- Konu Sahibi kakarakubara
-
eşim yanlız kalmasın diye gelmişlerEşin ana kuzusu anlaşılan ön planda ailesini tutuyor
Sen yokken neden gelmişler peki bi işleri mi vardı gezmeye mi geldiler
kayınvalidem bir defa daha geldi ben kursa gidiyordum eve bi geldim geceliğim üstünde deniyormuş hepsini dökmüş ortaya eşime mektup yazmıstm onları okumuş bende sevmiyorum ondan bide bayramda eltim ile kaynıma bizim hakkımızda ileri geri konuşmuş kırgınım kendisine fırsat bekliyorum konuyu açmak için ondan ben yokken evime gelsin istemiyorum...Belliki sizin daha öncedende büyük sıkıntılarınız var .eşiniz sizden bıktığını söylemiş bunun nedeni nedir acaba ? Siz yokken gelsinler sonucta oğlunun evi neden rahatsız oldunuz ki ?
Hımmm yine de bir denersin ondan bulamazsan kirçoz var onu denersin.....bu arada kusura bakma koltuk da takılı kaldım ama iki gün sonra o yaptıkları ni şekilde unutulur ama o leke unutulmuyor benimde kv gün yapmıştı benim evimde gupurlu boncuklu masa ortumde yağ lekesi yaptılar yeni evliydim daha kullanamadım....sinir bozucu oluyor haklısın anlayışsız insanlarla yaşamak zorkoltuk kumaşım leke tutan cinsten eşim mandalina suyu dökmuştu çıkmadı lekesi
Eşin çocuk mu 20 günde ölmez merak etmesinlereşim yanlız kalmasın diye gelmişler
benim ailem hiç evimi kurcalamıyor ve burası bizim evimiz senin hakkın yok diye hiçbir zaman eşime söylemiyorEşiniz ailesinin yanına gitse sizin yanınıza da kendi aileniz gelse ve Eşiniz sizin ailenizi arayıp ben yokken ne işiniz var evimde dese ne hissederdiniz? Unutmayın o ev sadece sizin değil.
Anladım . Ozaman durum değişir tabi Haklısınız. Biraz fazla samimiyeti seviyor sanırım .boşverin sizde alışamasanız bile görmemezlikten gelmeye çalışın .kayınvalidem bir defa daha geldi ben kursa gidiyordum eve bi geldim geceliğim üstünde deniyormuş hepsini dökmüş ortaya eşime mektup yazmıstm onları okumuş bende sevmiyorum ondan bide bayramda eltim ile kaynıma bizim hakkımızda ileri geri konuşmuş kırgınım kendisine fırsat bekliyorum konuyu açmak için ondan ben yokken evime gelsin istemiyorum...
benimde antep işlerim var dantel kayınvalidem evime ilk geldiğinde onu kesti hala anneme söyleyemedimHımmm yine de bir denersin ondan bulamazsan kirçoz var onu denersin.....bu arada kusura bakma koltuk da takılı kaldım ama iki gün sonra o yaptıkları ni şekilde unutulur ama o leke unutulmuyor benimde kv gün yapmıştı benim evimde gupurlu boncuklu masa ortumde yağ lekesi yaptılar yeni evliydim daha kullanamadım....sinir bozucu oluyor haklısın anlayışsız insanlarla yaşamak zor
eşim 30 yaşında 16 yıldır yanlız yaşıyorEşin çocuk mu 20 günde ölmez merak etmesinler
Sen yokken gelmeleri doğru değil sonuçta senin evin ben kendi adıma istemezdim
Hiç yalnız yaşamamış mı eşin ve evi kayınvalideniz mi aldı o yüzden mi hakkın yok dedi acaba
Ee o zaman yalnız kalsa ne olur kendine bakacak kadar işini yapabilireşim 30 yaşında 16 yıldır yanlız yaşıyor
Ne amaçla kesti acaba yanlışlıkla mı ?benimde antep işlerim var dantel kayınvalidem evime ilk geldiğinde onu kesti hala anneme söyleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?