Kayınvalide kayınbabadan destek gören var mı

Zoruna niye gidiyor gerçekleri söyleyince.
Bir ton para kazanıyorsunuz hala bize niye para vermiyor diye insanlardan şikayetçi durumdasın.
Sorsam eminim ki düğününü, törenini herşeyini eşinin babası yaptı.
Senin annen, baban verdi mi ev kredisi için ? O insanlardan niye bir şeyler koparmaya çalışıyorsun ? Sen de evlat değil misin ?

bnm annem babam düğünümü de yaptı eşya da aldı ev alırken para da verdi ödeme yapacağımız gün 1 saat uzaklıktan geldiler işten izin alarak oldu mu şimdi ne zoruma gidicek yaa uslup öğrenmeyenlere cevap yazmıcam oku bakalım yukardakileri zıt fikir yazanlar bile nasıl yazmış

artık yardım eden var etmeyen var .
yardım ederlerse ne ala. etmezlerse de diyecek söz yok .
kendiniz yapacaksınız mecburen. hiç üzmeyin kendinizi . tırnağın varsa başını kaşı demişler . kimseden fayda yok bu devirde. he yapanlardan da Allah razı olsun .

Canım şükret en azından sizden istemiyorlr. Bizim kör olasıcalar yastık altı yaptı. K.p.nin bağırsak ameliyatının 15 binini biz verdik. Ve şuan 80 bin borç var

O zaman beklentiye girip kendini doldurma söz verip yapmamışlar.Eşinede lafını etme. Babasıyla onun arasında mesele.

Önceki konunuzda gelirinizin iyi olmasından ama buna rağmen savurganlığınız yüzünden ay sonunu getiremediğinizden bahsetmişsiniz.kayınpederinizin yerinde olsam bende vermem ,çünkü geliriniz iyi biraz ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenmeniz lazım.istiyorsunuz ki en ufak sıkıntı çekmeden olsun herşey.yardım edilmesi gereken bir durum yok ki ortada.

Bana göre, ne kimse bana birşey versin, ne ben onlara.
Köstek olmasınlar yeter :))
He sorunuza gelicek olursak cevremde 10 çiftten 8inin kayınpeder kayınvalidesi destek oluyor genelde oğluna iş kuruyır vs.

gereksiz aşırı faiz ödüyoruz sadece yüklü bir para gerekiyor tüp bebek istiyorum derdim bu ebeveynler daha duyarlı olabilir herkesin ihtiyaçları farklı farklı işte çıkıp komple borcumu kapatın ev alın demiyorum bir miktar bişe gelse insanı sevindirir hayatımın şu aşamasında hiç ummadığım şeyler geldi başıma ahh neyse

Bana göre, ne kimse bana birşey versin, ne ben onlara.
Köstek olmasınlar yeter :))
He sorunuza gelicek olursak cevremde 10 çiftten 8inin kayınpeder kayınvalidesi destek oluyor genelde oğluna iş kuruyır vs.
işte bnm etrafımda da çok var destek olan o yüzden tuhaf geliyor

Hiçkimseden hiçbişey istemem,asla beklentim olmaz. Kimsede benden istemesin başka bişey istemem. Kimse size yardım etmek zorunda değil,böyle bir mecburiyetleri yok,canınızı sıkmanız yersiz.

kimse kılını kıpardatmadı bir dunyada borç bıraktılar üsütümüze anne baba olarak yapmaları gereken herşeyi yaptılar meger hepsini borca yapmışlar hepsini bize kitlediler ,

ama allahtan başka kimseye muhtaç olmadık çok şükür , ıannamıyacagın kadar zorluk yokluk çektık ama kımse anlamadı ,

boş ver evde paket çorba iç ama kımseye gebe olmadan yaşa

Ne maddi yardimi bizden istemeseler diye dua ediyorum. Yok kayinin estetik parasi yok gorumcenin dersane parasi yok babasinim gazino borcu. Aman Ya Rabbi bunu kafana takma bile

Yiyeyim, içeyim, harcayayım, savurayım sonra eşimin ailesi bana yardım etmiyor diyeyim. Hemcinslerim böyle düşüncesizlik yapınca erkeklere gerçekten üzülüyorum...

Benim yaşadıgım yerde de erkek tarafı ev alıyor dügünden önce çok nadir kiraya giren biz kiracıyız mesela ama dediginiz ailelerin durumu iyi ise evlatlarına destek çıkabilir yani benim bi kızım var ilerde herşeyine destek olmak isterim bunu kendime bi sorumluluk olarak görüyorum hatta sıkıntı çeksin asla istemem

Yiyeyim, içeyim, harcayayım, savurayım sonra eşimin ailesi bana yardım etmiyor diyeyim. Hemcinslerim böyle düşüncesizlik yapınca erkeklere gerçekten üzülüyorum...
he arkadaşım he haklısın çok haklısın hep yiyorum içiyorum hiç ihtiyacım olmuyor ..hey allahım insanın bilincini ailesi işler küçüklükten beri ailemden böyle gördüğüm için böyleyim napabilirim onlar hem kardeşim hem bnm için varını yoğunu dökerler en iyisini yaptılar da zaten yapabileğini yapmayana da canları sağolsun

Bizde altınları ve bilezikleri kullandık. Başka şeylerde aldık. Ama her aldığımız şeyde muhakkak kayınpederim el attı. Ona kalsa hepsini ödeyecek, her şeyi eşimin üstüne almak istiyor. Ama ne ben ne eşim istemiyoruz. Hem kendimiz bir şeyler yapmak için hemde diğer kardeşlere haksızlık olmaması için.

ne demek millet kiralar da sürünüyo ne biçim laf söylediğin evsizlik değil o kiranı verdiğin sürece o ev senin demektir şükür bi eviniz olmuş da kirada oturanlar için sürünüyo falan demek çok çirkin bi laf

Lütfen önce Türkçe'ye dikkat ederek yazalım. Anlam bozukluğu oluyor. Anlaşılmıyor maalesef yazdıkların. Ayrıca özel isimler büyük harfle başlayarak yazılır. Noktadan sonra başlayacağın kelimenin ilk harfi büyük olmalı.

Umarım paranızı verirler ne diyelim. O sizin hakkınız. Yedirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…