- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Ya Almayıversin Bırakın..
Niye Çıldırıyorsunuz ki..
Boşu Boşuna Canınızı Sıkıyorsunuz..
Benim Kayınvaledemde Bayramda Bana Bir Şey Almadı..
Nişanlandım 10 Gün Sonra Bayramdı..
El Öpmeye Gittim..
Tam 1 Sene Sonra Evlendim..
Ama Allah Var Hiç Bunları Söz Konusu Etmedim..
Böyle Adet Olduğunu Bile Bilmiyordum, Çok SAçma Gelirdi O Zaman da..
Kusura Bakmayın Şimdi de Saçma Geliyor..
Konunuzu Okuyunca Güldüm, Hakkınızı Helal Edin..
Ama Kayınvalidemin Hakkını Ödeyemem..
Yakın Oturuyoruz Gelini Değilim Ben Onun Kızıyım..
Her Derdime İlaç Olur, Yemek Yapmasını Bilmiyorum Yemek Yapar Bana..
Neyse Uzatmanın Anlamı Yok..
Lütfen Sizde Ufak Tefek Şeylerden Dolayı Saygınızı Bozmayın..
Çook Mutluluklar Diliyorum, Herşey Gönlünüzce Olsun..
bazı arkadaşlar yüklenmişler almasın amaannn boşver diye bu yapı meselesi sanırım ben amaann boşver diyemiyorum çünkü hayatımda sadece birkere olacak şeyler yaşıyorum ve onlar yüzünden bunun tadını çıkaramıyorum. Ayrıca ailemde bunu ilk defa yaşıcak hevesleri var hayırmı diyim benimde hevesim var. çağdaş yaşamakla çeyiz yapmamak ne alaka anlayamadım ben. örf adet diye bişey var bunu biz düşünmesekte aileler istiyo. Benim içn aile önemlidir. Ve bunu yaşayan ne çk insan varmış anormal sayılmazmışım.
Ama arkadaşlar inanın biçok arkadaşım evlendi. Ne davullar zurnalar çaldılar hevesli hevesli geldiler gittiler. Insan olaraak kabul görmek benimsenmek herkes ister. Helede eşim olacak dediğin insanın ailesi ise bu çok daha önemli.
Ben kötü bi insan değilim saygımda hiçbir zaman kusur etmedim evine gittim 5 dk oturmadım ama şimdi samimi gelmiyolar yaptıkları herşey batıyo bana.
En iyisi susmak sanırım :26:
balık bastan kokar deyimi ne güzel bir öğüt değil mi? aynısını ben yaşadım canım çok iyi anlıyorum dediğin gibi biz aldık koyduk herseyi ben ne nişan bohçası ne düğün bohçası gördüm nişanda bir abiye bir kaç bilezik birde kuaför arlarda bayramda felan bir iki kyafet ve bana hiç biride olmadı aldıklarının ya küçüktü ya büyük baska sehirde yaşıyorlar die ordan en ucuz mağzalrdan alırlardı utanırdım giymeye düğünde ise gelinlik abimimden gelinlik ayakkabım komsudan kuaför halamın kızından kınam annemden takı imitasyon aldık eşimle elaleme rezil olmayalım die yani hiç birsey görmedim canım üstüne üstelikte biz nie almıyorsunuz felan oturup konuşalım dediğimizde hep tartışma çıktı hep laf yedim ne istediğim gelinliği giyebildim ne istediğim davetiye alındı hatta ev esyalarım spottu en ucuzunu almak zorunda kaldık halen ne bir iğnelerini gördük ne tatlı dillerini torunlarına bile agzımızla istiyoruz 3 senedir bana hiç bişey yok laf çarpmaktan başka bildikleri yok yani Allah yardımcın olsun canım
bazı arkadaşlar yüklenmişler almasın amaannn boşver diye bu yapı meselesi sanırım ben amaann boşver diyemiyorum çünkü hayatımda sadece birkere olacak şeyler yaşıyorum ve onlar yüzünden bunun tadını çıkaramıyorum. ayrıca ailemde bunu ilk defa yaşıcak hevesleri var hayırmı diyim benimde hevesim var. çağdaş yaşamakla çeyiz yapmamak ne alaka anlayamadım ben. örf adet diye bişey var bunu biz düşünmesekte aileler istiyo. benim içn aile önemlidir. ve bunu yaşayan ne çk insan varmış anormal sayılmazmışım.
ama arkadaşlar inanın biçok arkadaşım evlendi. ne davullar zurnalar çaldılar hevesli hevesli geldiler gittiler. insan olaraak kabul görmek benimsenmek herkes ister. helede eşim olacak dediğin insanın ailesi ise bu çok daha önemli.
ben kötü bi insan değilim saygımda hiçbir zaman kusur etmedim evine gittim 5 dk oturmadım ama şimdi samimi gelmiyolar yaptıkları herşey batıyo bana.
en iyisi susmak sanırım :26:
evet böyle adetler çok saçma ama karşılıklı olarak düşünürsek onlar herşeyi bekleyecek bizde saygıda kusur etmeyeceğiz her istediklerini yaptıracaklar evindeki halının rengine gelinliğinin şekline karar vermeye kalkacak bunlarda çok saçma değilmi?Benim oğlum canım oğlum diyecek ama oğlunun çektiği sıkıntıları görmeyip ondan maddi destek bekleyecek bizde amaan diyeceğiz gereksiz yere üzülüyorum bu mudur?
kızlar bazılarınız biliyo ben sözlüyüm ve tam 1 ay sonra nişanım olucak. gelin görünki ortada hiçbir hazırlık yok, çaba yok.
deliricem resmen... insanlar nasıl bu kadar sorumsuz olabilir yaaa...
konu şu ki sözlümün ailesi nişan olucanı annem arayıp söylediği halde bir kere anneme dönüş yapmadı, neyi nasıl yapıcaz diye sormadı, nasılsın diye aramadı, gel kızım şunlarıda birlikte alalım demedi. resmen gün geçtikçe içimde onlara karşı nefret o kadar büyüyo ki anlatamam.
herşeyi sözlümle düşünüyoruz bohçama alınacak şeyleri bile bazen ben alıp veriyorum. sözlüm maddi olarakta sıkıştı altındı bohçaydı 1 günde oğlum naptın biz napalım demediler çok üzüldü oda bi benim aileme baktı bi kendi ailesine.
tecrübeli bayanlar ben napıyım onlara nasıl davranıyım bana akıl verin ne olur.
geçen bayram gelmediler bu bayramda gelmezlerse arayıp ağzıma geleni saymahyı düşünüyorum
ne olur bişey deyin napıcam benn çıldırıcamm en güzel günlerimi onlar yüzünden moralim bozuk geçiriyorum
Şahsım adına konuşacağım:
Boş ver diyenlerden biri benim. Halen de diyorum.
Ancak bunu size yüklenmek için değil, rahatlatmak için söylemiştim.
Sizi yargılamadım.
Sadece anınızın tadını çıkarmanızı, nişanlınızla böyle eften püften (evet halen önemsiz görüyorum) konulara takılarak huzursuz olmamanızı önermiştim.
Yukarıdaki satırlarınızı okuyunca sizi küçümsemiş, saldırmış gibi hissettim.
Neyse...
Her şey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?