Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Yahu ben bir insanin basina bir is gelmesini hic bu kadar istemedim. Su aileye bir sey olsa icimin yagi eriyecek resmen.
Hiç sorma. Ben böyle rezillik görmedim. Ne görmüşler? Yanındalar mıymış? Ayıp wallahi. Bu adam sağlam bir dayak yemeli çok ciddiyim.

Anlaşılan bunlar çocuğunuza nafaka bile vermez. O yazlık çocuğunuzun. 18 yaşına gelince isterse o satsın. Çocuğunuzun garantisi o sakın vermeyin

Ya ne kadar korkunç insanlar bunlar ...Er geç gerçek ortaya çıkacak ve o zaman ne yapacaklar acaba ? Dertleri yazlığı senin elinden almak ,onlarda biliyordur bebeğin babasının kocan olduğunu ..

Evet gozlerini bu kadar mal mulk para hirsi burundugune inanmasi cok zor benim icin

Katılıyorum. Ne kadar basit bir kadının namusuna iftira atmak. Vay anasını! Ailende kocanı dövecek kimse yok mu konu sahibi?

Malesef yok. Kendi babam bunlardan beter. Ailemle gorusmuyorum. Bir amcam var bana destek olabilecem

Cok mutluydu hamile kaldigimi ogrendiginde deli oldu kocam olacak sahis. Madem oyle baskasinin bebegine mi sevindi bu kadar?

Zaten ilk onlar dava acti ve dosyada sundu. Ben sonrasinda karsi dava actim ve DNA testi talep ettim.

Evet kanitladiktan sonra hakaret davasi acacagiz. Hamileyken bunlari yasattiklari icin tazminat da talep edecekmisiz ekstra

Haklisiniz

İğrenç ötesi insancıklar.Onlarla irtibatı tamamen koparamıyormusunuz?İsteselerde görüşmeyin veyahut birisine vekalet verin o halletsin.

Zaten gorusmuyordum. Bir anda evime daldilar ve is yerime geldiler bundan sonra hicbirinin yuzunu gormek istemiyorum

Aynen oyle ne kadar aptalmisim diyorum

Evet malesef ailem yok. Kendi ailem onlardan beter. Guya beni kurtardilar bana aile oldular sanmistim. Biliyorlar bu hayatta tek basima oldugumu o yuzden bu kadar ustume geliyorlar

Öncelikle tapuyu sakın verme... Benzeri bi olay bi tanıdığın başindan geçti,çocuk bebek benden değil aramızda öyle bir şey yaşanmadı v.s demiş. Ki gelin yeğenimin arkadaşıydı 17 yaşinda çocuk gelindi. Babasızdı ezmeye kalktı kayınvalidesi. Sonra çocuk doğdu, tıpatıp babasıydı. Dnayla ispatlandı ama test olmasaydı bile ilahi adalet şaşmadı. O kızcağiza çok üzülmüştüm. Siz sakın geri adım atmayın. Yazlığı vermeyi geçtim ben olsam donlarına kadar alırdm.

Allahım yar ve yardımcınız olsun canım ,Arkadaşlarda yorum yazmış bende katılıyorum , asla tapuyu verme sonuçta bebeğine tek başına sen sorumlu kalacaksın ister kendin otur ister kiracı koy gelirini biriktir ele güne el açmakdan iyidir hem bebeğinin hakkı o ev isteselerde istemeselerde torunları ...mahkemede de sana yapılan çirkin iftiraları anlatki insanoğlu çiğ süt emmiştir bakarsın utanmadan ileride çocugunu elinden almak dahi isteyebilirler seni mutsuz üzmek için onun içindirki sen temkinli ol hiçbir hak iddia edinemesinler .

Son düzenleme:
Ne pislik insanlarmış yaaaa okurken gerildim resmen! O kv olacak pisliği ve kocasını alma bir daha eve falan, uzaklaştırma kararı aldır

Bu kadar laftan sonra satar parasinida gozlerinin onun de cayir cayir yakar yine de vermez insan.
Artik geri donusu olmayan bi yola girilmis birakin vermeyi felan dna davasi felan acarlarsa onu bekleyin ustune bide tazminat davasi acin.cocuguda kesinlikle ne soyadini verin nede gosterin.
Bosanmalarda cocuklarin kesinlikle sebep ne olursa olsun aldatma bile olsa karsi tarafa gosterilmemesine karsiyim.
Ama senin ki ayri kesinlikle sil onlari.ne demek cocuk bendel degil deyio ortaya dokmek.bezini bile gosterme bu pisliklere.

Esim de evdeydi, esimin de arkadasi. Sadece bir gunduz vakti beraberdik onda da alisverise gittik beraber. Hatta benden cok esimle vakit gecirmeye baslamisti biz nisanlandigimizdan beri. Hem dedigim gibi homoseksuel arkadasim ve esim de bunu cok iyi biliyor. Benim de esimin de arkadaslari tum iliskimiz boyunca geldi kaldi biz de onlarda kaldik beraber ya da ayri, hicbir zaman cinsiyet ayrimimiz olmadi. Esimin benimle beraberken bir donemki ev arkadasi kadindi. Boyle insanlar degiliz su an cirkinlesiyor sadece bunu iftira atma sebebi bu

asla vermeyin . dna testi yaptırıp nafakayı alın mutlaka . siz dna testini yaptırınca görmek isteyecekler . hakaret davanızı da açın . ne yüzle görmek istiyorsunuz dersiniz. aslında ilerde size işleri çok düşecek bu gazla hareket etmek kolay geliyor onlara . aldatıldığınızı kanıtlayıp paranızı alın şimdilik. kafanıza takmayın . bebeğinizin yaşamıyla alakalı kararı bu tip iftiralarda bulunan bir kadın tabiki vermeyecek. ilerde pişman olacağından emin olabilirsin.

Anladım. Sıkma canını en azından imkanın var. Herşey yoluna girer.

Esin
Cocugun kendisinden oldugunun cok rahat ispatlanabilecegini biliyordur
Nasil boyle bir itham da bulunabilme cesareti gosterebildi ki.
Hani aldattigi icin suc bastiriyor desen
Iftira ve hakaretten cok daha beter basini
Belaya sokuyor.
Muhtemelen avukati da zaten uyariyordur
Cocugun senden oldugu ispatlanacaktir
Falan diye, amaci ne ben hic anlayamadim acikcasi.

Yahu o avukatlar ayakta mı uyuyor? Anında üçüne de hakaret davası açın. Anında. Ne diye duruyorlar? Hakaret davasında ibraz edersiniz DNA raporunu. Avukatlarınıza çok kızdım.

Işyerinden kamera kayıtlarıni al ve seni tehtit ettiklerini söylerek koruma kararı cıkart. Yada bu konuyu avukatlarına bir söyle...
Kesinlikle arsayı falan vermeyin satmada.
Ne biçim insanlar var şu dünyada küfür etmek istemiyorum. Ama edilmeyecek gibi degil ki.

Sakın pes etme çok zor yaşadıkların yemin ederim benim tepem attı burda. Bak eminim eğer pes edip ne istiyorlarsa alsınlar dersen çok pişman olacaksın. Şimdi biraz güçlü olup elinden geleni ardına koymaman lazım. Eğer pes edersen onlar mutlu olacak , o o.. kaynananın tapusu alıp sevinmesini istiyor musun? O p.ç kocanın çocuk benden değil deyip 5 kuruş nafaka ödememesini attığı o pis iftiranın da yanına kar kaldığını görmek istiyor musun??

İşin ciddiyetini anlayınca mod değiştireceklerdir. Bu defa acındırırlar kendilerini. Her ne yaparlarsa yapsınlar asla pes etme. Ve buraya herşey sonuçlanınca yaz olanları biz de mutlu olalım senin adına

daha sizden alacaklarımı düşünün demeliydin ne kadar zor şeyler bunlar emin ol yanlarına kalmayacak

Allah kolaylıklar versin size ne kadar kötü insanlarla karsılasmıssınız

Amin Allah razi olsun

Anlaşılan bunlar çocuğunuza nafaka bile vermez. O yazlık çocuğunuzun. 18 yaşına gelince isterse o satsın. Çocuğunuzun garantisi o sakın vermeyin

Normalde ihtiyacim yok ama babasi oldugunu ispatladiktan sonra talep edecegim nafaka

Ayni durumdaymisiz tek fark ben 23 yasindayim ve maddi olarak iyi durumdayim

Amin cok tesekkur ederim

Ne pislik insanlarmış yaaaa okurken gerildim resmen! O kv olacak pisliği ve kocasını alma bir daha eve falan, uzaklaştırma kararı aldır

Bunu bir arkadas daha yazmis. Avukatlarima bir sorayim uzaklastirma karari bana kendimi iyi hissettirir

Inanin ben de boyle istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…