Onlara göre kimmiş peki bebeğin babası ?
Kanitla mutlaka o zaman ama asla gorusturme. Bebisine kendi soyadini verebilirsin biliyorsun degil mi? Madem babasi kabul etmiyor ,cehenneme kadar yolu var defolsun gitsinYok kesinlikle aldirmayacagim zaten yasal suresi de dolmak uzere. O kadar inanmislar ki bebegin baskasindan olduguna ben nasil bu kadar inancli olabildiklerine anlam veremiyorum
Nasıl kötü kalpli insan bunlar ya ?
Nasıl bu kadar vicdansız olmayı başarıyorlar ?
Muhattap olma hiç.
Yazlık falanda verme .
Mahkemede de çocuğun ile ilgili iftira için ayrıca dava aç.
Fitil fitil ödet , burunlarından gelsin .
Sonra da bak yoluna .
Ya ne kadar korkunç insanlar bunlar ...Er geç gerçek ortaya çıkacak ve o zaman ne yapacaklar acaba ? Dertleri yazlığı senin elinden almak ,onlarda biliyordur bebeğin babasının kocan olduğunu ..Benim cok yakin erkek bir arkadasim. Hamile kaldigim donemde bende kalmisti. Bu arada arkadasim homoseksuel ve esim olacak sahis bunu biliyor. Arkadasim mahkemede bu durumunu anlatacak ama onu bu duruma dusurdugum icin o kadar uzgunum ki
Katılıyorum. Ne kadar basit bir kadının namusuna iftira atmak. Vay anasını! Ailende kocanı dövecek kimse yok mu konu sahibi?Hem yazligi verme hem hakaret davasi ac.
Allah bildigi gibi yapsin, bunlar burunlarindan fitil fitil gelsin.
Hayır forumda birkaç arkadaşı daha okudum aldatan p.ç herifler boşanma arefesinde hep zaten o da beni aldattı o çocuk da benden değil moduna girmiş ya madem öyle bu kadınlar size dava açana kadar neden hiç sesiniz çıkmadı karım beni aldatıyor diye demiyor mu kimse!
Ya uğraşmak istemiyorum falan deme lütfen! Herşey bittiğinde çok pişman olursun, keşke burunlarından fitil fitil getirseydim dersin! Elinden geleni ardına koyma. Uğraştır onları !
senin elinde delil var kv nesine inanamıyormuş acaba..
hem suçlu hem güçlü kocan doldurmuş belli ki..
avukatlarını dinle hiçbirşey devretme .. o onların hakkı bile olsa tazminata sayılır belki.. hakaret davasıda aç kv ne..
Dik dur canım , yıkılma, pes etme hemen
Bebeğin sana güç versin, ne güzel avukat arkadaşların da varmış , bak burda avukat sorunu olan kadınlar var
Geçecek bu günler , bebeğin doğsun istersen DNA ile de kanıtlarsın, sadece kendini bırakma, güçlü olmaya çalış
Allah yardımcın olsun, o eşini de bildiği gibi yapsın
O ev sizin ne demek onlara vermek. Cocugunz icin ayakta kalmalisiniz. O seviyesiz insanlarla mahkeme harici gorusmeyin nasil bir seviye bu ya insanda sinir birakmaz bunlar.
Kocanız olan o.ç.nin neden o.ç. olduğu annesinden belliymiş canım ne yazık ki allah kahretsin hepsini
Afedersin ama saf mısın sen nye tapuyı vereceksin aklı olan vermez brak onlar mahkemede çocuk oğlumdan değil desinler onlar bunu dedi mi hakaret davası açarsın birazda kayınvalidenden alırsın kusura bakma ama hissettğim şey 2 avukatında olsa bi halt almıyacağım sen boşanayım bitsin diyorsun sonra diğer konun evleneceği kişiyle yazlıkta resim çektirip koymuş....
Verirsen bir bakima onlari hakli cikartirsin. Cocugunun rizki o. Hem taaa nisan zamani verilmis bitmis. Gecmis ola. Esinin aldatma olayini bastirip seni haksiz cikarmaya calisiyorlar belli. Vicdanin rahat ise , Hersey durulunca Kafani doversin o yazligi geri verdigin icin. Insanin basina hersey gelebilir. Mantikli ol. Duygusal davranma! Herkes ettigini bulur merak etme.
Kanitla mutlaka o zaman ama asla gorusturme. Bebisine kendi soyadini verebilirsin biliyorsun degil mi? Madem babasi kabul etmiyor ,cehenneme kadar yolu var defolsun gitsin
Avukatim zaten evlilik oncesi edinilmis mal oldugu icin tamamen benim hakkim oldugunu o yuzden bu kadar cirkinlestiklerini soyluyor
Allah kolaylıklar versin size ne kadar kötü insanlarla karsılasmıssınızHayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Okudugunuz icin cok tesekkur ederim destekleriniz hep iyi geliyor cunku hicbir arkadasima bu kadar ayrinti anlatamiyorum kendime yediremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?