Kayınvalide meselesi

Kasım ayına geliyor doğumum.
Hastanede ve evimde illaki annemle kaynanam birbirlerinin yüzlerine bakacaklar.
Umarım insallah bi tatsizlik olmaz .
allah kolaylık verir insallah.

Doğum sonrasında da hepsi gelir bir “hayırlı olsun” der,”rahat edemiyorum” diye kocana ağlarsın,kocan annesini sen de kendi anneni evine gönderirsiniz.

“Yeni doğan bebeğin yanında çok durulmaz. Enfeksiyona çok açıklar,doktor izin vermiyor” dersiniz olur biter.

Eşinizle aranızdaki bu güzel enerji uyum daim olsun dilerim minik yavrunuzu da sağlıkla vaktiyle kucağınıza alırsınız inşallah kayınvalideniz içinde yani ergen desen değil şimdi kötü bişey de demek istemem esenlikler dileyeyim bari takılmayın siz size yakışanı yapmışsınız aNlar anlamaz oda onun bileceği şey. Bu güzel mucizenize odaklanın gerisini görmeyin duymayın

Antep de olunca bebekli evi düşünemedim geleneksel bir aile ise birde ev misafir dolup taşıyor malesef

Aile apartmanları kapatılsın komple bu saçmalık yahu ben olsam cıkıp açıklama bile yapmam.
Aile apartmanını geçtim aynı evi kabul eden insanlar gördüm nasıl yapıyorlar nasıl dayanıyorlar aklım almıyor, bir arkadaşla tanıştım kv tüm aldığı gelinleri ilk 2 sene yanında tutup sonra ayrı eve yolluyormuş (maddi imkan da var yani) ve işin garibi bunu reddedip sözden nişandan geri dönen yok ben şok

Ben en basta ev ayri olacak sartini kostum bir oturamayacagimi söyledim.

Antep de olunca bebekli evi düşünemedim geleneksel bir aile ise birde ev misafir dolup taşıyor malesef
Bizim taraftan sadece annemgil ablamlar ve teyzem var .
Annemin komsulari buraya gelirmi bilmem. ablamlarin hediyesini annemin evinde ablamlari gorduklerinde veriyorlardi. Esimin akraba tarafida belki gelirse kucuk ihtimal.

Aman be seda boş ver açıklama yapma zorunda hissetme kendini zaten önceki olaydan dolayı gıcığım senin kv deye daha da mesafe koy olabildiğince muhatap olma eşin versin cevabını
Kış ortasında gripti naz yaptı. Ama onda esim de gripti . Tesadüf
ben esimle ilgileniyordum.
ise gitmedi evdeydi.

ahaha kocasızlıktan gebersem kimsenin evinde oturmam çalıya çırpıya sürterim daha iyi

Ben olsam yukarı çıkıp açıklama bile yapmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…