- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi kakarakubara
-
olması gereken bu canım.benimm annemlerle kardeşimgil bi araada yaşıyor gelinimiz yabancı ailem çocuklara ev aldı gelinimiz bırakıp gitmiyor ben rahatım burda diyor ve bizimkiler odalarına ne girer ne kontrol eder sabah banyoları akıtmış babam odadan ebebyn banyosuna geçti yapmak için geline kızım kusura bakma diyor benim odama gelmiş annem sabah kahve yapmış müsaitmisin girebilimiyim diyor biz bu şekil büyüdük gelinden bi eşya isterım abla al dolaptan der olmaz der kapıda beklerim
bunu söyledim kendilerine kb orda anmaz kılardı hep burası özel girmeyin dedim bi arada 3 erkek girdi orda namaz kıldılar bigün kb gene gelmişti yatagın üzerinde çamaşırlar vardı haberım yoktu gelecegınden çamaşırları görünce gırmemeye basladı budahaKabahatini de biliyor yani kayınvalideniz, istem dışı güldüm kayınvalidenizin lafına. Desin önemsemeyin anne orası bizim yatakodamız özelimiz sizin girip bakmanız doğru gelmiyor bana kusura bakmayın dersiniz.
geçen dışarı çıkıyoruz biz ayakkabıları giymişiz gelin telefonunu unutmus annemde koridorda anne telefonumu odadan getırırmısın dedi annem girmedi odaya anne yeter ayıp değil odaya girmek diye bagırıyor gelin annemle gelinin anne-kız ilişkisine bayılıyorum hep annem ona gözü gibi bakar oğlum için bizim yanımızda o der keşke benimkide az anlayıslı olsaydıolması gereken bu canım.
insani medeniyet bunu gerektirir.
bi büyük kv oldu diye ,oğlunun evi diye gelinin yatakodasına girip çekmece karıştıramaz,özellerine dokunamaz.
hele geceliğini dememek ciddi bir psikiyatrik rahatsızlığının olduğunun göstergesidir.
bir büyüğün haysiyetine duruşuna yakışmaz bu saçmalık.
aklı başında bir büyük asla bunu yapmaz.
ben olsam kıyameti koparırdım fevriyimdir çünkü:))
değil geceliğimi giyecek dolabımı açtığını görsem orada yerin dibine sokarım onu.
bak benim kv de ilk evlendiğimiz zamanlarda benim eve bi el atmak istedi ama macerası kısa sürdü:))
ben onun evinde bi dolabın kapısını açsam huylanıyor kendisi ama o gelmiş ucundan kıyısından yoklama çekiyor.tabi 10 sene evveli bu.tabiki heves kursağında kaldı.müsade etmem.
ben edebimle oturuyorum evine gittiğimde o da edebiyle oturacak bir büyük gibi.
köşesinde otursun çayını içsin:))
aileme gidelim dedim ama kardeşim 1 ay gece nöbetlerinde olacakmış gelin daha tam türkçe bilmiyor bırakamayız dedi zaten bende ailemin sıkıntı yaşamasını istemem babam kalp hastası çünküdişlerimi sıktım okurken ne zannediyor bu kv kendilerini
onlar nasıl laflardır öyle ...eşin nasıl çiğneyebiliyor da sen evde yokken evinize misafir çağırıyor ahıra çevirmişler resmen evinizi ben olsam alırdım annemi babamı giderdim ne olucaksa olsun beni saymayan laf söyleyen adama karşı süngümü asla indirmem
aileme gidelim dedim ama kardeşim 1 ay gece nöbetlerinde olacakmış gelin daha tam türkçe bilmiyor bırakamayız dedi zaten bende ailemin sıkıntı yaşamasını istemem babam kalp hastası çünkü
babama kıyamam ki ben şeker hastasıyım gözümün içine bakıyor bana bişey olur diye ona sorunum var diye nasıl anlatim kardeşim yeni işe girdi yoksa onlarla gitmek istiyordum +valla o zaman tek başına haklarından geleceksin yada annen kalsın gelininizle babanla gidin babanda eve girmeden dil altı hapını falan içsin ( kusura bakma lütfen biraz gamsız gibi yazdım ama) ama bu konuyu çözün üstü kapanırsa yada yalnız gidersen seni sahipsiz sanacaklar ve daha çok çirkinleşecekler sonuçta ailenin yanındasın ve olanları ailene anlattığını biliyorlar
babama kıyamam ki ben şeker hastasıyım gözümün içine bakıyor bana bişey olur diye ona sorunum var diye nasıl anlatim kardeşim yeni işe girdi yoksa onlarla gitmek istiyordum +
nereye kadar o ev benim evim sonuçta gidincede dananın kuyrugu kopacak artık...off tıkandım kaldım ya ama senin evine yalnız gitmemen gerek çünkü gittiğinde tayfa evde olacak
şöyle düşünbabama kıyamam ki ben şeker hastasıyım gözümün içine bakıyor bana bişey olur diye ona sorunum var diye nasıl anlatim kardeşim yeni işe girdi yoksa onlarla gitmek istiyordum +
çok sinirliyim bugun cenazeleri varmış gitmişler akşam gerı geleceklermıs halbukı normalde uzun yol dıye gelemz ama sımdı gerı gelıyor aralıga kadar bızdelermıs aralıkta eltıme gececeklermısşöyle düşün
baban sana kıyabilir mi
okurken sinirlerim hopladı ne çirkef bir kadın bu böyle
hepsine sağlam bir hötle.. susma.. ama şöyle ama böyle!!!
sonra gidişata bakarsın...
işleri güçleri gezmekçok sinirliyim bugun cenazeleri varmış gitmişler akşam gerı geleceklermıs halbukı normalde uzun yol dıye gelemz ama sımdı gerı gelıyor aralıga kadar bızdelermıs aralıkta eltıme gececeklermıs
eski konuların yanında yazmadıgım cok sey var aldatmada dahil ama gel görkı ben sevıyorum bu adamı severken nefret ediyorum !!!eski konularını okudum öncelikle
özür dilerim ama senin eşin adam değil karaktersiz
ee adamda iş bitiyor maalesef senin ne bu sorunun ne diğerlerin çözümsüz gibi görünüyor
eşimle evime gidene kadar konusmayı dusunmuyorum cok kırgınım cunku gıdıncede lafımı sayar esyamı toplar gelırım dıye dusunuyormişleri güçleri gezmek
senin huzurunu bozdu aralıkta da eltinde sıra
tövbe tövbe yaaa
sinirlenip durma sende
eşin ne kadar hissetmezse üzüldüğünü o kadar iyi canım
ooo şaşırdım açıkcasıeski konuların yanında yazmadıgım cok sey var aldatmada dahil ama gel görkı ben sevıyorum bu adamı severken nefret ediyorum !!!
eşimle evime gidene kadar konusmayı dusunmuyorum cok kırgınım cunku gıdıncede lafımı sayar esyamı toplar gelırım dıye dusunuyorm
o konular beni yıpratanlar o zaman 19-20 yasındaydım gözüm görmuyordu şimdi hiçbişeyi kaldıramıyorum ayrılmak istiyorum ama evimi nasıl dagıtacam yeri geliyo eşimi o kadar çok sevıyorumkı bize nasıl kıyacam bilmiyorum ne olacak sonumuzooo şaşırdım açıkcası(da dahil her hatasını nasıl sineye çekebiliyorsun.
sevgi tek başına yetiyor mu gerçekten.
sen tepene çıkarmışssın o zaman eşini.
o da senin sevgini suistimal ediyor.
üstelik ailesine de ezdiriyor.
bence otur bidaha düşün.geleceğinizi düşün...
kendi hatalarını da görmeye çalış bence.
hayatta bu kadar taviz iyi değildir,bu kadar fedakarlık iyi değildir.
ayrıca değmez de...
okulumu bırakmıştım şimdi yeniden başalayamıyorum bu sene sınava hazırlanıp seneye unıversıteye gırecem nıyetım oeşin zaten senle konuşmuyor arkadaşım
sen konuşmayı düşünsen kaç yazar
offf kusura bakma birde aldatılmada varmış
seni sevmediğini düşünüyorum sen seviyor olsanda o seni sevmiyor değer vermiyor
ailen ile lütfen konuş problemlerini ve lütfen ayrıl bu saygısız karaktersiz adamdan
kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin çalışabilirsin çok daha mutlu çok daha sağlam geleceğin olabilir azcık cesaret
eğer adam kadını haketmiyorsa
ısrar niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?