- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
46 mı ? Ayyy resmen senin paranı yiyorlar yaa. İnanamıyorum gidin hakkınızı alın canım.
sensin beleşçi sözlerine dikkat et densiz densiz konuşcaksan defol git sayfamdan sizi seçmeyle gönderiyolar buralara anlaşıldıAyy nasıl bir zihniyetiniz var 46 ,56 Ya da 66 ne fark eder çekin gözünüzü milletin parasından.
Nasıl beleşçisiniz ya .
Çok istiyorsanız kendi ailenize el açın.
gidin siz ötede oynayın ikiniz akıl noksanlarıyla uğraşamıcam farklı fikirleri adam gibi konuşamıcaksam konu açmayım kimse açmasın cahil cüheylalarla uğraşamam hiçsensin beleşçi sözlerine dikkat et densiz densiz konuşcaksan defol git sayfamdan sizi seçmeyle gönderiyolar buralara anlaşıldı
sensin beleşçi sözlerine dikkat et densiz densiz konuşcaksan defol git sayfamdan sizi seçmeyle gönderiyolar buralara anlaşıldı
sensin beleşçi sözlerine dikkat et densiz densiz konuşcaksan defol git sayfamdan sizi seçmeyle gönderiyolar buralara anlaşıldı
Cahil ?? Genetikçiyim çok şükür en güzel bölümden mezun oldum . Kimseye minnet etmeden en güzel hayati yaşıyorum eşimim ve benim emeklerimizle.gidin siz ötede oynayın ikiniz akıl noksanlarıyla uğraşamıcam farklı fikirleri adam gibi konuşamıcaksam konu açmayım kimse açmasın cahil cüheylalarla uğraşamam hiç
Niye beleşçi oluyoruz :S İstanbulda yaşıyoruz biz. Eşim ve benim gelirim topu topu 12-13 bin lira.
Bu para ile ay sonunu maalesef zor yetiştiriyoruz.
Biz büyük şehirde yaşıyoruz.
Sizin bakış açınız da güzel ben zaten buraya fikir almak için yazdım gerekirse bakış açımı değiştiririm diye yanlış mı düşünüyorum diye.Ayrıca eğitimin üniversiteyle diplomayla ilgisi yok böyle bir uslup bozukluğu olan arkadaşlaraydı tepkim. Bir insan bir konu açmış yanlışsın dersin eleştirir yazar geçersin yaniBu bence biraz karakter meselesi benim amacım öncelikle gücüm yeterken çalışmak ve kendi yatırımimi kendim yapmaktır. Ne kendi aileme ne de eşimin ailesine bize yardım edin ev alalım demem. Şuan yüksek miktarda taksit ödüyoruz ev aldik. Babam biz istemeden kendisi yardımcı oldu peşinat konusunda. Onu bile imkanım olsa da geri ödesem biran önce diye düşünüyorum. İnsan kendi anne babası olsa da çekiniyor. O benim için en büyük yatırımı beni meslek sahibi yaparak yaptı zaten. Daha fazlasını istemekten ar ediyorum.
Sağol yorumun içinHaklısın bence ama kendi gayretinle aldığın evde daha huzurlu olursun.
Egom var evet ama senin de zihninde sorun var insanlara nasıl yaklaşcağını bilmiyorsun yazık senin etrafındakilere! Hatalısın dersin aksini düşündüğünü yazarsın gidersin seninki de laf!Artık nasıl bir herşeyi alma egosu varsa sende burayı bile kendinin sanıyorsun :)
Sayfam dediğin yer kadınlarkulubu.com'un:)
Ayrıca beklediğin şeyin adı aynen beleşcilik başka bir şey değil.
Kuzum sağol yorumun için. Ben de bakış açımı değiştirmelimiyim diye geldim yanlış da düşünüo olabilirim ama durumum çok çok iyiyse aşırı kredi faiz ödetmem kendi evladıma bnm şahsi fikrim buG goncammm48 canım elbette kimse kimseye yardım etmek zorunda değill yani herkes kendinden sorumlu
Ama senin beklentini de anlıyorum ben olsam ben de beklerdim çünkü durumları iyi diyosun ben olsam çocugum o halde borç içindeyken tabiki yardım ederdim
Anne babalık bu bence..ama kişiye kalmıss
Cahil ?? Genetikçiyim çok şükür en güzel bölümden mezun oldum . Kimseye minnet etmeden en güzel hayati yaşıyorum eşimim ve benim emeklerimizle.
Çok şükür kimsenin parasina göz koyacak kadar cahil ve beleşci değilim .
Çirkefsiniz zaten belli .
Üzüldüm sizi gelin diye alan aileye .[/QUOTE. Ah canım benim bnde endüsti mühendisiyim en güzel yerlerden mezun oldum meslek diploma yarıştırmayalım bnce .. cahilden kastettiğim eğitim mezuniyet değil hayat üniversite diplomalarıyla olmuyor maalesef uslup benim için herşey demek .. aksini düşünüyosan yazar geçersin iki kişi bir olmuşsunız üstüme yürüosunuz .. valla bnde güzel bir hayat yaşıyorum kastettiğim gereksiz yere faiz ödemek .. etrafımda evlerine 15 bin girip ailelerden kalan evde oturanlar var yardım edilen çok yani hepsi beleşçi mi oluyor varsa aillerde verilir dedim sadece geçinemediğimizden değil yani zaten geçinemiyoruz diye konu açmadım nerelere gelmiş konu.. yani ailelerden bişe kalıp onların aldığı evlerde oturanlar beleşçi olmuyor anne babadır el yabancı değil.. çirkef ve beleşçi laflarını da aynen sana iade ediyorum hiç üstüme almadım nedense
Ben de senin gibilere üzülüyorum senin yakınındakilere de yeni üyeymişsin zaten tanımış oldum seni keşke whatsup gibi engelleme olsaydı keşke burda istemediğin kişiler sana bişe yazamasa kaybolsaYiyeyim, içeyim, harcayayım, savurayım sonra eşimin ailesi bana yardım etmiyor diyeyim. Hemcinslerim böyle düşüncesizlik yapınca erkeklere gerçekten üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?