Yahu o avukatlar ayakta mı uyuyor? Anında üçüne de hakaret davası açın. Anında. Ne diye duruyorlar? Hakaret davasında ibraz edersiniz DNA raporunu. Avukatlarınıza çok kızdım.
Esin
Cocugun kendisinden oldugunun cok rahat ispatlanabilecegini biliyordur
Nasil boyle bir itham da bulunabilme cesareti gosterebildi ki.
Hani aldattigi icin suc bastiriyor desen
Iftira ve hakaretten cok daha beter basini
Belaya sokuyor.
Muhtemelen avukati da zaten uyariyordur
Cocugun senden oldugu ispatlanacaktir
Falan diye, amaci ne ben hic anlayamadim acikcasi.
Anladım. Sıkma canını en azından imkanın var. Herşey yoluna girer.
Esin
Cocugun kendisinden oldugunun cok rahat ispatlanabilecegini biliyordur
Nasil boyle bir itham da bulunabilme cesareti gosterebildi ki.
Hani aldattigi icin suc bastiriyor desen
Iftira ve hakaretten cok daha beter basini
Belaya sokuyor.
Muhtemelen avukati da zaten uyariyordur
Cocugun senden oldugu ispatlanacaktir
Falan diye, amaci ne ben hic anlayamadim acikcasi.
Cunku konu sahibinin hakaret davasi falan ugrasmayacagina guveniyor. Cok zor tutuyorum kendimi beddua etmemek icin. Allah nasil biliyorsa oyle yapsin.
Ugrasmakk istemiyorum deme
Özelikle ugras ugrasmalisin
Tapu felan verme iftirs davasi ac hakaret davasi ne gerekiyosa yap..
Işyerinden kamera kayıtlarıni al ve seni tehtit ettiklerini söylerek koruma kararı cıkart. Yada bu konuyu avukatlarına bir söyle...
Kesinlikle arsayı falan vermeyin satmada.
Ne biçim insanlar var şu dünyada küfür etmek istemiyorum. Ama edilmeyecek gibi degil ki.
Cunku konu sahibinin hakaret davasi falan ugrasmayacagina guveniyor. Cok zor tutuyorum kendimi beddua etmemek icin. Allah nasil biliyorsa oyle yapsin.
Eşiniz nasil bu kadar adilesebiliyor anlayamadim eski konularınızi okudum iyi biri gibiydi kendi pisliğini nasıl böyle bir iftirayla kapatmaya çalışıyor aklim almiyor
Bu oyle bir sey degil ki ama.
Amaci daha cok kiskirtmak gibi gelmedi mi size de.
Aldatan adam kaderine razi olur
Daha cok kizdirmamaya calisir.
Bu Aksine
Agir bir ithamla agir bir sekilde
Ustune gelip kiskirtiyor konu sahibini.
Ailesini uzerine falan gondermeler.
Degisik yani.
Sunu dedigim icin kendime bile kiziyorum ama keske cocuk onlarin kanindan olmasaymis.
Sakin aldirmayi felan dusunme hem cocugun kendinden olmadigini idda edecek hemde aldir diyecek yok ya.
Demekki tutustular dna felan olursa diye .
Aldirirsan bu seferde onlar diyecek biz hakliydik aldirdi cocugu ne insanlar var ya Allahtan hicmi korkmazlar hadi utanmalari yokda yarin nasil can vercekler.
Konu sahibi eşiniz tam bir mahluk (uygun sıfat bulamadım)
Hiçbir şekilde geri adım atmayın
Unutmayın kendinizden olduğu kadar bebeğinizinde hakkını savunmak zorundasınız.
En yakın zamanda uzaklaştırma kararı aldırın ve mümkün mertebe tek başınıza kalmayın zira böyle insanlardan herşey beklenir.
Hic usenme ac hakaret davasini rezil insanlar evi de verme cocugunda yüzünü gösterme eninde sonunda gercekler ortaya çıkacak allah sana kolaylik versin bebegini sağlıkla kucagina al ins
Allah yardimcin olsun kardesim esinide Allah kahretsin
Sakin haklarindan vazgecme sen artık yavrununda haklarini korumak zorundasin
Güclü ol pes etme
Amcam ve isim sayesinde maddi olarak iyi durumdayim. En azindan bu sayede ayakta kaliyorum yoksa iyice zor durumda olurdum
Ben gercekten inandigini dusunuyorum artik. Ya da esim beni cok iyi taniyor ben avukatlarim olmasa anlasmali bosanma yolunu gider ve hicbir sey talep etmezdim bu igrenc iftiralarla ugrasmamak icin. Avukatim uzun sureli iliskisi olabilecegini ve bir an once kurtulmak istedigini, ben anlasmali bosanmaya yanasmayinca dozu arttirdigini dusunuyor. Hatta muhtemelen geri cekecek iddiasini diyor daha her sey cok yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?