kayınvalide-kayınbaba

eski konuların yanında yazmadıgım cok sey var aldatmada dahil ama gel görkı ben sevıyorum bu adamı severken nefret ediyorum !!!
neeee aldatma mı
canım tamam yapmış affetmişsin öyle anladım da
bi de böyle pişkin pişkin mi davranıyo
unutma dünyaya 1 kez geliyosun

yani insan bu durumda ne diyeceğini bilemiyor.
bir sürü sorun yazılıyor, eşlerin aldatmaları da dahil.
ama en sonunda eşimi seviyorum denildiğinde söylenecek söz kalmıyor tabi bizlere.
artık kendinin bileceği şey.
ama sonuçta herkes kendi tercihlerinin bedelini ödüyor bir yerde.
eşini seviyorsan katlanmaktan başka çaren yok ne yazzık ki.

neeee aldatma mı
canım tamam yapmış affetmişsin öyle anladım da
bi de böyle pişkin pişkin mi davranıyo
unutma dünyaya 1 kez geliyosun
hatasını hep yuzune vuruyorum ama artık unut onları degıstm dıyor sen kendını uzdukce ben daha uzuluyorm dıyo ama boylede davranınca kendını bana oldurtesı gelıyor ınsanın

Canım ocak dediğin 2 ay sonra çok uzak bi ay değil ki
Valla ben kesin cinnet geçirmiştim apar topar gidip gidin çıkın derdim evimden kovardım hepsini
Büyük konuşmayayım ama ben sanırım dayanamazdım bu kadar iğrençliğe

ailemi üzmek istemıyorum gitmek istiyorum ama onlar üzülecek bşey oldu sanacaklar napacam benn

Kafandaki olumsuz düşünceleri atmaya çalış. Gez toz ye iç.
atamıyorum maalesef her yerde o benimle gitmiyor eşim ailesini istemedim diye bana kötü davranıyor az önce internetle ilgili bir problem için aradım arkadaşlarının yanında bagırdı kapattı ben bunları hak etmıyorum eve gidince ilk o deli kv ye arayıp lafları sayacam sonra o serfsiz ogluna

Neden 20 gün annenlere gidiyorsun,çok değil mi ? 3 gün kalıp dönsen yine hasret gidermiş olursun.
Ben de istemem ben yokken kimsenin evimde kalmasını.Ama kalabilitesi varsa kalemi bırakıp gitmem yani.
Bir de şu var,sen 20 gün ailenle zaman geçirirken eşin de kendi ailesiyle zaman geçiriyor gibi düşünebilirsin.

canım çok değil 4 aydır gormuyorum ailemi nrmalde en fazla 15 gunluk alırdık bıletı bu defa boyle aldık biz zaten her haftasonu eşimin ailesi ile ebraberız ve eşimgill normalde eskiden çok samımı degıllermıs

Bak sana şunu diyeyim.

1. Seni aldatan bir adamla evliliğini sürdürmen yanlış.
2. Seni ezdiren bir adamla evliliğini sürdürmen yanlış.
3. Sana saygısı olmayan bir adamla evliliğini sürdürmen yanlış.

Ayrıca, diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem ama evli bir kadının ya da erkeğin eşi olmadan bu kadar uzun bir süre kendi ailesinin yanına gitmesi de yanlış. Tamam, çok acil bir durum olur, gidersin, anlarım. Ama bu şekilde 20 gün ayrı kalınmaz. Gitmemeliydin. Benimde ailem uzakta, çeşitli sebeplerle sık sık gidemiyorum. Bayramlar olmasa yandık yani. Hatta annem yarı yıl tatilinde gelmezse, en erken yaza görürüm herhalde, en son kurbanda gördüm annemi.

Ha eşin seninle gelmiyorsa, zaten evlilik yok ortada. Burada da hata yine senin. Bu adamla evliliğini sürdürmemelisin. Gördüğün muamelenin sebebi sensin. Sen açık açık hem eşine hem ailesine ben anca bu kadarına layığım, beni ezin geçin diyorsun davranışlarınla.

Yerinde olsam arardım, ben boşanmak istiyorum. Hiçbir beklentim de yok. Zaten çocukta yok, ailemle gelip kişisel eşyalarımı alıcam. Anlaşmalı ayrılalım. Herkes kendi yoluna derdim. Ve bunu da yapardım. Çünkü bu adamla geleceğin yok.

kocan iyi dengeliyor demek. Ama konusahbinin kocasi dengeleyemiyor. Sorun orda zaten.
Haline sukret bence konusahibine kizacagina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…