Ee kızınız cevaplarını verir ne takıyosunuzMerhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Ayy valla bu kaynananlardan gına geldi artık. Bana da babaannemin ismini verdiler küçücükken deli olurdum yaşlı ismi diye babaannem istemiş neyseki ikinci ismimi de koymuşlar. Çok dusuncesizler ya. Kendi çocuklarınızın ismini koyduğunuz yetmiyomu torununuza da karisiyonuz. Valla canm Allahtan yakın oturmuyosunz. Yapcak bişi yok ki artık ismi koymuşsunuz gitmiş. Kızın hangi ismini seviyorsa öyle hitap et.Merhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
İsteyerek yazmadim esim inat etti çevredekiler ne dermiş falan filan kaynanamda komşusunun adını koydu çocukları benimkini koymuyorlar diye kıskançlık yaptı hiçte vazgecmiyor inadından ille isminin söylenmesini istiyorÜşenmiyor mu iki ismini birden kullanmaya ya, ne garip insanlar varKızınızın adını Muazzez bilmem ne koymuşsunuz zaten, öyle hitap etmeleri de çok doğal. Baştan kabul etmemeliydiniz.
Kizim çok utangaç büyük kizim konuşuyor onun adına hepEe kızınız cevaplarını verir ne takıyosunuz
Bana isim önerisinde bulunanlara hep dedim ki "aaa cok güzel bir öneri neden kendi doğurduğunuza koymuyorsunuz? " Sonra öneriler kesildi neden acabaMerhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Kızınız büyüyünce zaten istemeyecektir o ismi. 2 senede bir görüşüyormuşsunuz,bırakın onlar öyle desin. Sizin istemediğinizi bildikleri için de inadınıza yapıyorda olabilirler.Merhaba arkadaşlar kimseyle paylasamadigim Bi konu var benim iki kizim var birinci kizim ilk çocuk olduğu için ismini ben koydum ikincisinde kız olacağını öğrendik kaynanam adı muazzez olcak diye tutturdu bende onun yüzünden eşimle kavga yaptim esim benimde çocuğum ben annemin ismini vermek istiyorum dedi bende ikna edemedim iki isme karar verdik kaynana küstü sildirin adımı söylemiyorsunuz diye ben asla söylemiyorum bana hep zararı olmuş bencil birisi kendisi sürekli bizi yönetmek istedi nefret ediyorum ondan neyse çocuk 4 yaşında bu arada yurtdisinda kalıyorum kaynanam Türkiye de iki senede bir görüyorum buradakiler kızıma benim koyduğum isimle sesleniyorlar okulda falan Ama eşimin Ailesi iki ismiyle sesleniyor ama ben kadının adina tahammül edemiyorum eşimde annesinden korktuğumdan iki ismiyle sesleniyor Türkiye ye gittigimde cocuklara iki ismiyle seslendiriyo kaynanam gorumcemkiziminda hosuna gitmiyor bu isim konusunu nasıl çözebilirim İnternete falan paylaşım yaparken çocuğumua kendi iismiyle yaziyorum yada kaynanam yanindada sürekli söylüyorum bana inat iki ismini söylüyor
Bizimki çok gurursuz ismini söylemeye tenezzül etmiyorum hala ısrarcı benim oğlumun çocuğu diye dusunuyoBana isim önerisinde bulunanlara hep dedim ki "aaa cok güzel bir öneri neden kendi doğurduğunuza koymuyorsunuz? " Sonra öneriler kesildi neden acaba
Size de mi Muazzez diyeceksiniz diyorlar?Kizim çok utangaç büyük kizim konuşuyor onun adına hep
Haklısın allahtan uzaktayimKızınız büyüyünce zaten istemeyecektir o ismi. 2 senede bir görüşüyormuşsunuz,bırakın onlar öyle desin. Sizin istemediğinizi bildikleri için de inadınıza yapıyorda olabilirler.
İnadına yapiyor zaten ama bende benim çocuğuma karışsın istemiyorum allahtan uzaktaKızınız büyüyünce zaten istemeyecektir o ismi. 2 senede bir görüşüyormuşsunuz,bırakın onlar öyle desin. Sizin istemediğinizi bildikleri için de inadınıza yapıyorda olabilirler.
Eşinizin sizin tarafinizi tutmamasi kötü olmus sadece.Bizimki çok gurursuz ismini söylemeye tenezzül etmiyorum hala ısrarcı benim oğlumun çocuğu diye dusunuyo
Hayır büyük kizim Erva ismiyle sesleniyor ervanin hoşuna gitmiyor diyorSize de mi Muazzez diyeceksiniz diyorlar?
Ama sonuç olarak kızınıza onun ismini vermişsiniz.Haklısın allahtan uzaktayim
İnadına yapiyor zaten ama bende benim çocuğuma karışsın istemiyorum allahtan uzakta
Neyse ki ayda yılda bir görüyorsunuz. He deyin geçin.İsteyerek yazmadim esim inat etti çevredekiler ne dermiş falan filan kaynanamda komşusunun adını koydu çocukları benimkini koymuyorlar diye kıskançlık yaptı hiçte vazgecmiyor inadından ille isminin söylenmesini istiyor
Evet annesinde kalp var bisey olur diye korkuyorum birde uzaktayim göremiyorum diye düşünüyorum ama annesini böyle isim mevzusuna dahil etmesi beni sinir ediyorEşinizin sizin tarafinizi tutmamasi kötü olmus sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?