Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Yahu o avukatlar ayakta mı uyuyor? Anında üçüne de hakaret davası açın. Anında. Ne diye duruyorlar? Hakaret davasında ibraz edersiniz DNA raporunu. Avukatlarınıza çok kızdım.

Ben izin vermedim hakaret davasina. Kayinvalide ve kayinpederle ugrasmak istemiyorum. Esim olacak kisi konusunda gerekenler yapiliyor

Cunku konu sahibinin hakaret davasi falan ugrasmayacagina guveniyor. Cok zor tutuyorum kendimi beddua etmemek icin. Allah nasil biliyorsa oyle yapsin.

Anladım. Sıkma canını en azından imkanın var. Herşey yoluna girer.

Amcam ve isim sayesinde maddi olarak iyi durumdayim. En azindan bu sayede ayakta kaliyorum yoksa iyice zor durumda olurdum

Ben gercekten inandigini dusunuyorum artik. Ya da esim beni cok iyi taniyor ben avukatlarim olmasa anlasmali bosanma yolunu gider ve hicbir sey talep etmezdim bu igrenc iftiralarla ugrasmamak icin. Avukatim uzun sureli iliskisi olabilecegini ve bir an once kurtulmak istedigini, ben anlasmali bosanmaya yanasmayinca dozu arttirdigini dusunuyor. Hatta muhtemelen geri cekecek iddiasini diyor daha her sey cok yeni

Ugrasmakk istemiyorum deme

Özelikle ugras ugrasmalisin

Tapu felan verme iftirs davasi ac hakaret davasi ne gerekiyosa yap..

En azindan uzaklastirma karari beni cok rahatlatacak. Hicbirini gormek istemiyorum bundan sonra. Avukatima soracagim mutlaka

Eşiniz nasil bu kadar adilesebiliyor anlayamadim eski konularınızi okudum iyi biri gibiydi kendi pisliğini nasıl böyle bir iftirayla kapatmaya çalışıyor aklim almiyor

Cunku konu sahibinin hakaret davasi falan ugrasmayacagina guveniyor. Cok zor tutuyorum kendimi beddua etmemek icin. Allah nasil biliyorsa oyle yapsin.

Bu oyle bir sey degil ki ama.
Amaci daha cok kiskirtmak gibi gelmedi mi size de.
Aldatan adam kaderine razi olur
Daha cok kizdirmamaya calisir.
Bu Aksine

Agir bir ithamla agir bir sekilde
Ustune gelip kiskirtiyor konu sahibini.
Ailesini uzerine falan gondermeler.

Degisik yani.

Sunu dedigim icin kendime bile kiziyorum ama keske cocuk onlarin kanindan olmasaymis.
Sakin aldirmayi felan dusunme hem cocugun kendinden olmadigini idda edecek hemde aldir diyecek yok ya.
Demekki tutustular dna felan olursa diye .
Aldirirsan bu seferde onlar diyecek biz hakliydik aldirdi cocugu ne insanlar var ya Allahtan hicmi korkmazlar hadi utanmalari yokda yarin nasil can vercekler.

Konu sahibi eşiniz tam bir mahluk (uygun sıfat bulamadım)
Hiçbir şekilde geri adım atmayın
Unutmayın kendinizden olduğu kadar bebeğinizinde hakkını savunmak zorundasınız.
En yakın zamanda uzaklaştırma kararı aldırın ve mümkün mertebe tek başınıza kalmayın zira böyle insanlardan herşey beklenir.

Eşiniz nasil bu kadar adilesebiliyor anlayamadim eski konularınızi okudum iyi biri gibiydi kendi pisliğini nasıl böyle bir iftirayla kapatmaya çalışıyor aklim almiyor

Yukarida yazdiklarimi kopyalayayim tekrar. esim beni cok iyi taniyor ben avukatlarim olmasa anlasmali bosanma yolunu gider ve hicbir sey talep etmezdim bu igrenc iftiralarla ugrasmamak icin. Avukatim uzun sureli iliskisi olabilecegini ve bir an once kurtulmak istedigini, ben anlasmali bosanmaya yanasmayinca dozu arttirdigini dusunuyor. Hatta muhtemelen geri cekecek iddiasini diyor daha her sey cok yeni

Esim tanistigimda ben 16 yasindaydim. Cok zor bi hayatim oldu cok uzun sure terapi gordum. Kaldiramiyorum baski huzursuzluk dayanamiyorum. Bunlari cok iyi biliyor ve su an beni pes ettirmeye calisiyor. Lanet olsun diyip anlasmali bosanmaya yanasacagimi dusunuyor. Anksiyete bozuklugum var senelerce dayak ve iskence gormus biri ile hic tanistiniz mi bilmiyorum ama ne olursa olsun sorun cikmasin diye ugrasan, biri sesini yukseltse gozleri dolan insanlara donusuyorlar ki ben en iyi durumda olanlardan biriyim

YAzlığı asla verme,verirsen herşeyi kabullenmiş sayarlar seni...o pislik kocan aklı sıra böyle sıyrılacak işin içinden ahlaksız...bebeğin için o adamın donuna kadar herşeyini alırdım...güçlü dur ve her taraftan savaşını ver...hem eşimden hem ailesinden tazminat davası aç...bunları bebeğin için yapacaksın...pislik adam

Kesinlikle aldirmam benim icin soz konusu bile degil. Ben bebegimi sadece bana ait goruyorum su an babasi umrumda bile degil

Hic usenme ac hakaret davasini rezil insanlar evi de verme cocugunda yüzünü gösterme eninde sonunda gercekler ortaya çıkacak allah sana kolaylik versin bebegini sağlıkla kucagina al ins

Allah yardimcin olsun kardesim esinide Allah kahretsin
Sakin haklarindan vazgecme sen artık yavrununda haklarini korumak zorundasin
Güclü ol pes etme

Bu kadar hakaretine, iftirasına mahsur kaldığım insanların malına asla minnet etmezdim ben. Herkes verme demiş ama benim ilk işim o yazlığı onlara vermek olurdu. Ne münasebet onların malına kalacağım diyerekten... İkincisi dna testi yaptırıp gösterirdim, veya yüzlerine fırlarırdım dediğiniz gibi. Sonra da o çocuğun yüzünü hiç birine göstermezdim. Tabii ki boşanmayı da hiç geciktirmeyin. Bütün bağınızı kesin, ne malları varsa verin ve kendinize çocuğunuzla yeni bir hayat kurun bence.

Henuz amcamla konusmadim, arkadaslarima da ayrinti anlatmadim. Kendimi toplamayi bekliyorum ama dediginiz gibi sanirim yalniz kalmamaliyim. Zaten bugun evimin kilidini degistirdim

Dna testi ile ispatla , bu süreçlerde pskologa git ve ondan rapor topla yıprandığına dair.mahkemede bu iftiranın pskolojik seni çökerttiğini söle.yazlığıda verme donuna kadar al.dna ispatından sonra ,soy ismini geri ver çocuğun senin soy adını kullansın.

Hic usenme ac hakaret davasini rezil insanlar evi de verme cocugunda yüzünü gösterme eninde sonunda gercekler ortaya çıkacak allah sana kolaylik versin bebegini sağlıkla kucagina al ins

Allah yardimcin olsun kardesim esinide Allah kahretsin
Sakin haklarindan vazgecme sen artık yavrununda haklarini korumak zorundasin
Güclü ol pes etme

Amin Allah razi olsun cok tesekkurler

Bende bundan bahsediyorum
Seni bu kadar iyi taniyorsa sessiz sedasiz
Biteceginden eminse

Neden uzerine geliyor.
Neden kiskirtip bam teline basiyor.

Ondan oldugundan emin bir insan
Ulan sonunda zaten kanitlanacak
Benden dgil desem nolcak
Yine benim basim belaya girecek diye
Dusunur.
O dusunemezse
Avukati bilir uyarir. Durdurmaya calisir.

Bunun derdi baska.
Kesinlikle dedigin gibi
Arkadasinin homo olmadigina ve cidden kendisinden olmadigina yurekten inanmis.

Sirf uzmek yada yaralamak icin
Degil yani bu ithamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…