- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi kakarakubara
-
canım çok değil 4 aydır gormuyorum ailemi nrmalde en fazla 15 gunluk alırdık bıletı bu defa boyle aldık biz zaten her haftasonu eşimin ailesi ile ebraberız ve eşimgill normalde eskiden çok samımı degıllermıs
ben artık idare edemıyorum yıprandım eşim yatak odasının kapısını kıtledıgı dıye benı arayıp korkma senn gecelıklerıne bakmıorum dıyor direk telefonda
:) hadi yaa. hem seni ona kotuluyor, ama ona da tehditi esirgemiyor bosaticam diyor.2 erkek kardeşler maalesef eltim 1 senede yıprandı az önce aradı onu arayıp beni kötülemiş onada seni boşatacam demiş...
Ailene birsey olmaz. Evlilik iki taraflidir. Kocan surdurmek istiyorsa zaten istedigin adimlari atar.ailemi üzmek istemıyorum gitmek istiyorum ama onlar üzülecek bşey oldu sanacaklar napacam benn
benimde kayınbabam bızım odamızda kılıyorSadece benim eşim böyle sanıyordum geneli boyleymis benim kaynanam 20 gün bizde kaldı yeni evliyiz namazları ni sürekli yatak odamda kiliyordu kendisine misafir odasi seccade ayarlamama ragmen ben uyurken gelip odamda kılıyor ilginç
eşimle akşam karar aldık gidince annesine gidecez dök içini sonra ister konus ister konuşma dedi ama şimdi tatısmayalım zaten uzagız dedi su 3 saattır cok ıyıyızzAhlakından ve olgunluğundan emin olabildiğimiz erkek anneleri için elbette çok doğal, normal ve aslında beklenen bir şey evladını yalnız bırakmak istememesi.. Ve hatta bir de iyi niyet timsali olabilmek var ki, "gelin biraz rahat etsin, arayıp arayıp rahatsız etmesin bizim ki, çamaşır için, bulaşık için, tencere tabak için, hem evi de temizlerim, gelin temiz bulur" bulunmaz nimet.. Tıpkı babaannem gibi.. Annem için kendi annesinden ötedir, çünkü hakediyor.. Böyleleri gelecek, kalacak ve hatta her söylediği de dinlenecek türden büyüktür, baş üstünde yeri vardır.. Aklarla karalar karışmasın..
Bir de bahsettiğiniz "tür" var.. Allah sabır versin öncelikle, cahil ile uğraşmak, alim ile tartışmaktan zordur..
Eşinizle tartışmayın.. Varsa bir sosyal ağınız sürekli check-in yapın "arkadaşlarla kahve keyfi - filan yerde", "canım arkadaşım filanla - falan yerde".. eşinizi bir çıldırtın.. ararsa da açın "Canım konuşamıyorum şimdi, kalabalık burası, saygısızlık olmasın" deyiverin.. Hatta bir süre "Annem var, konuşamıyorum" "Babam var mesaj çekemem" "Babaannem geldi, duymasın şimdi" bu modda devam edin.. Ama hep tatlılıkla.. Eve döndüğünüzde de konuyu hiç açmayın.. "Yarın temizlikçi çağırdım, şöyle dip köşe temizleteceğim hayatım" deyin ve koyun bir kahve kendinize.. Tartışmak isterse de oralı olmayın.. "Hayatım ikimizde istediğimiz gibi bir yirmi gün geçirdik.. Moralli olmamız gerekmez mi? Bak kavuştuk işte... Tadı da damağımda kaldı" deyin...
Kaybetme korkusu yok.. Çok kötü bu...
Kayınvalide için bu yüzden şimdilik bir şey yazamıyorum... önce eş...
Bunlarda mahrem diye birsey yok sanırım hadi benimki kaynana kayınbaba ne ya aslında birgun çamaşır ları ortada birakacan ki utansın birdaha da yapmasinbenimde kayınbabam bızım odamızda kılıyor
Bunlarda mahrem diye birsey yok sanırım hadi benimki kaynana kayınbaba ne ya aslında birgun çamaşır ları ortada birakacan ki utansın birdaha da yapmasin
Bunlarda mahrem diye birsey yok sanırım hadi benimki kaynana kayınbaba ne ya aslında birgun çamaşır ları ortada birakacan ki utansın birdaha da yapmasin
bigün habersiz geldi bende çamaşırları büküyodum yatagın ustunde baba oda musa dedim adam girdi odaya çamaşırların içinde kıldı namazı baba oraya gırmeseydın musaıt degıldı dedım bıdaha gırmedıBunlarda mahrem diye birsey yok sanırım hadi benimki kaynana kayınbaba ne ya aslında birgun çamaşır ları ortada birakacan ki utansın birdaha da yapmasin
benimde kayınbabam bızım odamızda kılıyor[/Q
oha diyorum..adama bak yaa..kendini ne zannediyor..eşinde tam dayaklık..bunada mı ailesini savunuyor..o oda gelinin mahrem yeri..bu adamın namazıda kabul olmaz..birde böyle bir aileye çocuk mu yapacan..bence acele ediyorsun..
SEninki de farkli bir manyakmis tovbe tovbeSadece benim eşim böyle sanıyordum geneli boyleymis benim kaynanam 20 gün bizde kaldı yeni evliyiz namazları ni sürekli yatak odamda kiliyordu kendisine misafir odasi seccade ayarlamama ragmen ben uyurken gelip odamda kılıyor ilginç
Sadece benim eşim böyle sanıyordum geneli boyleymis benim kaynanam 20 gün bizde kaldı yeni evliyiz namazları ni sürekli yatak odamda kiliyordu kendisine misafir odasi seccade ayarlamama ragmen ben uyurken gelip odamda kılıyor ilginç
bayanlar ben çok kötüyüm tansiyonum yüksek sürekli eve gidince kaynana bozuntusuna sayacam ama evimde kaldıklarından rahatsız oldugumu nasıl belirtecem yardım edermisiniz
eşim söylemiş baba orda namaz kılma orası bizim özel yerimiz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?