kayınvalide-kayınbaba

bundan sonra ayda bir en fazla git kayinvalidene. Ama hic gitmem deme, alistira alistira.

ben artık idare edemıyorum yıprandım eşim yatak odasının kapısını kıtledıgı dıye benı arayıp korkma senn gecelıklerıne bakmıorum dıyor direk telefonda

Kadin da hic sInIr yok, utanma da yok. Sen oyle deyince de ki olurmu o gecelikleri ben sana hediye edicem, kayinbabama giyersin de.

Benim esimde boyle

Suan ben gorusmuyorum gerci ailesiyle
Ama gorustugum donemde annesinin haksizda oldugunu bilse laf soyletmiyodu
O buyuk, desin nolmuss,yapsin nolmuss, deerlerle, yaparlarla gcti 7 senem

Bir daha ailesiyle gorusmeme sartiyla baristim
Bi dahami dunyaya gelcem onun dirdirini dinle bunun kahrini cek, herkes laf soksun sus oldu baska.

sen dogacak bebegi huzurla buyutecegini dusunuyormusn yada hamileyken cok huzurlu olacagini?/

al anneni babanı git canım sende ; alın karşınıza adam akıllı konusun ... kimse annesinin yanına gitmek için kaynanasından izin almak zorunda değil .... gerçi kocana da sağlam bi indiresim geldi .... anasının dizinin dibinden ayrılmayacaksa evlenip el kızının başını yakmayacaktı

Sadece benim eşim böyle sanıyordum geneli boyleymis benim kaynanam 20 gün bizde kaldı yeni evliyiz namazları ni sürekli yatak odamda kiliyordu kendisine misafir odasi seccade ayarlamama ragmen ben uyurken gelip odamda kılıyor ilginç

Ahlakından ve olgunluğundan emin olabildiğimiz erkek anneleri için elbette çok doğal, normal ve aslında beklenen bir şey evladını yalnız bırakmak istememesi.. Ve hatta bir de iyi niyet timsali olabilmek var ki, "gelin biraz rahat etsin, arayıp arayıp rahatsız etmesin bizim ki, çamaşır için, bulaşık için, tencere tabak için, hem evi de temizlerim, gelin temiz bulur" bulunmaz nimet.. Tıpkı babaannem gibi.. Annem için kendi annesinden ötedir, çünkü hakediyor.. Böyleleri gelecek, kalacak ve hatta her söylediği de dinlenecek türden büyüktür, baş üstünde yeri vardır.. Aklarla karalar karışmasın..

Bir de bahsettiğiniz "tür" var.. Allah sabır versin öncelikle, cahil ile uğraşmak, alim ile tartışmaktan zordur..
Eşinizle tartışmayın.. Varsa bir sosyal ağınız sürekli check-in yapın "arkadaşlarla kahve keyfi - filan yerde", "canım arkadaşım filanla - falan yerde".. eşinizi bir çıldırtın.. ararsa da açın "Canım konuşamıyorum şimdi, kalabalık burası, saygısızlık olmasın" deyiverin.. Hatta bir süre "Annem var, konuşamıyorum" "Babam var mesaj çekemem" "Babaannem geldi, duymasın şimdi" bu modda devam edin.. Ama hep tatlılıkla.. Eve döndüğünüzde de konuyu hiç açmayın.. "Yarın temizlikçi çağırdım, şöyle dip köşe temizleteceğim hayatım" deyin ve koyun bir kahve kendinize.. Tartışmak isterse de oralı olmayın.. "Hayatım ikimizde istediğimiz gibi bir yirmi gün geçirdik.. Moralli olmamız gerekmez mi? Bak kavuştuk işte... Tadı da damağımda kaldı" deyin...

Kaybetme korkusu yok.. Çok kötü bu...

Kayınvalide için bu yüzden şimdilik bir şey yazamıyorum... önce eş...

benimde kayınbabam bızım odamızda kılıyor

eşimle akşam karar aldık gidince annesine gidecez dök içini sonra ister konus ister konuşma dedi ama şimdi tatısmayalım zaten uzagız dedi su 3 saattır cok ıyıyızz

Bunlarda mahrem diye birsey yok sanırım hadi benimki kaynana kayınbaba ne ya aslında birgun çamaşır ları ortada birakacan ki utansın birdaha da yapmasin
Bunlarda mahrem diye birsey yok sanırım hadi benimki kaynana kayınbaba ne ya aslında birgun çamaşır ları ortada birakacan ki utansın birdaha da yapmasin
bigün habersiz geldi bende çamaşırları büküyodum yatagın ustunde baba oda musa dedim adam girdi odaya çamaşırların içinde kıldı namazı baba oraya gırmeseydın musaıt degıldı dedım bıdaha gırmedı

SEninki de farkli bir manyakmis tovbe tovbe

Odanın kapısı kapısının üstünde kilidi içinde de anahtar yok mu ?
Kitle kapıyı

bayanlar ben çok kötüyüm tansiyonum yüksek sürekli eve gidince kaynana bozuntusuna sayacam ama evimde kaldıklarından rahatsız oldugumu nasıl belirtecem yardım edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…