Kayınvalide kayınbabadan destek gören var mı

Arkadaşım şakamısın?Kiralarda keyif mi çatıo diim. Kirada olanlar hep bu deyimi kullanır "Kiralarda sürünüyoruz" diye. Burda kimseyi aşağılamadım. Hatta üzüldüğümü belirteren bir emoji koydum. Zor günler geçirerek büyüdüm ben. Oyüzden herkesin halinden de anlarım. Asıl Çirkin laf sizin kabul etmiyorum bu sözünüzü. Nasıl niyetle yazdığıma bakmadan hoopp atlayamazsınız.

En iyisi görmemek sürekli bişeyler bekleyecekler sende kendini mecbur hissedecksin bize kp nin durumu iyidir büyük kaynima ilk aldığı evi bıraktı bize de nişanlıyken alındı ama sürekli kv eviniz var kira verMiyonuz gibi laf sokuyo allah razı olsun tamm ama insanın başına kakmaya ne gerek var o yüzden diyorum eşime keşke en başından kiraya gitseydik en azından minnet siz oturrduk

Hemen gidip bugün Türkçe kitap alıyım video açıp çalışayım canım..Çok afedersin cahilliğime ver

Büyük çoğunluk yardım etmek zorunda değiller yazmış ama ben öyle düşünmüyorum. Ailelerin maddi durumu yerindeyse çocuklarına yardım etmeli, sonuçta aileler zor zamanda birbirine destek olmayacaksa ne anlamı kalmışk aile olmanın. Tabi durumları el veriyorsa!

Ya hani abartmaya yada bıçak gibi keskin şeyler yazmaya gerek yok
evet etseler iyi olur durumları iyi olduğu için kimseyi zora sokmaz bu durum ama siz idare ediyorsunuz diye düşünüyor olabilirler
Ki hem karışmamaları sizin hayrınıza kimsenin söz hakkı doğmaz canınızı sıkmayın bunlar için daha beterlerini düşünün mutlu olun

Niye etsinler ?
Büyütmüşler bu yasa getirmişler yaşlı başlı insanlar ölene kadar size mi baksın?
Sizin aileniz yardım etseydi madem çok istiyorduysaniz.
O insanlar elin kızı gelsinde ona ev alalım araba alalim diye çalışıp kazanmıyor .

Bir önceki konunuzda; savurgan olduğunuzu, durmadan alışveriş yaptığınızı gayette açık açık yazmışsınız. Siz trendyoldan rahat rahat alışveriş yapın diye, ömrü boyunca çalışıp didinen birikim yapan insanlar size yardım etmek zorunda değil. Siz de tedavi görüyormuşsunuz, umarım Allah tez vakitte nasip eder. Yarın öbür gün sizin çocuğunuzda, bu tarz beklentiye girecek. Böyle har vurup harman savururken, evladınıza nasıl bir birikim bırakacaksınız?

12 bin lira gelir ile kredi de ödenir, birikim de yapılır, üstüne tüp bebek de yapılır ( kendimden biliyorum).

Bence kesinlikle krediyi ödemeleri gerekiyor. Ben aksi herhangi bir şeyi kabul edemem.
Mesela nişanlımın ailesi bize ev ve araba alıyor. Aksi durumda atılır yüzükler.

Peki kendi aileniz için ne düşünüyorsunuz. Hep erkek ailesi yardım etmeli diyoruz ya sizin ailenizin de taşın altına elini koymasi gerekmiyor mu

cevap veriyorum kuruş yardımları olmadı
olmasın daha iyi hiçbir şeyde söz sahibi olamazlar bu sayede

İyi ki kendiniz almışsınız. Yardıma gerek yok insanın içi rahat etmez. Şimdi bir sıkıntı olur gıcıklanırsın ağzını açamazsın uyaramazsın yardım ettiler diye. Ayaklarınızın üstünde durun.

yaşlı mı???? 46 yaşında insan yaşlı mı oluyor

valla bne evladıma birikim de yaparım yardım da evini de alırım sağol yine de yorumun için ..onun için en iyi imkanlar sunarım 40 yaşına da gelse arkasında maddi maevi dururm saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…