Kayınvalide meselesi

Ay bu kaynanalar neden tüm güzel olayların içine etme lüksüne sahip görünüyorlar kendilerini.
Gelinisin diye sahibin değil. Ailen sana sürpriz yaparken ona mı soracakmış hayret bişey ya.

Düzelmeeeez ruh hali normali bu kadının
Orası belli.
bi zaman iyi davranirsa bile baska bi zaman tam aksi davraniyor.
Annem telefonda dedi zaten benim yasim su kadar olmus 62 yasinda.ben yani pohpohlayacak halim artik yok . Kendimi anca ev icinde idare ediyorum. bende kafa yoramam
Gene mecbur her seferinde oldugu indirip senle konusmaya devam eder cunku es dos cevrede yok dedi haklisin dedim

Mesajında ne demek istemiş?
Kim neye galip gelmiş, kim niye utanıyor.
Ay hastayım süt kabı kadar IQ olmayan insanların laf sokma, bişeyleri ispatlama çabalarına
Benimde az sıkışınca hemen Allah varya hmmm isterse neler yaparda yapmiyor tarzında göz korkutma çabalarına giriyor yada kuranda yaziyor der, neresinde hangi ayetde açıp bakıcam diyorum boş boş bakıyor
Yarında 1 balon, 1 pasta 2-3 bebek eşyası sen al evi süsle beraber kutlayalım deseydiniz keşke kv deye bakalım yapacakmıydı

Gündüz mutluydum.
Gece saskın oldum.
2 duygu modunu birden yasadim.
Hiç takılma ya boşver. Trip yapıyorsa kendi kendine devam etsin. Ciddiye almadığını görünce bir daha yapmaz.
İşte yakın olunca oluyor maalesef böyle şeyler.

Sanırım kayinvalidenizin içinde alamadığı problemleri var bu da size olumsuz yansıyor. Yapacağınız en iyi şey onunla ters düşecek konumlara gelmemeye çalışmak öyle bir durum olursa da saygı çerçevesinde kendinizi korumak. Yeni anne olacaksınız ve şu an en çok kendinize çocuğunuza odaklanmali, beslenmenize dikkat etmeli egzersiz yapmalısınız. Bosverin kayinvalideniz ve hayal dünyası kendi toksikligiyle bogussun. Hayir ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Annem dedi zaten babaanne olucak kendiside yaparsa yapsin dedi.sizin gibi.

Evet kendi anne babasiylada küs Konusmuyorlar .
sinirlendiği zamanda etrafta yakindakilerle tartisma icinde.
birde dizi cok izliyor . her diziye bakar benden daha cok belki ordaki sahnelerden de etkileniyor olabilir.bilemiyorum

Annem dedi zaten babaanne olucak kendiside yaparsa yapsin dedi.sizin gibi.
Aynen öyle
Anneniz hazırlık yapıp onudamı çağırcakmış, o yapsın hazırlık yapsın bir güzel döktüsün göstersin tüm marifetlerini annenizide çağırsın oturun yeyin, için, bebeği kutlayın hepberabee sevinci paylaşın.
Yok olmaz ama illa fesatlık yapacak, içleri fesatlık doluyken ağızlarından da Allah düşmez, çarpılmıyorlarda

çıkıp açıklama yapmanız gereksiz olmuş.
umursamayıp normal davranmaya devam edin bir dahaki sefere.
Bir daha cıkmam da aciklama mevzusu icin.ama mesaji babasina ve esime gösterdim. Kırıldığımı belli ettim.
Sen ne üzerine geldin hayırdır dediler. ikisinin de haberi yokmus bana atılan mesajdan.

Fenalığı yapan senin kaynanan, oturdum kendi kaynanama bile kuruldum şu an
Üzmeyin kendinizi ama bu yapılanı da unutmayın inşallah eşiniz her zaman böyle destek olur size
Unutmam zaten.
Haksızlık kendisinin de kızı var.
1 tane görümcem var.
Eltim hic yok zaten.
daha görümcemde ayrı bi yorum yaparmı sonradan bilmiyorum.
o genelde calistigi icin ise gidip geldigi icin cocuklu oldugu icin kendi halinde. Kendine yetisemiyor bazen.

Kasım ayına geliyor doğumum.
Hastanede ve evimde illaki annemle kaynanam birbirlerinin yüzlerine bakacaklar.
Umarım insallah bi tatsizlik olmaz .
allah kolaylık verir insallah.

Siz neden her seferinde çıkıp açıklama yapıyorsunuz ki? Bana böyle mesaj gelse cevap yazarım, hayırdır ne oluyor neyin galibiyeti diye. Derdini açık açık söylemeyip laf sokmaya çalışanı da umursamam, açıkça söylerse konuşurum. Koskoca kadın diyemiyor mu kızım kutlama mı yaptınız? beni çağırmadığınız için kırıldım.
Amaaan yani, takmayın hiç.

biz sanki oraya bilerek gittik sanmış.
Ama öyle değil ki.
yabanci kimsede yoktu.
Bi annem bi ben bi ablam bi esim.babam da evdeydi ama zaten hali yoktu .dinleniyordu.
Diger ablam calistigi icin telefonla goruntulu arama yapip oyle gormus oldu. Tebrik etti.
Daha onuda geldi diye tahmin etmisler.

Bi daha da bitti zaten .
zaten her seyin de illa bi aciklamasini da yapamam sonucta.

Kendileri kızı verip salacaklar için aynı şeyi bizim için düşünüyorlar, kibirden egodan sanki bizim sahibimizmiş gibi hareket ediyorlar ama öyle bir dünya yok
Görümcene bu olaydan sonra notunu verirsin, ben kavgalarım oldu boşanmaya geldik notunu verdim tam adalet terazi maşallah

Dilerim Rabbimden tez zamanda altından çıkarsınız ben çıktım otobüsle değil normal araçla bile zor gelinecek uzak bir yere taşındım kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…