- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi kakarakubara
-
E gülüm kadın baris problemli sıkma canını biraz ağır bi tabir olacak ama deliyle deli olmabenimde antep işlerim var dantel kayınvalidem evime ilk geldiğinde onu kesti hala anneme söyleyemedim
patik ipini keserken onu kesmişNe amaçla kesti acaba yanlışlıkla mı ?
eve kadın alıp temizletmek istiyorum tek basıma o eve girince tırlatırım çunku kayınvalidem çok pis ve sapık !!!Ben olsam 20 günle kalmazdım o adamı yalvartana kadar dönmezdim eve
sonra o koltukları kaplatır yada koltuk yıkamacı çağırırdım herhalde
Sorumun cevabı bu değildi.benim ailem hiç evimi kurcalamıyor ve burası bizim evimiz senin hakkın yok diye hiçbir zaman eşime söylemiyor
4 yıllık evliyizPatik ipini masa üstünde mi kesiyor
kaç yıllık evlisiniz
şuan elim ayagım titriyor inanın soruyu hatırlamıyorum özür dilerimSorumun cevabı bu değildi.
sapık mı?eve kadın alıp temizletmek istiyorum tek basıma o eve girince tırlatırım çunku kayınvalidem çok pis ve sapık !!!
Sapık derken ?eve kadın alıp temizletmek istiyorum tek basıma o eve girince tırlatırım çunku kayınvalidem çok pis ve sapık !!!
eli sürekli etegının içinde gezıyor eşime söyledim ayıp annemımı gozetlıyorsun dedisapık mı?
Napiyo eteginin icinde elieli sürekli etegının içinde gezıyor eşime söyledim ayıp annemımı gozetlıyorsun dedi
Çocuğunuz var mı ?4 yıllık evliyiz
midem bulandı ıyyyyyyyyyeli sürekli etegının içinde gezıyor eşime söyledim ayıp annemımı gozetlıyorsun dedi
Her ne olursa olsun onlar Eşinizin ailesi. Gelmesinler Gitsinler demeniz eşinizi üzer ve sizden uzaklaşabilir. Benim de kayınvalidemle Aram iyi değil ama bu şekilde yaklaşmıyorum. Çünkü biliyorum ki eşim ailesini sever. Seçim yapmak zorunda değil aramızda.şuan elim ayagım titriyor inanın soruyu hatırlamıyorum özür dilerim
eşime söyleyince benim anneme iftira atıyorsun diyorSimdi normalde eve gelmelerinde bi sakinca gormuyorum ben ama evi kurcaliyorsa orda bi dur derim. Siz esinize gelmesinler yerine kurcalamasinlar deseniz daha iyi olmaz mi acaba? Bide kvye sapik demissiniz nasil bi sapik merak ettim
eli sürekli etegının içinde gezıyor eşime söyledim ayıp annemımı gozetlıyorsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?