Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Afedersin ama saf mısın sen nye tapuyı vereceksin aklı olan vermez brak onlar mahkemede çocuk oğlumdan değil desinler onlar bunu dedi mi hakaret davası açarsın birazda kayınvalidenden alırsın kusura bakma ama hissettğim şey 2 avukatında olsa bi halt almıyacağım sen boşanayım bitsin diyorsun sonra diğer konun evleneceği kişiyle yazlıkta resim çektirip koymuş....

Onlara göre kimmiş peki bebeğin babası ?

Benim cok yakin erkek bir arkadasim. Hamile kaldigim donemde bende kalmisti. Bu arada arkadasim homoseksuel ve esim olacak sahis bunu biliyor. Arkadasim mahkemede bu durumunu anlatacak ama onu bu duruma dusurdugum icin o kadar uzgunum ki

Verirsen bir bakima onlari hakli cikartirsin. Cocugunun rizki o. Hem taaa nisan zamani verilmis bitmis. Gecmis ola. Esinin aldatma olayini bastirip seni haksiz cikarmaya calisiyorlar belli. Vicdanin rahat ise , Hersey durulunca Kafani doversin o yazligi geri verdigin icin. Insanin basina hersey gelebilir. Mantikli ol. Duygusal davranma! Herkes ettigini bulur merak etme.

Yok kesinlikle aldirmayacagim zaten yasal suresi de dolmak uzere. O kadar inanmislar ki bebegin baskasindan olduguna ben nasil bu kadar inancli olabildiklerine anlam veremiyorum
Kanitla mutlaka o zaman ama asla gorusturme. Bebisine kendi soyadini verebilirsin biliyorsun degil mi? Madem babasi kabul etmiyor ,cehenneme kadar yolu var defolsun gitsin

Hadi bu kadar vicdansizlar senelerdir bana en iyi insan rolu nasil oynadilar diye diye kafayi yiyecegim

Benim cok yakin erkek bir arkadasim. Hamile kaldigim donemde bende kalmisti. Bu arada arkadasim homoseksuel ve esim olacak sahis bunu biliyor. Arkadasim mahkemede bu durumunu anlatacak ama onu bu duruma dusurdugum icin o kadar uzgunum ki
Ya ne kadar korkunç insanlar bunlar ...Er geç gerçek ortaya çıkacak ve o zaman ne yapacaklar acaba ? Dertleri yazlığı senin elinden almak ,onlarda biliyordur bebeğin babasının kocan olduğunu ..

Hayır forumda birkaç arkadaşı daha okudum aldatan p.ç herifler boşanma arefesinde hep zaten o da beni aldattı o çocuk da benden değil moduna girmiş ya madem öyle bu kadınlar size dava açana kadar neden hiç sesiniz çıkmadı karım beni aldatıyor diye demiyor mu kimse!

Ya uğraşmak istemiyorum falan deme lütfen! Herşey bittiğinde çok pişman olursun, keşke burunlarından fitil fitil getirseydim dersin! Elinden geleni ardına koyma. Uğraştır onları !

ya bence çok takma bu (küfür edicem ya ! aklına küfürlü her hakareti getir ) . hayır yazlığı verme boşanırken alabildiğin kadar nafaka al sonra hakaret davasıyla donlarına kadar al çocuğu doğur senin soy adını taşısın zaten o şerefsizlerin soy ismini taşımak senin çocuğuna ağır gelir . Ek alara bebek doğmadan Dna testi yapılabiliyor diye hatırlıyorum karından alınan bir sıvı ile ama o sıvı her yerde alınamıyor maalesef ankarada tek var sanırım davada Dna testinide öne sürersin göt gibi kalırlar

Avukatlarinda soylemislerdir zaten ,birak yazligin tapusunu vermeyi ,
Bu yaptiklarindan sonra hem esinize hem ailesine tazminat davasi acabilirsiniz ,
Evladin icin vazgecme ,ne sanlisin ki erken zamanda ne kadar ucuz oldugunu gordun bu ailenin ,
Bugun gurur yaptigin mala mulke yarin evladinin ihtiyaci olacak ,
İftiraci bir babaya asla velayet verilmez ,

İğrenç ötesi insancıklar.Onlarla irtibatı tamamen koparamıyormusunuz?İsteselerde görüşmeyin veyahut birisine vekalet verin o halletsin.

yok o zamana kadar boynuzlu olmak dert olmuyor ne zaman kadın boşanmak istiyor o zaman akıllarına geliyor

ben konu sahibesini anlıyorum neden böyle bir iftira attılar değil derdi kadının derdi ben nasıl bu adamı sevdim nasıl anlamadım nasıl biri olduğunu ..

Avukatim zaten evlilik oncesi edinilmis mal oldugu icin tamamen benim hakkim oldugunu o yuzden bu kadar cirkinlestiklerini soyluyor

Cok tesekkur ederim amin insallah

O ev sizin ne demek onlara vermek. Cocugunz icin ayakta kalmalisiniz. O seviyesiz insanlarla mahkeme harici gorusmeyin nasil bir seviye bu ya insanda sinir birakmaz bunlar.

Bugun evimin kilidini degistirdim. Tasinmak istemiyorum cunku evin konumu cok uygun bana. Allah bir daha yuzlerini gostermesin hicbirinin

Kocanız olan o.ç.nin neden o.ç. olduğu annesinden belliymiş canım ne yazık ki allah kahretsin hepsini

Malesef mayasi buymus anlayamamisim aptallik bende

Dediginiz gibi bana kalsa ben sadece hicbirini bi daha gormemek istiyorum. Avukatlarim engelliyor ama biri arkadasim zaten tum haklarimi almadan bosanmama asla izin vermez

Cok haklisiniz

Kanitla mutlaka o zaman ama asla gorusturme. Bebisine kendi soyadini verebilirsin biliyorsun degil mi? Madem babasi kabul etmiyor ,cehenneme kadar yolu var defolsun gitsin

Evet ben gerekirse nufusuna bile almamasini istiyorum zaten. Simdi kabul etmiyor dogduktan sonra da etmesin

Allah belalarini versin.sana ettigi hakaret vs hepsini ses kaydi görüntü kaydet.polisten göster hayatim tehlikede de uzaklastirma alsinlar sana dokunan hapsi boylasin.bu yazlik denen yere birini dik dicem illa alamayacaklarsa senden evi yakmak yilmak isterler.yada kamera takilsin.her saldırıyı kayda al sen dnayi yaptirinca.dava islerinde adli tip danda yine isterler.bu kadar tepene ciktilarsa senin ailenden cekinmiyorlar ve adam gibi sana arka çıkacak kimse yok galiba

Avukatim zaten evlilik oncesi edinilmis mal oldugu icin tamamen benim hakkim oldugunu o yuzden bu kadar cirkinlestiklerini soyluyor

oo süper bırak sakın verme bu pisliklere birşey..
sende istemiyorsan bile bırak boş boş dursun çürüsün ama sakın gurur yapıp yada öfkeye kapılıp lanet olsun diyip verme..

Vekalet ver görmezsin yüzlerini ayyy valla oturduğum yerden ben sinir oldum böyleleride hep sabır ehline denk gelir allh korusun bizde olacak bu durum kv evnde ki kaşığı bile almak için uğraşırım

Allah kolaylıklar versin size ne kadar kötü insanlarla karsılasmıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…