- 14 Eylül 2022
- 127
- 253
- 23
- 30
Bebeğin adı muazzez olunca kalbi düzeldi mi? Bu istekler cok saçma ya cidden.Evet annesinde kalp var bisey olur diye korkuyorum birde uzaktayim göremiyorum diye düşünüyorum ama annesini böyle isim mevzusuna dahil etmesi beni sinir ediyor
Aynen yok saymaktan başka çarem yok tavrımı belli etsemde inan yapiyoBaştan hata yapmışsınız çatlasalar da koymayacaktınız.
Şimdi siz kendi koyduğunuz ismi söylemeye devam edin. Zaten seyrek görüyormuşsunuz. Okulda falan da o ismi söylesinler. Zaten büyüdükçe Muazzez ismini kendi de istemeyecektir. E tabi resmi yerlerde okulda orda burda karşınıza illa çıkacak bu isim. Belki sildirirsiniz, var mı böyle birşey bilmem ama. Gerçi eşiniz razı olmayacaktır.
O ismi yok saymaktan başka çareniz yok şimdilik.
Bundan kimse kalp krizi geçirmez, boşuna evham yapmışsınız.Evet annesinde kalp var bisey olur diye korkuyorum birde uzaktayim göremiyorum diye düşünüyorum ama annesini böyle isim mevzusuna dahil etmesi beni sinir ediyor
Hastaligiyla çocuklarının gözünü korkutuyor sürekliBebeğin adı muazzez olunca kalbi düzeldi mi? Bu istekler cok saçma ya cidden.
Off büyük konuşmak istemiyorum benim de oğlum olacak inşallah ben bu düşüncede olmamHastaligiyla çocuklarının gözünü korkutuyor sürekli
Muazzez olunca kalp vals bile yaptırır kaynanaya:))Evet annesinde kalp var bisey olur diye korkuyorum birde uzaktayim göremiyorum diye düşünüyorum ama annesini böyle isim mevzusuna dahil etmesi beni sinir ediyor
Ben deyil oğlu yapıyorBundan kimse kalp krizi geçirmez, boşuna evham yapmışsınız.
Sizdedemi var böyle Bi problemNasıl hastalıklı bir toplumuz biz yahu, bu nasıl bir egodur ki kendi isminde ısrar ediyor?
Hayır, annemin ismi falan deyip bir isim önerse yine kabul edilebilir bir tarafı var.
Kendin daha sağken, neden kendin talep edersin bunu be kadın?
Nedir bu gelinin doğurduğu çocuğun üzerinde tahakküm kurma merakı?
Yıldım Allah çarpsın yıldım.
Eşinizdeki tutumda yani pes dedirdiyor resmen.Ben deyil oğlu yapıyor
Sizdedemi var böyle Bi problem
Ben kayınvalidemi severim ama yine de onun adını koymak istemem. Ne oluyor ki koyunca? Gıcık olduğum halde bana annemin adını koy diye direten adamı eve sokmazdım sjsjsjsBen deyil oğlu yapıyor
Sizdedemi var böyle Bi problem
Sırma ya evin tek oğlumuz ailesi öyle eski kafa yetistirmisEşinizdeki tutumda yani pes dedirdiyor resmen.
Ne kadar tartıştık en son hastaneye doğum yanımda durdu ağladı arada kalıyorum dedi aile bidaha bizi arama demiş bende lanet olsun yazdırırken ama söylemem dedim annesine o benim adımı söylemez tek yazdır demiş tek yazdırıyor az kalsınBen kayınvalidemi severim ama yine de onun adını koymak istemem. Ne oluyor ki koyunca? Gıcık olduğum halde bana annemin adını koy diye direten adamı eve sokmazdım sjsjsjs
Bağımlı kalmış ailesine tabi.Sırma ya evin tek oğlumuz ailesi öyle eski kafa yetistirmis
İnşallah o günü iple çekiyorum beni hala ısrarcı olmaları strese sokuyorTürkiyeye iki senede bir gidiyorsunuz.
Evde hep sizin koyduğunuz isimle hitap ediliyor.
Resmi dokümanlarda bile geçmiyor.
Kaynanaya geçmiş olsun Muazzez ismi o çocuğun ismi falan değil, lakap bile desek zor.
Allahtan iki isimle çağrılıyor da çocuk bu isim ne diyip tavanlara bakmıyor.
Bence olayı üstelemeyin iki isimle hitap edin.
Çocuk biraz büyüyünce “Muazzez kim? Benim adım X” diyecek. O zaman bu iki isim olayı da biter.
Eski kafa mantık aranmaz bunlarda.Nasıl hastalıklı bir toplumuz biz yahu, bu nasıl bir egodur ki kendi isminde ısrar ediyor?
Hayır, annemin ismi falan deyip bir isim önerse yine kabul edilebilir bir tarafı var.
Kendin daha sağken, neden kendin talep edersin bunu be kadın?
Nedir bu gelinin doğurduğu çocuğun üzerinde tahakküm kurma merakı?
Yıldım Allah çarpsın yıldım.
kaynana da domuz gibidir bence ama ismini koysunlar diye korkutmak istemiş.Bundan kimse kalp krizi geçirmez, boşuna evham yapmışsınız.
Aynen torun olunca isim konusunda ödüm kopuyordu kendi taraflarından isterler diye,neyseki konusu bile geçmedi hiç.Ben kayınvalidemi severim ama yine de onun adını koymak istemem. Ne oluyor ki koyunca? Gıcık olduğum halde bana annemin adını koy diye direten adamı eve sokmazdım sjsjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?