Kayınvalide kayınbabadan destek gören var mı

46 mı ? Ayyy resmen senin paranı yiyorlar yaa. İnanamıyorum gidin hakkınızı alın canım.
Ayy nasıl bir zihniyetiniz var 46 ,56 Ya da 66 ne fark eder çekin gözünüzü milletin parasından.
Nasıl beleşçisiniz ya .
Çok istiyorsanız kendi ailenize el açın.
sensin beleşçi sözlerine dikkat et densiz densiz konuşcaksan defol git sayfamdan sizi seçmeyle gönderiyolar buralara anlaşıldı

sensin beleşçi sözlerine dikkat et densiz densiz konuşcaksan defol git sayfamdan sizi seçmeyle gönderiyolar buralara anlaşıldı
gidin siz ötede oynayın ikiniz akıl noksanlarıyla uğraşamıcam farklı fikirleri adam gibi konuşamıcaksam konu açmayım kimse açmasın cahil cüheylalarla uğraşamam hiç

Ben bilezik bile gormedim yahu

Ustune bizim dugunde yaptigi masraflarin parasini istedi de verdik. Hala bilezik diyo ya...

Artık nasıl bir herşeyi alma egosu varsa sende burayı bile kendinin sanıyorsun :)
Sayfam dediğin yer kadınlarkulubu.com'un :)
Ayrıca beklediğin şeyin adı aynen beleşcilik başka bir şey değil.

Ya acikcasi ben sizin gibi dusunenlere cok sinirleniyorum o insanlar emek verip kazanmislar sizlerde gencsiniz evlendiyseniz bu sorumlulugu almis olmalisiniz kimseden bir kurus yardim beklememelisiniz.bu arada benim kayinvalide esimden para istemesin de bize de yardim etmesn dugunumu esyalarimi altinlarimi herseyimi esim yapti kimsenin soz hakki yok.iyiki de esim yapti

G goncammm48 canım elbette kimse kimseye yardım etmek zorunda değill yani herkes kendinden sorumlu
Ama senin beklentini de anlıyorum ben olsam ben de beklerdim çünkü durumları iyi diyosun ben olsam çocugum o halde borç içindeyken tabiki yardım ederdim
Anne babalık bu bence..ama kişiye kalmıss

gidin siz ötede oynayın ikiniz akıl noksanlarıyla uğraşamıcam farklı fikirleri adam gibi konuşamıcaksam konu açmayım kimse açmasın cahil cüheylalarla uğraşamam hiç
Cahil ?? Genetikçiyim çok şükür en güzel bölümden mezun oldum . Kimseye minnet etmeden en güzel hayati yaşıyorum eşimim ve benim emeklerimizle.
Çok şükür kimsenin parasina göz koyacak kadar cahil ve beleşci değilim .
Çirkefsiniz zaten belli .
Üzüldüm sizi gelin diye alan aileye .

Bu bence biraz karakter meselesi benim amacım öncelikle gücüm yeterken çalışmak ve kendi yatırımimi kendim yapmaktır. Ne kendi aileme ne de eşimin ailesine bize yardım edin ev alalım demem. Şuan yüksek miktarda taksit ödüyoruz ev aldik. Babam biz istemeden kendisi yardımcı oldu peşinat konusunda. Onu bile imkanım olsa da geri ödesem biran önce diye düşünüyorum. İnsan kendi anne babası olsa da çekiniyor. O benim için en büyük yatırımı beni meslek sahibi yaparak yaptı zaten. Daha fazlasını istemekten ar ediyorum.

Bu arada tartışmanın bile bir adabı olduğunu düşünüyorum. Özellikle üniversite mezunuyum meslek sahibiyim diye on plana çıkan kendini yükselten hemcinslerime de gerçekten bu dili yakıştıramiyorum.

2 oğlum var,
Neredeyse tüm paramızı eğitimleri, ihtiyaçları, yemeleri içmeleri, sosyalleşmeleri için harcıyoruz.

Kendi paralarını kazanmaya başladıktan sonra da çok zor durumda kalacakları bir problemleri olmazsa hiç de yardım falan etmem yani, böyle bir istekte bulunursa da üzülürüm, demek boşa gitmiş o kadar eğitim diye

Bizim kiöseye ihtiyacımız yoktu eşimle ben daha evlenmeden benim babam kime ne vericekse böldü benim 2 tane evim 1 tane kirada olan dükkanım vardı zaten hatta evlerden brinde otururz diye düşünmüştük eşimle ama kayınpeder oğluna ev verdi biraz gurur yaptı sanırım kira geliri de verdi sonra ne mi oldu hepsini kafamıza kaktı! Sanki ben istemişim gibi.. ihtiyacım varmışta veriyomuş gibi.. ne aksınlar ne koksunlar.. nefret ediyorum yapıp edip lafını yapan insanlardan...

Benim de oğlumun ya da kızımın evine 12.500 lira para girse ben de yardım etmem. 12.500 nasıl yetmiyor? Yalıda falan mı oturuyorsunuz? Ki aldığınız ev bile 200. İstanbul’da o fiyata ev dahi yok. Büyük ihtimalle küçük şehirdesiniz ve yetmiyor diyorsunuz? Demekki Fuzuli ve boş yere harcıyorsunuz o yüzden size destek olmuyorlar, haklılar da bence.
Para hesabı bilmeyen insanları sevmem, hele hele durumu iyiyken kalkıp başkasından bir şey bekleyenleri hiç sevmem.

Niye beleşçi oluyoruz :S İstanbulda yaşıyoruz biz. Eşim ve benim gelirim topu topu 12-13 bin lira.
Bu para ile ay sonunu maalesef zor yetiştiriyoruz.
Biz büyük şehirde yaşıyoruz.

12 bin lira ile ay sonunu nasıl getiremiyorsunuz? Cidden merak ediyorum! Biz de İstanbul’da gayet büyük bir semtte yaşıyoruz. Bizim gelirimiz daha farklı ama ayda 13bin lira da kalkıp harcamam. Ne alacağım ki her ay?

Sizin bakış açınız da güzel ben zaten buraya fikir almak için yazdım gerekirse bakış açımı değiştiririm diye yanlış mı düşünüyorum diye.Ayrıca eğitimin üniversiteyle diplomayla ilgisi yok böyle bir uslup bozukluğu olan arkadaşlaraydı tepkim. Bir insan bir konu açmış yanlışsın dersin eleştirir yazar geçersin yani

Artık nasıl bir herşeyi alma egosu varsa sende burayı bile kendinin sanıyorsun :)
Sayfam dediğin yer kadınlarkulubu.com'un :)
Ayrıca beklediğin şeyin adı aynen beleşcilik başka bir şey değil.
Egom var evet ama senin de zihninde sorun var insanlara nasıl yaklaşcağını bilmiyorsun yazık senin etrafındakilere! Hatalısın dersin aksini düşündüğünü yazarsın gidersin seninki de laf!

Kuzum sağol yorumun için. Ben de bakış açımı değiştirmelimiyim diye geldim yanlış da düşünüo olabilirim ama durumum çok çok iyiyse aşırı kredi faiz ödetmem kendi evladıma bnm şahsi fikrim bu

Yiyeyim, içeyim, harcayayım, savurayım sonra eşimin ailesi bana yardım etmiyor diyeyim. Hemcinslerim böyle düşüncesizlik yapınca erkeklere gerçekten üzülüyorum...
Ben de senin gibilere üzülüyorum senin yakınındakilere de yeni üyeymişsin zaten tanımış oldum seni keşke whatsup gibi engelleme olsaydı keşke burda istemediğin kişiler sana bişe yazamasa kaybolsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…