kayınvalide-kayınbaba

olması gereken bu canım.
insani medeniyet bunu gerektirir.
bi büyük kv oldu diye ,oğlunun evi diye gelinin yatakodasına girip çekmece karıştıramaz,özellerine dokunamaz.
hele geceliğini dememek ciddi bir psikiyatrik rahatsızlığının olduğunun göstergesidir.
bir büyüğün haysiyetine duruşuna yakışmaz bu saçmalık.
aklı başında bir büyük asla bunu yapmaz.
ben olsam kıyameti koparırdım fevriyimdir çünkü:))
değil geceliğimi giyecek dolabımı açtığını görsem orada yerin dibine sokarım onu.
bak benim kv de ilk evlendiğimiz zamanlarda benim eve bi el atmak istedi ama macerası kısa sürdü:))
ben onun evinde bi dolabın kapısını açsam huylanıyor kendisi ama o gelmiş ucundan kıyısından yoklama çekiyor.tabi 10 sene evveli bu.tabiki heves kursağında kaldı.müsade etmem.
ben edebimle oturuyorum evine gittiğimde o da edebiyle oturacak bir büyük gibi.
köşesinde otursun çayını içsin:))

bunu söyledim kendilerine kb orda anmaz kılardı hep burası özel girmeyin dedim bi arada 3 erkek girdi orda namaz kıldılar bigün kb gene gelmişti yatagın üzerinde çamaşırlar vardı haberım yoktu gelecegınden çamaşırları görünce gırmemeye basladı budaha

geçen dışarı çıkıyoruz biz ayakkabıları giymişiz gelin telefonunu unutmus annemde koridorda anne telefonumu odadan getırırmısın dedi annem girmedi odaya anne yeter ayıp değil odaya girmek diye bagırıyor gelin annemle gelinin anne-kız ilişkisine bayılıyorum hep annem ona gözü gibi bakar oğlum için bizim yanımızda o der keşke benimkide az anlayıslı olsaydı

dişlerimi sıktım okurken ne zannediyor bu kv kendilerini
onlar nasıl laflardır öyle ...eşin nasıl çiğneyebiliyor da sen evde yokken evinize misafir çağırıyor ahıra çevirmişler resmen evinizi ben olsam alırdım annemi babamı giderdim ne olucaksa olsun beni saymayan laf söyleyen adama karşı süngümü asla indirmem

aileme gidelim dedim ama kardeşim 1 ay gece nöbetlerinde olacakmış gelin daha tam türkçe bilmiyor bırakamayız dedi zaten bende ailemin sıkıntı yaşamasını istemem babam kalp hastası çünkü

aileme gidelim dedim ama kardeşim 1 ay gece nöbetlerinde olacakmış gelin daha tam türkçe bilmiyor bırakamayız dedi zaten bende ailemin sıkıntı yaşamasını istemem babam kalp hastası çünkü

valla o zaman tek başına haklarından geleceksin yada annen kalsın gelininizle babanla gidin babanda eve girmeden dil altı hapını falan içsin ( kusura bakma lütfen biraz gamsız gibi yazdım ama) ama bu konuyu çözün üstü kapanırsa yada yalnız gidersen seni sahipsiz sanacaklar ve daha çok çirkinleşecekler sonuçta ailenin yanındasın ve olanları ailene anlattığını biliyorlar

babama kıyamam ki ben şeker hastasıyım gözümün içine bakıyor bana bişey olur diye ona sorunum var diye nasıl anlatim kardeşim yeni işe girdi yoksa onlarla gitmek istiyordum +

babama kıyamam ki ben şeker hastasıyım gözümün içine bakıyor bana bişey olur diye ona sorunum var diye nasıl anlatim kardeşim yeni işe girdi yoksa onlarla gitmek istiyordum +

off tıkandım kaldım ya ama senin evine yalnız gitmemen gerek çünkü gittiğinde tayfa evde olacak

şöyle düşün
baban sana kıyabilir mi
okurken sinirlerim hopladı ne çirkef bir kadın bu böyle
hepsine sağlam bir hötle.. susma.. ama şöyle ama böyle!!!
sonra gidişata bakarsın...

eski konularını okudum öncelikle
özür dilerim ama senin eşin adam değil karaktersiz
ee adamda iş bitiyor maalesef senin ne bu sorunun ne diğerlerin çözümsüz gibi görünüyor

şöyle düşün
baban sana kıyabilir mi
okurken sinirlerim hopladı ne çirkef bir kadın bu böyle
hepsine sağlam bir hötle.. susma.. ama şöyle ama böyle!!!
sonra gidişata bakarsın...
çok sinirliyim bugun cenazeleri varmış gitmişler akşam gerı geleceklermıs halbukı normalde uzun yol dıye gelemz ama sımdı gerı gelıyor aralıga kadar bızdelermıs aralıkta eltıme gececeklermıs

çok sinirliyim bugun cenazeleri varmış gitmişler akşam gerı geleceklermıs halbukı normalde uzun yol dıye gelemz ama sımdı gerı gelıyor aralıga kadar bızdelermıs aralıkta eltıme gececeklermıs
işleri güçleri gezmek
senin huzurunu bozdu aralıkta da eltinde sıra
tövbe tövbe yaaa
sinirlenip durma sende
eşin ne kadar hissetmezse üzüldüğünü o kadar iyi canım

eski konularını okudum öncelikle
özür dilerim ama senin eşin adam değil karaktersiz
ee adamda iş bitiyor maalesef senin ne bu sorunun ne diğerlerin çözümsüz gibi görünüyor
eski konuların yanında yazmadıgım cok sey var aldatmada dahil ama gel görkı ben sevıyorum bu adamı severken nefret ediyorum !!!

işleri güçleri gezmek
senin huzurunu bozdu aralıkta da eltinde sıra
tövbe tövbe yaaa
sinirlenip durma sende
eşin ne kadar hissetmezse üzüldüğünü o kadar iyi canım
eşimle evime gidene kadar konusmayı dusunmuyorum cok kırgınım cunku gıdıncede lafımı sayar esyamı toplar gelırım dıye dusunuyorm

eski konuların yanında yazmadıgım cok sey var aldatmada dahil ama gel görkı ben sevıyorum bu adamı severken nefret ediyorum !!!
ooo şaşırdım açıkcası(
aldatma da dahil her hatasını nasıl sineye çekebiliyorsun.
sevgi tek başına yetiyor mu gerçekten.
sen tepene çıkarmışssın o zaman eşini.
o da senin sevgini suistimal ediyor.
üstelik ailesine de ezdiriyor.
bence otur bidaha düşün.geleceğinizi düşün...
kendi hatalarını da görmeye çalış bence.
hayatta bu kadar taviz iyi değildir,bu kadar fedakarlık iyi değildir.
ayrıca değmez de...

eşimle evime gidene kadar konusmayı dusunmuyorum cok kırgınım cunku gıdıncede lafımı sayar esyamı toplar gelırım dıye dusunuyorm

eşin zaten senle konuşmuyor arkadaşım
sen konuşmayı düşünsen kaç yazar
offf kusura bakma birde aldatılmada varmış
seni sevmediğini düşünüyorum sen seviyor olsanda o seni sevmiyor değer vermiyor
ailen ile lütfen konuş problemlerini ve lütfen ayrıl bu saygısız karaktersiz adamdan
kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin çalışabilirsin çok daha mutlu çok daha sağlam geleceğin olabilir azcık cesaret
eğer adam kadını haketmiyorsa
ısrar niye

Okurken sinir krizi geçirdim. Yaşadıklarım gözlerimin önüne geldi kvler ben evde yokken gelip kalmadılar ama ...
Eğer insanlarda edep, haya, terbiye, utanma duygusu yoksa siz aşılayamıyorsunuz malesef.
Bir laf vardır bizde, sonradan koyma kursak, kursak olmaz, kursak insanın kendinde olmalı diye.
Siz istediğiniz kadar terbiyeli, saygılı davranmaya çalışın karşıdaki bilmiyorsa boş.
Rabbim cahile çattırmasın, gerçekten uğraşması çok zor, hakikaten ancak uğraşan bilir.

Şu bir gerçek ki ben eğer evimde yoksam kendi ailem bile benim evimde olamaz. (Bu sabahtan evde olmayıpta akşama dönülecek gibi bir durum değil ki. Kaç gün yok olunacak o evde)
Ha şunu da belirtmiş bazı arkadaşlar. İşte eşiniz yokken aileniz gelse eşiniz ailenizi istemese kırılmazmısınız diye.
Bu aynı şey değil ki. Ev kadının özerk bölgesidir.

Ki bir de misafir çağıracak.
Ay eşinin verdiği tepkiler yeminle eşimin vereceği tepkiler.
Ama hakikaten eşleri böyle tepemize çıkartan biziz.
Şunu yap diye bişeyde diyemiyorum çünkü ben artık kv kp lafı açıldığında bildiğin nevrimden çıkıp, ardından ağlama krizlerine giriyorum çünkü.
Hatta bildiğin boşanmayı düşündüm bir aralar ciddi ciddi.
Sonra eşimle çok ciddi bir tartışma sonucu artık evde kv kp lafı geçmiyor da düzeldik biraz.

Bazen böyle konular açıldığında bazı arkadaşlar şey diyor ya işte hep kv kp kötü sanki siz çok iyisiniz ya da işte sizin de evlatlarınız var onlardan görürsünüz yapmayın etmeyin diyorlar ya
Elbet kötü gelinde çok ama genel itibar malesef kv kp daha kötü.
Ve ben kendi adıma en azından o kadar müsamaha gösterdim, hatta ailemde kaldıramayacağım, onlar yapsa aynısı bile değil ona yakınını ailemi talan edeceğim şeyleri yaptı kv bana ve ben sustum, yuttum ha sonra onlara geri dönüşleri nooldu benim böyle hiiç tasvip etmediğim bağırış çağırışlarla oldu.
Ama ben eşimin ailesine bu kadar müsamaha ederken, benim anacığıma babacığıma yazık değil mi?

Ben evlat için tedavi görüyorum yine kim yüzüne kv yüzüne, sıkıntı stresle kocaman bir kistim var yumurtalığımda
evlat sahibi olayım diye geziniyorum.
Ve gerçekten çok kalben diyorum; Eğer kv bana yaptıklarını ben evlatlarıma yapacaksam Rabbim vermesin bana evlat filan, yüreğim o kadar yaralı yani. Benim çektiklerimi evladım çekmesin iki arada bi derede kalmasın ve kimsenin günahını almayım ben.

Ben böyle konular okuyunca kötü oluyorum ya
Rabbim yar ve yardımcın olsun konu sahibi arkadaşım.
Allah kocana akıl fikir versin ne diyim.
Kelin ilacı olsaydı başına sürerdi.

- o konular beni yıpratanlar o zaman 19-20 yasındaydım gözüm görmuyordu şimdi hiçbişeyi kaldıramıyorum ayrılmak istiyorum ama evimi nasıl dagıtacam yeri geliyo eşimi o kadar çok sevıyorumkı bize nasıl kıyacam bilmiyorum ne olacak sonumuz

okulumu bırakmıştım şimdi yeniden başalayamıyorum bu sene sınava hazırlanıp seneye unıversıteye gırecem nıyetım o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…