kayınvalide mi kreş mi

Suveybe13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
5.403
12.174
248
merhaba benim sorunum şu bebeğim 12 aylıkken işe başlıcam. çalışıcağım yer şehir dışında eşim yanımda olmayacak. bebeğimi kreşe veririz diye düşünmüştük ama eşim kayınvalidemi bizimle göndermek istiyor ne olursa olsun kreşten iyidir diyor hem sen bebeği kreşe götürücen işe geç kalabilirsin diyor.iş dönüşü yorgun olursan nasıl baş edicen diyor hem kreşte cocuga nasıl davranıldığını bilemeyiz diyor.benim tarafıma gelince logusayken kayınvalidem yanımdaydı problemler yaşadık ben baya bunalımdan çıkamadım.o zaman eşimde vardı ama yinede delirme noktasına gelmiştim yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. özellikle bebeğine kayınvalidesi bakan hanımlar yardım edin ne yapmalıyım

Kayınvalidem görümcemin kızına baktı ve dört dörtlük baktı, aynı yerde olsaydık düşünmeden emanet ederdim. Kaynananın tutumu önemli ama her halükarda 1 yaş kreş için çok erken, ideali 3 yaştır. 3 yaşına kadar çocuk birine bağlı olma hissi duyar, o sen yokken annen, kayınvalidendir.

Bir de kreşte hastalık kapma riski de yüksek, Allah korusun tabi.

Kaynanan çok sorumsuz biri değilse ona bırak derim, büyük çocuklarda da asla anne yada Kv değil kreş derim...

Normale bakarsak bende kreşe vermen çocuk açısından daha iyi. kreşte çocukları eğitiyprlar ileriki okul dönemine çok etkisi oluyor. Ama küçük olmasından ötürü bence bir müddet kv bakması daha iyi olur gibi.. nacizane fikrim

öyle çok becerikli biri değildir ama eltimin çocuklarına bakıyor senelerdir

1 yaş kreş için çok erken
Acaba oralarda güvenilir bir bakıcı bulamaz mısınız
Oda olmazsa evladınız için 1 yıl kV ile idare edin derim

Kayinvalide, ya da kayinvalide gelsin bir sure kalsin o esnada guvenilir bir bakici bulun eve kamera sistemi vs kurun ve bakiciyla devam edin. 1 yas kres icin cok erken.

Seni delirtme eşiğine getiren kayınvalide ile aynı evde yaşaman ne kadar mantıklı ki sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…