- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
- Konu Sahibi goncammm48
-
Arkadaşım şakamısın?Kiralarda keyif mi çatıo diim. Kirada olanlar hep bu deyimi kullanır "Kiralarda sürünüyoruz" diye. Burda kimseyi aşağılamadım. Hatta üzüldüğümü belirteren bir emoji koydum. Zor günler geçirerek büyüdüm ben. Oyüzden herkesin halinden de anlarım. Asıl Çirkin laf sizin kabul etmiyorum bu sözünüzü. Nasıl niyetle yazdığıma bakmadan hoopp atlayamazsınız.ne demek millet kiralar da sürünüyo ne biçim laf söylediğin evsizlik değil o kiranı verdiğin sürece o ev senin demektir şükür bi eviniz olmuş da kirada oturanlar için sürünüyo falan demek çok çirkin bi laf
Hemen gidip bugün Türkçe kitap alıyım video açıp çalışayım canım..Çok afedersin cahilliğime verLütfen önce Türkçe'ye dikkat ederek yazalım. Anlam bozukluğu oluyor. Anlaşılmıyor maalesef yazdıkların. Ayrıca özel isimler büyük harfle başlayarak yazılır. Noktadan sonra başlayacağın kelimenin ilk harfi büyük olmalı.
Umarım paranızı verirler ne diyelim. O sizin hakkınız. Yedirmeyin.
gereksiz aşırı faiz ödüyoruz sadece yüklü bir para gerekiyor tüp bebek istiyorum derdim bu ebeveynler daha duyarlı olabilir herkesin ihtiyaçları farklı farklı işte çıkıp komple borcumu kapatın ev alın demiyorum bir miktar bişe gelse insanı sevindirir hayatımın şu aşamasında hiç ummadığım şeyler geldi başıma ahh neyse
Gerçekten böyle mı düşünüyorsunuzBence kesinlikle krediyi ödemeleri gerekiyor. Ben aksi herhangi bir şeyi kabul edemem.
Mesela nişanlımın ailesi bize ev ve araba alıyor. Aksi durumda atılır yüzükler.
baya beleşçisiniz yaniBence kesinlikle krediyi ödemeleri gerekiyor. Ben aksi herhangi bir şeyi kabul edemem.
Mesela nişanlımın ailesi bize ev ve araba alıyor. Aksi durumda atılır yüzükler.
baya beleşçisiniz yani
Şimdi çaktım bacımNiye beleşçi oluyoruz :S İstanbulda yaşıyoruz biz. Eşim ve benim gelirim topu topu 12-13 bin lira.
Bu para ile ay sonunu maalesef zor yetiştiriyoruz.
Biz büyük şehirde yaşıyoruz.
yaşlı mı???? 46 yaşında insan yaşlı mı oluyorNiye etsinler ?
Büyütmüşler bu yasa getirmişler yaşlı başlı insanlar ölene kadar size mi baksın?
Sizin aileniz yardım etseydi madem çok istiyorduysaniz.
O insanlar elin kızı gelsinde ona ev alalım araba alalim diye çalışıp kazanmıyor .
Ayy nasıl bir zihniyetiniz var 46 ,56 Ya da 66 ne fark eder çekin gözünüzü milletin parasından.yaşlı mı???? 46 yaşında insan yaşlı mı oluyor
valla bne evladıma birikim de yaparım yardım da evini de alırım sağol yine de yorumun için ..onun için en iyi imkanlar sunarım 40 yaşına da gelse arkasında maddi maevi dururm saygılarBir önceki konunuzda; savurgan olduğunuzu, durmadan alışveriş yaptığınızı gayette açık açık yazmışsınız. Siz trendyoldan rahat rahat alışveriş yapın diye, ömrü boyunca çalışıp didinen birikim yapan insanlar size yardım etmek zorunda değil. Siz de tedavi görüyormuşsunuz, umarım Allah tez vakitte nasip eder. Yarın öbür gün sizin çocuğunuzda, bu tarz beklentiye girecek. Böyle har vurup harman savururken, evladınıza nasıl bir birikim bırakacaksınız?
12 bin lira gelir ile kredi de ödenir, birikim de yapılır, üstüne tüp bebek de yapılır ( kendimden biliyorum).
yaşlı mı???? 46 yaşında insan yaşlı mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?