kayınvalide-kayınbaba

Neden bu kadar tahammülsüz ve sert oldugunuzu merak ettim , biraz daha ilimli olsaniz eminim en azindan esinizin tavirlari ve sizinle konusma sekli daha farkli olur.Hemen kavga etmeye yönelmis gibi gördüm sizi...
sinirlerim yıprandı 4 yıldır kolay şeyler yaşamadım en ufak şeyde bagırıp çagırıyorum 3 aylık hamileyken dusuk yaptım onda kv bende dusuk yapıyorum dıye benımle dalga geçti o bende sınırı zorlayan son olay oldu artık...

eşim benim kardeşimi evin kapısından kovdu o zaman benim memleketimde oturuyoduk yemek getirmiş diye bence bunların yanında anenı sevmıyorum demem az bile...

Ayy maçça eder bunlar.. gicik oldum de değizttir o koltukları kocan ödesin ki acısını çeksin... burnundan getircen artk.. ne bilem ya da çekcen böyle.. onlar kocandan yüz buluyor..
Not: aspirin die bi deterjan var onunla sil yıkama kakinasyla çektircn..

Evet haklisiniz insan evinin baskalari tarafindan kurcalanmasina kizabilir ama bunu esinizle kavga ederek degilde daha yapici konusmalarla asabilirsiniz diye dusunuyorum .esinizede kizmayin sonucta ailesi bizim dusundugumuz gibi dusunemezler sen suanda cok streslisin belli aklin surekli evindedir . Evine gidip oradaki hakimiyeti alabilirsin sonucta o evin hanimi sensin orada olmasigin için cok tepkilisin..

eşim kendi memleketine tasınınca değişti maalesef eve gelen misafr konusunda ailesine yok diyemezmiş

kv senin ailene ne zaman gideceğine karışamaz o ayrı bir sorun zaten...

ailesinin yanında saygıdan konuşamaması çok garip sonuçta siz de ailenizin yanında eşinizle konuşabiliyorsunuz...
eşimi 4 günlüğüne yalnız annesinin yanına yolladım memlekete ben gidemiyordum çünkü, özellikle ailesinin yanında seni seviyorum demeden kapatamazdı sorun çıkarırdım...

ben yokken kv kp kalmaya gelebilirler (15 aylık evliyim kp evimi görmedi kv de düğün öncesi evi yerleştirirken geldi bir tek-uzağız); ama ben yokken evime misafir çağırmak kimsenin haddine değildir... eşim bile arkadaşını çağıramaz...
ev onların olsa bile o yuva sizin yuvanız sonuçta ve eşinizin ailesi sizsiniz artık bunu algılamasını sağlayın önce...

hepimiz ailemize düşkünüz ve ne olursa olsun anneni babanı evimde istemiyorum demeniz eşinizi doğal olarak kırmıştır ne kadar kötü olurlarsa olsunlar. ben olsam eşime şunlar şunlar var onları sakla; sonuçta özelim ailenin görmesini istemiyorum der ve ertesi gün atlar evime gider hakimiyeti ele geçirirdim (eğer kv ve kp yalnız evde olmasından hoşlanmıyorsam ki bence zaten sizin ailenizin yanından dönmeniz için özellikle yapılmış bir şey bu)...

Neee geceliğinizi mi deniyormuş??Hadi onu da geçtim, düşük yaparken dalga geçtiğini söylemişsiniz, buradan belli zaten kadın akıl hastası.Eşiniz meydan verdiği sürece bu kadın daha neler yapar neler.

ben 4 aydır ailemi görmüyorum gidemem eşim saklamış eşyaları ama annem bugun evı temızlemıs gardolabı duzenlemıs dedı mesela yarın bi cenaze için evlerine gidiyorlarmıs akşam geri geleceklermiş normal zamanda yalvarırım gel dıye yol uzak gelemem der şimdi aynı gun gıdıp gelecek sakin olamıyorum maalesef

ama annesi varken de çok ezdiriyor seni... o zaman bir evlilik danışmanına gideceksiniz.. ve bu adam anlayacak yaptıgı yanlışı..
eşim çok sinirli bır yapıya sahipti psikiyatriste gidelim dedim kabul etmedi 4 yılda sürekli sakin ol söyle boyle dedim şimdi ben en ufak şeyde bagırıp çagırıyorum öfkemi kontrol edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…