- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
- Konu Sahibi Umutun Annesi
-
Orası belli.Düzelmeeeez ruh hali normali bu kadının
Mesajında ne demek istemiş?Günaydın arkadaşlar.
Daha öncede söylemistim. Doktora gidecem kontrolüm var , belki cinsiyeti söyler diye .
Dün sabah gittik . doktor her şeyin iyi olduğunu ve görüp erkek olduğunu söyledi . Haftaya takip amacıyla kontrole cağırdı.
Esim kendi ailesine ben kendi aileme söyledik.
Benim annem dün bizi yemege cagirmisti esim zaten tum gun izinliydi. ablamida cagirmis ben sonradan duydum. Bana bi supriz yapmak istemisler beni sevindirmek amacli benim zaten oncesinden haberim yoktu .
oraya gittik oturma odasinda beni siyah renkli bi balon birde ufak tefek hediyeler almislar iclerinden gelmis.tabi dusunmeleri yeterli.
Balonu patlat icinde ukte kalmasin kutlayin resim video cekelim dediler. Bizde kutladik her sey icin tsk ederek aksam ustu evimize donduk. heyecanli oldugum icin whatsapp durumuna koydum. Kaynanam bunu gorup bana tuhaf bi mesaj yazmis triplere girip tavir takinmis.
Galibim sanma benim galip herkes ettiğinden utansın yukrda Allah var böyle yazmis.
Esim yukari cikip konustu , sonra ben yukariya cikip ailemin bi jest yapmak istedigini bunda kotu bi niyet olmadigini soyledim. Kadin yuzume bile bakmadi babasi dinledi sadece . Musade isteyip asagi indim sonra esim gelip kusura bakma annem gelgitli birisi nenemgil tarafina cekmis arada boyle olabiliyor soyle sanmis biz tum milleti herkez cagirdik annenin evine oyle buyuk bi parti yaptik bende izah ettim seda sadece bi balon patlatti baska bi sey olmadiki konustum dedi. Yani sizce kaynanamin yaptigi bu davranis bicimi anormal ve tuhaf değilmi ? tam tersi beni bi guler yuzle karsilayip hayirlisi olsun dese yeterliydi.
Gündüz mutluydum.Ay bu kaynanalar neden tüm güzel olayların içine etme lüksüne sahip görünüyorlar kendilerini.
Gelinisin diye sahibin değil. Ailen sana sürpriz yaparken ona mı soracakmış hayret bişey ya.
Hiç takılma ya boşver. Trip yapıyorsa kendi kendine devam etsin. Ciddiye almadığını görünce bir daha yapmaz.Gündüz mutluydum.
Gece saskın oldum.
2 duygu modunu birden yasadim.
Mesafe koyacağım.Neden açıklama yapma gereği duydunuz ki? Nasılsa inanmayacak. Tavrını yapmaya devam edecek. En güzeli sağlam bir mesafe koymak.
Mesafe koyacağım.
Zaten haftada bir iki cıkıyordum .
Hepten 1 e düser.
Annem dedi zaten babaanne olucak kendiside yaparsa yapsin dedi.Mesajında ne demek istemiş?
Kim neye galip gelmiş, kim niye utanıyor.
Ay hastayım süt kabı kadar IQ olmayan insanların laf sokma, bişeyleri ispatlama çabalarına
Benimde az sıkışınca hemen Allah varya hmmm isterse neler yaparda yapmiyor tarzında göz korkutma çabalarına giriyor yada kuranda yaziyor der, neresinde hangi ayetde açıp bakıcam diyorum boş boş bakıyor
Yarında 1 balon, 1 pasta 2-3 bebek eşyası sen al evi süsle beraber kutlayalım deseydiniz keşke kv deye bakalım yapacakmıydı
Aynen öyleAnnem dedi zaten babaanne olucak kendiside yaparsa yapsin dedi.sizin gibi.
Bir daha cıkmam da aciklama mevzusu icin.ama mesaji babasina ve esime gösterdim. Kırıldığımı belli ettim.çıkıp açıklama yapmanız gereksiz olmuş.
umursamayıp normal davranmaya devam edin bir dahaki sefere.
Unutmam zaten.Fenalığı yapan senin kaynanan, oturdum kendi kaynanama bile kuruldum şu an
Üzmeyin kendinizi ama bu yapılanı da unutmayın inşallah eşiniz her zaman böyle destek olur size
biz sanki oraya bilerek gittik sanmış.Siz neden her seferinde çıkıp açıklama yapıyorsunuz ki? Bana böyle mesaj gelse cevap yazarım, hayırdır ne oluyor neyin galibiyeti diye. Derdini açık açık söylemeyip laf sokmaya çalışanı da umursamam, açıkça söylerse konuşurum. Koskoca kadın diyemiyor mu kızım kutlama mı yaptınız? beni çağırmadığınız için kırıldım.
Amaaan yani, takmayın hiç.
Bi daha da bitti zaten .Siz neden her seferinde çıkıp açıklama yapıyorsunuz ki? Bana böyle mesaj gelse cevap yazarım, hayırdır ne oluyor neyin galibiyeti diye. Derdini açık açık söylemeyip laf sokmaya çalışanı da umursamam, açıkça söylerse konuşurum. Koskoca kadın diyemiyor mu kızım kutlama mı yaptınız? beni çağırmadığınız için kırıldım.
Amaaan yani, takmayın hiç.
Kendileri kızı verip salacaklar için aynı şeyi bizim için düşünüyorlar, kibirden egodan sanki bizim sahibimizmiş gibi hareket ediyorlar ama öyle bir dünya yokUnutmam zaten.
Haksızlık kendisinin de kızı var.
1 tane görümcem var.
Eltim hic yok zaten.
daha görümcemde ayrı bi yorum yaparmı sonradan bilmiyorum.
o genelde calistigi icin ise gidip geldigi icin cocuklu oldugu icin kendi halinde. Kendine yetisemiyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?