• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide ismi

Eşimin imzasına olması lazımmış yoksa çoktan sildirirdim zaten esim ailesinden çok cekiniyo
Eşiniz neden bu kadar çok çekiniyor ailesinden? Maddi bir gelir mi var ki sanmıyorum yurt disindaymişsiniz üstelik 2 senede bir görüşüyormuşsunuz.Cok enteresan.

Bende boşanmaktadır tehdit ettim zaten tek başına yazdırmayı hastanede ağladı ailesi konuşmamış falan arada kalıyorum diye üzüldüm yazdırdım hata yaptım 4 senede kaynananin kaprisini çektik iki isimle seslen demiş esim onlar sede Muazzez diyordu bende ismini söylemiyordym Erva diyordum ağlıyordu kaynana sildirin milletin yanında rezil ediyorsunuz diye
Erva’nın ağlaması gerek asıl, kaynanaya noluyor sjsjsjsjsj

Eşiniz neden bu kadar çok çekiniyor ailesinden? Maddi bir gelir mi var ki sanmıyorum yurt disindaymişsiniz üstelik 2 senede bir görüşüyormuşsunuz.Cok enteresan.
Manevi olarak çekiniyor üzulurler diye yoksa maddi yönden bizden sürekli istiyorlardı bende ona karşı geldim benimle maddi durum içinmiş evlendin dedim bizde lazım çoluk çocuk oluyo artık dedim onda dinledi allahtan beni

Beni yanlış anlamayın ama ben buna asla izin vermezdim zaten. Kimse teklif dahi edemezdi.
Kendi doğurduğum çocuğa, başka birisi -hele ki kayınvalide ve kendi ismi- isim verecek. İmkansız yani :)
Bende çok direktif eşimin halini görünce üzüldüm bir türlü hayır diyemiyor herseye tamam dediğinden alışmış ailesi halada memnun olmadı iki isim koydum diye tavır yaptı tek söylemiyorum diye çok üstüme geldi

Manevi olarak çekiniyor üzulurler diye yoksa maddi yönden bizden sürekli istiyorlardı bende ona karşı geldim benimle maddi durum içinmiş evlendin dedim bizde lazım çoluk çocuk oluyo artık dedim onda dinledi allahtan beni
Kıtalar arasından yetiyorlar yani desenize.Degişsin artık bu kafalar,aşırı saçma buluyorum.

Bende çok direktif eşimin halini görünce üzüldüm bir türlü hayır diyemiyor herseye tamam dediğinden alışmış ailesi halada memnun olmadı iki isim koydum diye tavır yaptı tek söylemiyorum diye çok üstüme geldi
Şu an sizin yerinizde olsam yani bu dakikadan itibaren Zehra'nın hayatına devam edeceksin deseler, o kayınvalidenin istediğini yaparak onu bunu yaptığına pişman ederdim:)))
-Senin aklın ermez Muazzez Buse, bırak onu oraya çabuk!
-Ah Muazzez Berçem lütfen her şeye bu kadar karışma tatlım.
-Muazzez Cansu, hadi eşyalarını topla güzelim, hadi canım, hadi annem.

Gün içinde beş bin kere adını tekrar edip onu çıldırtabilirim. Siz de deneyin, çok eğlenceli :)))

Baştan kayınvalide isminin verilmesine müsade etmeyecektiniz.
Eşiniz ağlarsa ağlasın .
Kayınvalideniz baskı yapmaya devam ederse ismini sildireceginizi söyleyin belki sesi kesilir biraz.

Şu an sizin yerinizde olsam yani bu dakikadan itibaren Zehra'nın hayatına devam edeceksin deseler, o kayınvalidenin istediğini yaparak onu bunu yaptığına pişman ederdim:)))

Gün içinde beş bin kere adını tekrar edip onu çıldırtabilirim. Siz de deneyin, çok eğlenceli :)))
Bu defa da bak oğlum karısına nasıl da höööööyytttt dedi , nasıl da söylüyor ismimi demesin ? 😂

Y
Bu defa da bak oğlum karısına nasıl da höööööyytttt dedi , nasıl da söylüyor ismimi demesin ? 😂
Yok yok demez, anlayacaktır muhakkak. Ben bu oyuna çocuğu da ikna ederdim hatta. Bir hafta sonra kendi götürürdü nüfus müdürlüğüne, ismi sildirmek için 😂

Dilim varmıyor ozaman memnun olur dört köşe olur sevincinden biraz çocuksu hareketleri var bi tanıdık Erva Muazzez ne tatlı büyümüş dedi başta onun ismi varya gel kızım Muazzez Erva gel kızım diye on kere söyledi

Dilim varmıyor ozaman memnun olur dört köşe olur sevincinden biraz çocuksu hareketleri var bi tanıdık Erva Muazzez ne tatlı büyümüş dedi başta onun ismi varya gel kızım Muazzez Erva gel kızım diye on kere söyledi
Cancağızım, vurgu önemli.
Siz onu memnun etmek için değil, bezdirmek için kullanacaksınız o ismi.
Tiyatral yeteneğinize bağlı biraz da.
Muazzez kısmında şirret, Erva kısmında sevecen bir vurgu:)

Uff kaynananın poposunu oğlu kaldırıyor sen oglunun poposunu kaldırıyorsun . Konu sahibi madem yazdırdin artık yok sayacaksin . On tane değil yüz tane dogursam birine adını vermezdim . Ismini seçmiştik zaten biz kızımın bu olacak dedim bitti ikinci kızım olursa onun da ismi hazır . Kime ne ? Şimdi de agliyormus bilmem ne isterse bayilsin kendini ordan buraya atsın

Uff kaynananın poposunu oğlu kaldırıyor sen oglunun poposunu kaldırıyorsun . Konu sahibi madem yazdırdin artık yok sayacaksin . On tane değil yüz tane dogursam birine adını vermezdim . Ismini seçmiştik zaten biz kızımın bu olacak dedim bitti ikinci kızım olursa onun da ismi hazır . Kime ne ? Şimdi de agliyormus bilmem ne isterse bayilsin kendini ordan buraya atsın
Onu söyleyince kavgalar başladı zaten doğumdan iki ay önce görumcemin yanında sonunda isim bulduk dedim iki ay kavga ettik benim hatam eşime üzülmek oldu unutulur giderdi ama salaklık ettim

Back
X