Yaşanan çok şey var. Denileni kavgayla yapıyor. Şimdi bunu eşim der demez bana gelip burası benim evim senden mi izin alıcam evi kontrol ediyorum bi şey açık kalmış mi diye dicek.Ee bir problem yok ki? İzinsiz girmemesini eşiniz söyleyecekmiş. Belli ki denileni yapan bir kadın.
Allah bunları ıslah etsin bi tane de bende var bayılırlar her moka maydanoz olmaya...
Çık kafan rahat olsun hiç düşünme
Aslinda bir yandan basarili olmus boyle davranmasa coktan gitmistiniz ,iyi davraninca siz bile kalsam mi diyebiliyorsunuz :))) neyse isin sakasi.aslinda size zarari dokunmuyorsa dediginiz dogru rahat edersiniz bakim konusunda mesela.ama yine can sikici durumlar olursa pisman olursunuz.ama kalmaya karar verirseniz caktirmadan o oyle davrandigi surece orda kaldiginizi davranmazsa gideceğinizi vurgulayin da tirsip hep iyi davransin
Bir çilingir hepsini çözer. Değiştirin kilidi.
Biz farklı lehindeyiz kv ile aramızda 750 km var yılda 20 gün görüşüyoruz ama yetip yetişti bu izni burnumdan getirdi eşimle onun yüzünden tartıştık ağlaya ağlaya geri döndüm 2 gün önce . Hala etkisinden kurtulamadım . Telefonda beni soruyor öyle eşime tuğçem nasıl diye . Bizi birbirimize düşürdü birde nasıl diye sorup beni delirtiyor . Senin yerinde olsam en yakın zamanda olabildiğince uzağa kaçardım
Salon ve mutfak dışındaki odaları kilitleyin öyle çıkın evden.
Acele etmeyin. Kira vermemek büyük nimet. İşler sarpa sararsa tekrar düşünürsünüz.
Siz bu kadına 3 sene çocuk baktırırsanız psikolojik hasta olursunuz.
Minnet etmeyin kesinlikte taşının .
Aynen öyle ya eşimle tartıştık 3 sn sürdü inan . Zaten sabah uyanıp eve dönecektik bende ağlayarak valiz topladım uyudum. Sabah 5 karış suratla kalktık ama benim sinirden ellerim titriyor tabi. Eve zor döndük aramış ağlıyor oğlum ne oldu kötü gittiniz telefonu bana verdi eşim . bana diyor ki canım nasılsın diyor ki bana canım kızım filan demez Tuğçe der hep . Diyor ki baban ağladı ne oldu kötü gittiler . Ne olduğu belli işte anla artık demek istedim yine sustumBiz de çok tartıştık eşimle hep olsun aşkım Sen yap bi şey olmaz, olsun aşkım bi şey olmaz delirttiler beni neredeyse. Bi de yapıp yapıp sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar. Ona ayrı şaşırıyorum.
Aynen öyle ya eşimle tartıştık 3 sn sürdü inan . Zaten sabah uyanıp eve dönecektik bende ağlayarak valiz topladım uyudum. Sabah 5 karış suratla kalktık ama benim sinirden ellerim titriyor tabi. Eve zor döndük aramış ağlıyor oğlum ne oldu kötü gittiniz telefonu bana verdi eşim . bana diyor ki canım nasılsın baban ağladı ne oldu kötü gittiler . Ne olduğu belli işte anla artık demek istedim yine sustum
Bebek istemiyoruz öyle zorluyor bizi . Bana 2 kere seni doktora götüreyim dedi. En son gerginlik yiğeninin bebeği reflü kusuyor birşey yemiyor buda kızı suçluyor bakamıyor diye . Bana diyor ki eğer sizin çocuğunuz yemezse sana çekmiştir oğlum herşeyi yerdi dedi. Görümcem tüp bebek tedavisi ile 1 oğlu oldu şimdi yine 2 bebek yerleştirdiler . Kıza bakılması lazım ama bakmayacakmış görümcesi baksınmış . Çocuklara da bakmazmış herkes kendi doğurduğu çocuğa baksınmış filan filan bu tarz şeyler yüzünden izinden döneceğimiz Gece gerildikTövbe estağfirullah soğutuyorlar zorla.
Ev onların üstüne ne demek yahu kiracı olsanız ev sahibi gelip evi mi karıştıracak evin mulku onların diye girmesi cok saçma 'rahatsız oluyorum sürekli sen geleceksin diye evimde rahat olamıyorum ben varken buyur gel bazen müsait olmuyorum' demek cok zor değil iki gün kırılır üçüncü gün anlarEşim asla böyle bir şey yaptırmaz ev onların üstüne. Babasına çok düşkün babama yapamam ben der. Geçen bulaşık meselesi öncesi ben ailemin yanına gittiğimde girmiş yine bozuk bi yastık vardı onu yapmış ben gelince verdi. Eşime dedim bu ne yine aynı şeylere devam mı?eşim de dedi noldu kötü bir şey mi yapmış evi mi karıştırmış? Dedim eve girmesini istemiyorum lüzumlu lüzumsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?