kayınvalide-kayınbaba

Belliki sizin daha öncedende büyük sıkıntılarınız var .eşiniz sizden bıktığını söylemiş bunun nedeni nedir acaba ? Siz yokken gelsinler sonucta oğlunun evi neden rahatsız oldunuz ki ?

Belliki sizin daha öncedende büyük sıkıntılarınız var .eşiniz sizden bıktığını söylemiş bunun nedeni nedir acaba ? Siz yokken gelsinler sonucta oğlunun evi neden rahatsız oldunuz ki ?
kayınvalidem bir defa daha geldi ben kursa gidiyordum eve bi geldim geceliğim üstünde deniyormuş hepsini dökmüş ortaya eşime mektup yazmıstm onları okumuş bende sevmiyorum ondan bide bayramda eltim ile kaynıma bizim hakkımızda ileri geri konuşmuş kırgınım kendisine fırsat bekliyorum konuyu açmak için ondan ben yokken evime gelsin istemiyorum...

[QUOarakubara, post: 37662190, member: 354575"]onların yanında saygıdan dolayı konuşamazmış biz evliyiz unutma dedim olabilir dedi gidince burnunu sürtecem onun...[/QUOTE]

Ne saygisi bu düpedüz saygısızlık konuşma bu telde oda ne aileler ne tuhaf adetler var.siz evde olsanız esinizle hicmi konusmazsiniz ayrı odalardami yatarsınız

Eşiniz ailesinin yanına gitse sizin yanınıza da kendi aileniz gelse ve Eşiniz sizin ailenizi arayıp ben yokken ne işiniz var evimde dese ne hissederdiniz? Unutmayın o ev sadece sizin değil.

koltuk kumaşım leke tutan cinsten eşim mandalina suyu dökmuştu çıkmadı lekesi
Hımmm yine de bir denersin ondan bulamazsan kirçoz var onu denersin.....bu arada kusura bakma koltuk da takılı kaldım ama iki gün sonra o yaptıkları ni şekilde unutulur ama o leke unutulmuyor benimde kv gün yapmıştı benim evimde gupurlu boncuklu masa ortumde yağ lekesi yaptılar yeni evliydim daha kullanamadım....sinir bozucu oluyor haklısın anlayışsız insanlarla yaşamak zor

eşim yanlız kalmasın diye gelmişler
Eşin çocuk mu 20 günde ölmez merak etmesinler
Sen yokken gelmeleri doğru değil sonuçta senin evin ben kendi adıma istemezdim
Hiç yalnız yaşamamış mı eşin ve evi kayınvalideniz mi aldı o yüzden mi hakkın yok dedi acaba

Ay benim gorumcem bu kadar benzerlik olur :) sende al anneni babani git evine canim sizinkiler gelince kacarlar esinede haddini bildir ! O evin hanimi sensin

Eşiniz ailesinin yanına gitse sizin yanınıza da kendi aileniz gelse ve Eşiniz sizin ailenizi arayıp ben yokken ne işiniz var evimde dese ne hissederdiniz? Unutmayın o ev sadece sizin değil.
benim ailem hiç evimi kurcalamıyor ve burası bizim evimiz senin hakkın yok diye hiçbir zaman eşime söylemiyor

Anladım . Ozaman durum değişir tabi Haklısınız. Biraz fazla samimiyeti seviyor sanırım .boşverin sizde alışamasanız bile görmemezlikten gelmeye çalışın .

benimde antep işlerim var dantel kayınvalidem evime ilk geldiğinde onu kesti hala anneme söyleyemedim

eşim 30 yaşında 16 yıldır yanlız yaşıyor

eşin de ailesi kadar enterasan ne demek ailem yanımdayken konuşamam ,

eşisin var mı ötesi

o ev kaynananın adına bile olsa sen o evin hanımısın sonuçta. Hemen yelkenleri suya indirip onları sevindirme

yarın cenaze için gidecekelrmiş evlerine ama geri geleceklermiş eşim söyledi az önce gelmesinler dedim diye bunaltma beni dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…