde oturmaa biz öleyiz birlikteliğin gecesi gündüz olmaz bi zaman dilimi yok ki ben başta ne isterim istemem konuşmama rağmen haftasonu adam evde öğlene kadar uyucaz nebilim birlikte olucaz ila biri kapıda nasıl acıcan ya banyoda yakalanıyoruz yemin ederim 2 yıl olucak burnumdAn geldii şmdi hamileyimm dua ediyorumm mahalle değil şehir değiştirelim diye hamileyim şimdi kapımı açmıyo kimse.. aynı mahallede oturma kesinlikle mesafe koy!! Ben ay cok iyiler dedim koymadım basıma gelmeyen kalmadı şimdi buzdolabı gibi davranıyorum düşün 1.5 yılda nasıl tükendiysemm..

Bana hiç geçici gibi gelmedi başta öyle derler

yeni evleneceksen isterse bi oda olsun ayrı evin olsun. Hayatını mahvetme kaynanan melek bile olsa aynı evde yaşamak cok zor. Hele ki cicim aylarında bu gün ler bi daha geri gelmez

Bak güzelim benim eşimde memuriyetten istifa etti memlekete geldik iş kuruyor ayrı ev tuttuk yan blokta fakat ben şuan kayinvalidemlerde kalıyorum kendi isteğimle kayinvalidem iyidir hoştur saolsun. Yeri gelince ben alttan alıyorum yeri gelince onlar idare ediyoruz. Nasipse yaza doğru kendi evime gecicem zaten dediğim gibi evim kurulu. Sadece tekbasima kuru bir can için boşu boşuna elektrik harcamayayim dedim hemde yalnızken çok sıkılıyorum kayinvalidem kafa dengidir saolsun onlarla daha iyi vakit geçiriyorum.. bazı şeyleri görmezden geleceksin yoksa kendi ailemizle de sorun yaşıyoruz yani

on kisiden dokuzunun iliskileri kotu
geriye kalan 1 kisi annesi gibi deger veriyor ve karsiligini gordugunu soyluyor
yani cevremden izlenimim bu sekilde ama ben olsam risk alamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…