- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
-
maalesef ocak ayında 2 tüp bebek denemesını yapacazÇocuğunuz var mı ?
sinirlerim yıprandı 4 yıldır kolay şeyler yaşamadım en ufak şeyde bagırıp çagırıyorum 3 aylık hamileyken dusuk yaptım onda kv bende dusuk yapıyorum dıye benımle dalga geçti o bende sınırı zorlayan son olay oldu artık...Neden bu kadar tahammülsüz ve sert oldugunuzu merak ettim , biraz daha ilimli olsaniz eminim en azindan esinizin tavirlari ve sizinle konusma sekli daha farkli olur.Hemen kavga etmeye yönelmis gibi gördüm sizi...
eşim benim kardeşimi evin kapısından kovdu o zaman benim memleketimde oturuyoduk yemek getirmiş diye bence bunların yanında anenı sevmıyorum demem az bile...Her ne olursa olsun onlar Eşinizin ailesi. Gelmesinler Gitsinler demeniz eşinizi üzer ve sizden uzaklaşabilir. Benim de kayınvalidemle Aram iyi değil ama bu şekilde yaklaşmıyorum. Çünkü biliyorum ki eşim ailesini sever. Seçim yapmak zorunda değil aramızda.
eşim kendi memleketine tasınınca değişti maalesefBen cok merak ediyorum...
Bu ana kuzularini nerden buluyosunuz...
Hem kayinvalidene ne nereye gidersen gidersin , tasasi onami kalmis ..
Ayrica sen evde yokken , nasil misafir cagirirlar , esin hangi konumda burda .
Insani cileden cikartir boyleleri....
hayır su 1 haftadır aileni evimde istemıyorum dıyorum diye bıkmış bendenEşiniz neden sizden bıktı acaba çok mu konuşursunuz ?
Neee geceliğinizi mi deniyormuş??Hadi onu da geçtim, düşük yaparken dalga geçtiğini söylemişsiniz, buradan belli zaten kadın akıl hastası.Eşiniz meydan verdiği sürece bu kadın daha neler yapar neler.kayınvalidem bir defa daha geldi ben kursa gidiyordum eve bi geldim geceliğim üstünde deniyormuş hepsini dökmüş ortaya eşime mektup yazmıstm onları okumuş bende sevmiyorum ondan bide bayramda eltim ile kaynıma bizim hakkımızda ileri geri konuşmuş kırgınım kendisine fırsat bekliyorum konuyu açmak için ondan ben yokken evime gelsin istemiyorum...
ben 4 aydır ailemi görmüyorum gidemem eşim saklamış eşyaları ama annem bugun evı temızlemıs gardolabı duzenlemıs dedı mesela yarın bi cenaze için evlerine gidiyorlarmıs akşam geri geleceklermiş normal zamanda yalvarırım gel dıye yol uzak gelemem der şimdi aynı gun gıdıp gelecek sakin olamıyorum maalesefkv senin ailene ne zaman gideceğine karışamaz o ayrı bir sorun zaten...
ailesinin yanında saygıdan konuşamaması çok garip sonuçta siz de ailenizin yanında eşinizle konuşabiliyorsunuz...
eşimi 4 günlüğüne yalnız annesinin yanına yolladım memlekete ben gidemiyordum çünkü, özellikle ailesinin yanında seni seviyorum demeden kapatamazdı sorun çıkarırdım...
ben yokken kv kp kalmaya gelebilirler (15 aylık evliyim kp evimi görmedi kv de düğün öncesi evi yerleştirirken geldi bir tek-uzağız); ama ben yokken evime misafir çağırmak kimsenin haddine değildir... eşim bile arkadaşını çağıramaz...
ev onların olsa bile o yuva sizin yuvanız sonuçta ve eşinizin ailesi sizsiniz artık bunu algılamasını sağlayın önce...
hepimiz ailemize düşkünüz ve ne olursa olsun anneni babanı evimde istemiyorum demeniz eşinizi doğal olarak kırmıştır ne kadar kötü olurlarsa olsunlar. ben olsam eşime şunlar şunlar var onları sakla; sonuçta özelim ailenin görmesini istemiyorum der ve ertesi gün atlar evime gider hakimiyeti ele geçirirdim (eğer kv ve kp yalnız evde olmasından hoşlanmıyorsam ki bence zaten sizin ailenizin yanından dönmeniz için özellikle yapılmış bir şey bu)...
eşim bana inanmıyor abartıyosun diyorNeee geceliğinizi mi deniyormuş??Hadi onu da geçtim, düşük yaparken dalga geçtiğini söylemişsiniz, buradan belli zaten kadın akıl hastası.Eşiniz meydan verdiği sürece bu kadın daha neler yapar neler.
boşanmayı düşündüm ama eşimle kimse yokken o kadar mutluyuz ki o yuvama kıyamıyorum...ben olsam tüp bebek denemesini bırakır, derhal boşanırım....
Abartmayı geçtim, bence sabırlısınız bile.eşim bana inanmıyor abartıyosun diyor
ama annesi varken de çok ezdiriyor seni...boşanmayı düşündüm ama eşimle kimse yokken o kadar mutluyuz ki o yuvama kıyamıyorum...
kameraya al sen de goster.eşime söyleyince benim anneme iftira atıyorsun diyor
bence de.. ben olsam akıl hastanesindeydim suan...Abartmayı geçtim, bence sabırlısınız bile.
eşim çok sinirli bır yapıya sahipti psikiyatriste gidelim dedim kabul etmedi 4 yılda sürekli sakin ol söyle boyle dedim şimdi ben en ufak şeyde bagırıp çagırıyorum öfkemi kontrol edemiyorumama annesi varken de çok ezdiriyor seni...o zaman bir evlilik danışmanına gideceksiniz.. ve bu adam anlayacak yaptıgı yanlışı..
dün annen pis eli sürekli etegının altında dedim ayıp ayıp annemimi suçluyorsun dedikameraya al sen de goster.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?