- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
-
okulumu bırakmıştım şimdi yeniden başalayamıyorum bu sene sınava hazırlanıp seneye unıversıteye gırecem nıyetım o
neeee aldatma mıeski konuların yanında yazmadıgım cok sey var aldatmada dahil ama gel görkı ben sevıyorum bu adamı severken nefret ediyorum !!!
yani insan bu durumda ne diyeceğini bilemiyor.-
o konular beni yıpratanlar o zaman 19-20 yasındaydım gözüm görmuyordu şimdi hiçbişeyi kaldıramıyorum ayrılmak istiyorum ama evimi nasıl dagıtacam yeri geliyo eşimi o kadar çok sevıyorumkı bize nasıl kıyacam bilmiyorum ne olacak sonumuz
aileme yrn hemen gidiyorum dıyememkı donus bıletımı onceden almıstım hem ocak ayına kadr ailemi gormeyecem bıdahaNeden evine donmuyorsun? O evin hanimi sensin...
hatasını hep yuzune vuruyorum ama artık unut onları degıstm dıyor sen kendını uzdukce ben daha uzuluyorm dıyo ama boylede davranınca kendını bana oldurtesı gelıyor ınsanınneeee aldatma mı
canım tamam yapmış affetmişsin öyle anladım da
bi de böyle pişkin pişkin mi davranıyo
unutma dünyaya 1 kez geliyosun
ailemi üzmek istemıyorum gitmek istiyorum ama onlar üzülecek bşey oldu sanacaklar napacam bennCanım ocak dediğin 2 ay sonra çok uzak bi ay değil ki
Valla ben kesin cinnet geçirmiştim apar topar gidip gidin çıkın derdim evimden kovardım hepsini
Büyük konuşmayayım ama ben sanırım dayanamazdım bu kadar iğrençliğe
Kafandaki olumsuz düşünceleri atmaya çalış. Gez toz ye iç.ailemi üzmek istemıyorum gitmek istiyorum ama onlar üzülecek bşey oldu sanacaklar napacam benn
canım bu kadını kürtajla aldırın siz olmamış bu bi daha doğsun :/ rahatsız mı nedir..2 erkek kardeşler maalesef eltim 1 senede yıprandı az önce aradı onu arayıp beni kötülemiş onada seni boşatacam demiş...
atamıyorum maalesef her yerde o benimle gitmiyor eşim ailesini istemedim diye bana kötü davranıyor az önce internetle ilgili bir problem için aradım arkadaşlarının yanında bagırdı kapattı ben bunları hak etmıyorum eve gidince ilk o deli kv ye arayıp lafları sayacam sonra o serfsiz oglunaKafandaki olumsuz düşünceleri atmaya çalış. Gez toz ye iç.
eltim her lafında geberse diyo ben hep yazık deme derdim ama haklıymıs canımcanım bu kadını kürtajla aldırın siz olmamış bu bi daha doğsun :/ rahatsız mı nedir..
eden bulur biliyo musun ilahi adalet var. kayın pederinle aran iyi mi peki ?eltim her lafında geberse diyo ben hep yazık deme derdim ama haklıymıs canım
aslında ikisiylede aram iyiydi nasl olduysa kv gözüme batmaya başladı ve kp ise tanıdıkça kendınden nefret ettırmeye basladıeden bulur biliyo musun ilahi adalet var. kayın pederinle aran iyi mi peki ?
20 günlüğüne ailemin yanına geldim 1 hafta oluyor geldiğim gün problem başladı giderken haber etmemişim kayınvalidem saymadık lafı bırakmadı ben geçen hafta salı geldim çarşamba kayınabbam 15 günlük izin almış eşimin yanına gitmişler(2 saatlik mesafe var aramızda) kayınvalidem evi kurcalamayı çok sever az önce eşimi aradım napıyosunuz diye ailemleyim senle konuşmam ayıp olur sonra konuşuruz dedi kapadı yarın akşam kayınvalidem misafir çağırmış bende aradım ben evde değilim siz ne diye geliyosunuz dedim burası biizm evimiz senin hakkın yok dedi !!! eşime söyledim bıktım senden dedi...koltuklarım beyaz kayınbabam nar dökmüş eşim aradı nasıl temizleriz diyo 3 gündür tansıyon 18lerde geziyor kendimi sakinleştiremiyorum gerginliğim ailemede yansıyor
aslında ikisiylede aram iyiydi nasl olduysa kv gözüme batmaya başladı ve kp ise tanıdıkça kendınden nefret ettırmeye basladı
canım çok değil 4 aydır gormuyorum ailemi nrmalde en fazla 15 gunluk alırdık bıletı bu defa boyle aldık biz zaten her haftasonu eşimin ailesi ile ebraberız ve eşimgill normalde eskiden çok samımı degıllermısNeden 20 gün annenlere gidiyorsun,çok değil mi ? 3 gün kalıp dönsen yine hasret gidermiş olursun.
Ben de istemem ben yokken kimsenin evimde kalmasını.Ama kalabilitesi varsa kalemi bırakıp gitmem yani.
Bir de şu var,sen 20 gün ailenle zaman geçirirken eşin de kendi ailesiyle zaman geçiriyor gibi düşünebilirsin.
canım çok değil 4 aydır gormuyorum ailemi nrmalde en fazla 15 gunluk alırdık bıletı bu defa boyle aldık biz zaten her haftasonu eşimin ailesi ile ebraberız ve eşimgill normalde eskiden çok samımı degıllermıs
Ozaman nar meselesinden yola cikarak bukadar cingar cikarmasin konu sahibi. Tabikide kadin haksiz, ama bu devirin gelinleri once tepelerine cikariyorlar kv kb'yi, bir dediklerini iki etmiyorlar kopruyu gecene kadar, sonrada yandim anam. Yanarsin tabi. Kaliteli davran ki kaliteli davransinlar sanada.
Evliyim, kv bana bu davranislari yapsa, saygimi koruyarak nasil karsilik verirdim bilmiyorum, dusunmek dahi istemiyorum, ama o davranislari icin pismanliklardan pismanlik begenmesini saglayacagimdan emin olabilirsin. Herkes ayagini denk alsin. Buyuk bir ihtimalle ben kv ile yuz goz olmam, muhattabim ogludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?