• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide ismi

Baştan hata yapmışsınız çatlasalar da koymayacaktınız.
Şimdi siz kendi koyduğunuz ismi söylemeye devam edin. Zaten seyrek görüyormuşsunuz. Okulda falan da o ismi söylesinler. Zaten büyüdükçe Muazzez ismini kendi de istemeyecektir. E tabi resmi yerlerde okulda orda burda karşınıza illa çıkacak bu isim. Belki sildirirsiniz, var mı böyle birşey bilmem ama. Gerçi eşiniz razı olmayacaktır.
O ismi yok saymaktan başka çareniz yok şimdilik.
Aynen yok saymaktan başka çarem yok tavrımı belli etsemde inan yapiyo

Evet annesinde kalp var bisey olur diye korkuyorum birde uzaktayim göremiyorum diye düşünüyorum ama annesini böyle isim mevzusuna dahil etmesi beni sinir ediyor
Bundan kimse kalp krizi geçirmez, boşuna evham yapmışsınız.

Nasıl hastalıklı bir toplumuz biz yahu, bu nasıl bir egodur ki kendi isminde ısrar ediyor?
Hayır, annemin ismi falan deyip bir isim önerse yine kabul edilebilir bir tarafı var.
Kendin daha sağken, neden kendin talep edersin bunu be kadın?
Nedir bu gelinin doğurduğu çocuğun üzerinde tahakküm kurma merakı?
Yıldım Allah çarpsın yıldım.

Bundan kimse kalp krizi geçirmez, boşuna evham yapmışsınız.
Ben deyil oğlu yapıyor
Nasıl hastalıklı bir toplumuz biz yahu, bu nasıl bir egodur ki kendi isminde ısrar ediyor?
Hayır, annemin ismi falan deyip bir isim önerse yine kabul edilebilir bir tarafı var.
Sizdedemi var böyle Bi problem

Türkiyeye iki senede bir gidiyorsunuz.
Evde hep sizin koyduğunuz isimle hitap ediliyor.
Resmi dokümanlarda bile geçmiyor.

Kaynanaya geçmiş olsun Muazzez ismi o çocuğun ismi falan değil, lakap bile desek zor.

Allahtan iki isimle çağrılıyor da çocuk bu isim ne diyip tavanlara bakmıyor. 😂

Bence olayı üstelemeyin iki isimle hitap edin.
Çocuk biraz büyüyünce “Muazzez kim? Benim adım X” diyecek. O zaman bu iki isim olayı da biter.

Ben deyil oğlu yapıyor

Sizdedemi var böyle Bi problem
Ben kayınvalidemi severim ama yine de onun adını koymak istemem. Ne oluyor ki koyunca? Gıcık olduğum halde bana annemin adını koy diye direten adamı eve sokmazdım sjsjsjs

kızım istemiyor beğenmiyor. Böyle yaparsanız büyüyünce sildirir mahkeme kararıyla diyip korkutun. Bilemedim başka ne olabilir. Sonuçta koymuşsunuz.

Ben kayınvalidemi severim ama yine de onun adını koymak istemem. Ne oluyor ki koyunca? Gıcık olduğum halde bana annemin adını koy diye direten adamı eve sokmazdım sjsjsjs
Ne kadar tartıştık en son hastaneye doğum yanımda durdu ağladı arada kalıyorum dedi aile bidaha bizi arama demiş bende lanet olsun yazdırırken ama söylemem dedim annesine o benim adımı söylemez tek yazdır demiş tek yazdırıyor az kalsın

Türkiyeye iki senede bir gidiyorsunuz.
Evde hep sizin koyduğunuz isimle hitap ediliyor.
Resmi dokümanlarda bile geçmiyor.

Kaynanaya geçmiş olsun Muazzez ismi o çocuğun ismi falan değil, lakap bile desek zor.

Allahtan iki isimle çağrılıyor da çocuk bu isim ne diyip tavanlara bakmıyor. 😂

Bence olayı üstelemeyin iki isimle hitap edin.
Çocuk biraz büyüyünce “Muazzez kim? Benim adım X” diyecek. O zaman bu iki isim olayı da biter.
İnşallah o günü iple çekiyorum beni hala ısrarcı olmaları strese sokuyor

Bu kadar rahatsız olacaksınız asla koymamalıydınız o ismi. Nüfusa gidip değiştirseniz diyorum. İnada inat.
Ben de asla koymazdım kocam da beni bu sebepten terk edecekse etsin valla ben doğurdum ben koyacam ismini.

Eski kafa mantık aranmaz bunlarda.

Aynen torun olunca isim konusunda ödüm kopuyordu kendi taraflarından isterler diye,neyseki konusu bile geçmedi hiç.
Kızım koydu ismini,konu olsaydı çıngar çıkarırdım kesin.:sopa::sopa:

Back
X