- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
Sonuna kadar katılıyorum Ve bu listeyi uzatabilirim.. Mesela ben oğlumu 10 da yatırıyorum bi daha odamdan çıkmıyorum. Eşim saat 12 yi geçmeden gelmiyor odaya gelincede iki sohbet edelim diyorum uykusu gelmiş oluyor Ve yatıyoruz bazen de onu beklerken ben uyuyakalıyorumbanyon olsa bile sonucta su sesi duyuluyor. hicmi gikiniz cikmiyor imkansiz ve bence cok rahatsiz verici birsey mahremiyetiniz kalmiyor. konu sahibide bunu düsünsün iste.. ebeveyn banyon olsa ne olacak su sesi duyulduktan sonra. evin icinde rahatca bir kiyafet giyenedikten sonra. cekilmez evlilik de degil bu evcilik
niye okadar gec geliyorSonuna kadar katılıyorum Ve bu listeyi uzatabilirim.. Mesela ben oğlumu 10 da yatırıyorum bi daha odamdan çıkmıyorum. Eşim saat 12 yi geçmeden gelmiyor odaya gelincede iki sohbet edelim diyorum uykusu gelmiş oluyor Ve yatıyoruz bazen de onu beklerken ben uyuyakalıyorumçaresizim
Ailesiyle oturuyor sohbet ediyor beyefendiniye okadar gec geliyor
İyiyken kötü olma olasılıgı yüksek...Kayınvalide evindee 1 yıl gibi geçici bir süre yaşama durumumuz var. Allah var iyi niyetli sakin uyumlu yardımcı kadın. Fakat bina aile binası diğer oğlu, babanne hala amca aynı binada. Sürekli içli dışlı olamayı seviyorlar.
Kayınvalidesi iyi olduğu halde sorun yaşar mıyız? Yapabilir miyiz kayınvalide ile aynı evde? Var mı böyle yaşayan. Kararsız kaldım. E hayat pahalı şartlar zor.
Ben bir aüre beraber yaşadım benimkide iyiydi hoştu ama Zamanla arıza çıkıyor insan kendi annesiyle bile her zaman cok iyi anlaşamazken bir yıl uzun bir süre başka bir seçeneğin varsa bu topa hiç girme derim üzülürsünKayınvalide evindee 1 yıl gibi geçici bir süre yaşama durumumuz var. Allah var iyi niyetli sakin uyumlu yardımcı kadın. Fakat bina aile binası diğer oğlu, babanne hala amca aynı binada. Sürekli içli dışlı olamayı seviyorlar.
Kayınvalidesi iyi olduğu halde sorun yaşar mıyız? Yapabilir miyiz kayınvalide ile aynı evde? Var mı böyle yaşayan. Kararsız kaldım. E hayat pahalı şartlar zor.
Rahatına düşkünsen zorlanırsın bende eşimin aiĺesiyle aynı apartmanda yaşıyorum Kayımvalidem çok iyi birisi ama kendimi özgurlugu kısıtlanmıs gibi hissediyorum her apartmandan çikarken radara yakalanmıs gibi hissediyorum belli bir sure idare edebilirsin aynı evde kesinlikle yaşamak istemem
yeni evleneceksen isterse bi oda olsun ayrı evin olsun. Hayatını mahvetme kaynanan melek bile olsa aynı evde yaşamak cok zor. Hele ki cicim aylarında bu gün ler bi daha geri gelmezHenüz evlenmiyoruz. Aynı evde yaşama ihtimali doğabilir. Bu süre 1 yıldan da az olabilir. Ayrı ev yapılacak başlayamadı mütehit. Aile iyi görünüyor.
Kv ile sorun yaşayan çok evet okuyorum burada. Dediginiz gibi beklemek. İnsan çok fazla uzatmak istemiyor nişanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?