- Konu Sahibi goncammm48
-
düşünce yapım yanlış mı değil mi diye sormaya geldim ben değiştirmeye çalışırım bakış açımı gerekirse diye..ama siizn gibiler lütfen yorum yapmasın eleştir ama bu şekilde değil sayfamdan çekil ok..
bnm annem babam düğünümü de yaptı eşya da aldı ev alırken para da verdi ödeme yapacağımız gün 1 saat uzaklıktan geldiler işten izin alarak oldu mu şimdi ne zoruma gidicek yaa uslup öğrenmeyenlere cevap yazmıcam oku bakalım yukardakileri zıt fikir yazanlar bile nasıl yazmışZoruna niye gidiyor gerçekleri söyleyince.
Bir ton para kazanıyorsunuz hala bize niye para vermiyor diye insanlardan şikayetçi durumdasın.
Sorsam eminim ki düğününü, törenini herşeyini eşinin babası yaptı.
Senin annen, baban verdi mi ev kredisi için ? O insanlardan niye bir şeyler koparmaya çalışıyorsun ? Sen de evlat değil misin ?
artık yardım eden var etmeyen var .kızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum
Canım şükret en azından sizden istemiyorlr. Bizim kör olasıcalar yastık altı yaptı. K.p.nin bağırsak ameliyatının 15 binini biz verdik. Ve şuan 80 bin borç varkızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum
O zaman beklentiye girip kendini doldurma söz verip yapmamışlar.Eşinede lafını etme. Babasıyla onun arasında mesele.kendileri demişti zaten 5 sene önce nişanlıyken biz ev alırız demişlerdi ev alcaz olduk para denkelşmedi dile getirdik şu an veremicez traktör alıcaz dediler siz alın daha sonra göndercez dediler bi kaç kere biz istemedik başka vaatleri de söylemeselerdi iyiydi..sadece torun istediler bi dönem borcumuz çok şu an istemiyoruz diye dokundurduk sadece
gereksiz aşırı faiz ödüyoruz sadece yüklü bir para gerekiyor tüp bebek istiyorum derdim bu ebeveynler daha duyarlı olabilir herkesin ihtiyaçları farklı farklı işte çıkıp komple borcumu kapatın ev alın demiyorum bir miktar bişe gelse insanı sevindirir hayatımın şu aşamasında hiç ummadığım şeyler geldi başıma ahh neyseÖnceki konunuzda gelirinizin iyi olmasından ama buna rağmen savurganlığınız yüzünden ay sonunu getiremediğinizden bahsetmişsiniz.kayınpederinizin yerinde olsam bende vermem ,çünkü geliriniz iyi biraz ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenmeniz lazım.istiyorsunuz ki en ufak sıkıntı çekmeden olsun herşey.yardım edilmesi gereken bir durum yok ki ortada.
işte bnm etrafımda da çok var destek olan o yüzden tuhaf geliyorBana göre, ne kimse bana birşey versin, ne ben onlara.
Köstek olmasınlar yeter :))
He sorunuza gelicek olursak cevremde 10 çiftten 8inin kayınpeder kayınvalidesi destek oluyor genelde oğluna iş kuruyır vs.
haklısınHiçkimseden hiçbişey istemem,asla beklentim olmaz. Kimsede benden istemesin başka bişey istemem. Kimse size yardım etmek zorunda değil,böyle bir mecburiyetleri yok,canınızı sıkmanız yersiz.
yok artık böyle bir şey de yeni duydum ilk defaNe maddi yardimi bizden istemeseler diye dua ediyorum. Yok kayinin estetik parasi yok gorumcenin dersane parasi yok babasinim gazino borcu. Aman Ya Rabbi bunu kafana takma bile
he arkadaşım he haklısın çok haklısın hep yiyorum içiyorum hiç ihtiyacım olmuyor ..hey allahım insanın bilincini ailesi işler küçüklükten beri ailemden böyle gördüğüm için böyleyim napabilirim onlar hem kardeşim hem bnm için varını yoğunu dökerler en iyisini yaptılar da zaten yapabileğini yapmayana da canları sağolsunYiyeyim, içeyim, harcayayım, savurayım sonra eşimin ailesi bana yardım etmiyor diyeyim. Hemcinslerim böyle düşüncesizlik yapınca erkeklere gerçekten üzülüyorum...
Kendi evini kendin almış olacaksın sonuçta. Asla kayınbabanın veya kaynananın onların evini ben aldım demesine fırsat vermedinki bende vermedim:)Bizde evimizi kendimiz aldık düğünden önce. Ama eşyalarımın hepsini kayınbabam aldı altınların yerine, iyiki de öyle yapmışım ev sahibi olduk:)Sen de altınların borca gitmediğine eve gittiğine şükret canım Millet evsiz kiralarda sürünüo
he arkadaşım he haklısın çok haklısın hep yiyorum içiyorum hiç ihtiyacım olmuyor ..hey allahım insanın bilincini ailesi işler küçüklükten beri ailemden böyle gördüğüm için böyleyim napabilirim onlar hem kardeşim hem bnm için varını yoğunu dökerler en iyisini yaptılar da zaten yapabileğini yapmayana da canları sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?