• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide ismi

Bu kadar rahatsız olacaksınız asla koymamalıydınız o ismi. Nüfusa gidip değiştirseniz diyorum. İnada inat.
Ben de asla koymazdım kocam da beni bu sebepten terk edecekse etsin valla ben doğurdum ben koyacam ismini.
Bende boşanmaktadır tehdit ettim zaten tek başına yazdırmayı hastanede ağladı ailesi konuşmamış falan arada kalıyorum diye üzüldüm yazdırdım hata yaptım 4 senede kaynananin kaprisini çektik iki isimle seslen demiş esim onlar sede Muazzez diyordu bende ismini söylemiyordym Erva diyordum ağlıyordu kaynana sildirin milletin yanında rezil ediyorsunuz diye

Bende boşanmaktadır tehdit ettim zaten tek başına yazdırmayı hastanede ağladı ailesi konuşmamış falan arada kalıyorum diye üzüldüm yazdırdım hata yaptım 4 senede kaynananin kaprisini çektik iki isimle seslen demiş esim onlar sede Muazzez diyordu bende ismini söylemiyordym Erva diyordum ağlıyordu kaynana sildirin milletin yanında rezil ediyorsunuz diye
Erva isminimi sildirin dedi.

Eski kafa mantık aranmaz bunlarda.
Ya şimdi yine kaynana kayınbaba isimleri koyuluyor. Hamamların isimleri birbirinden çok bağımsızdır. Babaanneme sordum bunlar niye böyle diye. Eskiden uzak yakın fark etmeksizin ölen insanların isimlerini veriyorlarmış bebeklere. Kızı mı oldu,x çok iyiydi rahmetli,onun adı olsun deyip o şekilde koymuşlar isimleri. Hatta birgün dedem bir yerden gelirken bir evde cenaze varmış. Ölen kişinin ismi Zeynep imiş ve halama o kişinin ismini vermişler.dahdhdhd Allahima bin şükür bizim isimler öyle falanca filanca kişinin isimleri değil.

Ya şimdi yine kaynana kayınbaba isimleri koyuluyor. Hamamların isimleri birbirinden çok bağımsızdır. Babaanneme sordum bunlar niye böyle diye. Eskiden uzak yakın fark etmeksizin ölen insanların isimlerini veriyorlarmış bebeklere. Kızı mı oldu,x çok iyiydi rahmetli,onun adı olsun deyip o şekilde koymuşlar isimleri. Hatta birgün dedem bir yerden gelirken bir evde cenaze varmış. Ölen kişinin ismi Zeynep imiş ve halama o kişinin ismini vermişler.dahdhdhd Allahima bin şükür bizim isimler öyle falanca filanca kişinin isimleri değil.
Ne kadar şanslısın

Muazzez demiyorum hiç zaten çocukta Erva ismini seviyo babasından söyledi neden tek demiyorsun diye esim gecistiriyor
Eşinizin verecek cevabı yokta ondan.
Ne gerek var eski isimleri vermenin mantığını anlamıyorum nedense,isim hakkı annede olmalı bana göre.

İsmini koymuşsunuz hala memnun edememişsiniz kadını. Özür dilerim ama bu kan emici akrabalar sınıfı yaptığınızdan memnun olmadığı için en iyisi yapmamak. Ben hala nüfusa başvurup ismi silme taraftarıyım. Bırakın onlar muazzaz desin haberlerinin bile olmasına gerek yok bence.

Halen böyle eski nesil kv lerin olduğuna şahit olmak ilginç.Hangi devirde yaşıyoruz?? Benim adımı torunuma isteyerek koysalar ben kabul etmem.Herkesin doğuştan gelen bir enerjisi bir kişiliği var.Degissin nolur bu kafalar artık ya...

İsmini koymuşsunuz hala memnun edememişsiniz kadını. Özür dilerim ama bu kan emici akrabalar sınıfı yaptığınızdan memnun olmadığı için en iyisi yapmamak. Ben hala nüfusa başvurup ismi silme taraftarıyım. Bırakın onlar muazzaz desin haberlerinin bile olmasına gerek yok bence.
Eşimin imzasına olması lazımmış yoksa çoktan sildirirdim zaten esim ailesinden çok cekiniyo

Aynen torun olunca isim konusunda ödüm kopuyordu kendi taraflarından isterler diye,neyseki konusu bile geçmedi hiç.
Kızım koydu ismini,konu olsaydı çıngar çıkarırdım kesin.:sopa::sopa:
Eşim o teklifle gelse o zaman ben de kendi annemin ismini koyacağım derim, iyice kepaze bir şeye çeviririz ismi. 😁

Back
X