+1Kv konusuna bişe diyemem ama 1 yaş çok küçük kreş için..
sadece bir sene eşim yanımda yokken. iki yaşında kreşe vericez zatenkreşe ver bence yoksa babaanne dede kültürüyle büyücek çocuk nacizane fikrim
öyle çok becerikli biri değildir ama eltimin çocuklarına bakıyor senelerdirKayınvalidem görümcemin kızına baktı ve dört dörtlük baktı, aynı yerde olsaydık düşünmeden emanet ederdim. Kaynananın tutumu önemli ama her halükarda 1 yaş kreş için çok erken, ideali 3 yaştır. 3 yaşına kadar çocuk birine bağlı olma hissi duyar, o sen yokken annen, kayınvalidendir.
Bir de kreşte hastalık kapma riski de yüksek, Allah korusun tabi.
Kaynanan çok sorumsuz biri değilse ona bırak derim, büyük çocuklarda da asla anne yada Kv değil kreş derim...
malesef tanıdık kimse yok1 yaş kreş için çok erken
Acaba oralarda güvenilir bir bakıcı bulamaz mısınız
Oda olmazsa evladınız için 1 yıl kV ile idare edin derim
evet asıl korktuğu şey o loğusaykende ben işteyken yalnız kalmazsın diye getirmişti annesini ceremesini 5 ay çektikreşe ver bence eşin sen yalnız kalma diye kvni yanında götür istiyor
merhaba benim sorunum şu bebeğim 12 aylıkken işe başlıcam. çalışıcağım yer şehir dışında eşim yanımda olmayacak. bebeğimi kreşe veririz diye düşünmüştük ama eşim kayınvalidemi bizimle göndermek istiyor ne olursa olsun kreşten iyidir diyor hem sen bebeği kreşe götürücen işe geç kalabilirsin diyor.iş dönüşü yorgun olursan nasıl baş edicen diyor hem kreşte cocuga nasıl davranıldığını bilemeyiz diyor.benim tarafıma gelince logusayken kayınvalidem yanımdaydı problemler yaşadık ben baya bunalımdan çıkamadım.o zaman eşimde vardı ama yinede delirme noktasına gelmiştim yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. özellikle bebeğine kayınvalidesi bakan hanımlar yardım edin ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?