- 8 Mart 2023
- 1.308
- 100
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Uzun zamandır canımı sıkan içimi daraltan bi durumdan bahsetmek istiyorum. Kayınvalidemi çok cahil bi insan olarak görüyorum şöyleki kendisine anlatılan her şeye inanıyo ama saf değil yani bazen eltimin laflarıyla konuştuğunu anlıyorum. Elimle içli dışlılar. Eltimi çok bilgili görür her dediğini doğru kabul eder. Erkeğe oğluna aşırı düşkündür. Zamanında kızı kocasından şiddet görüyo bunu annesine dediğinde ise kayınvalidem eşin döverde severde diyen zihniyet. Ben çok soğudum kayınvalidemden bayağı nefret ediyorum. Hayatımda gördüğüm en cahil insan. Mesafeli olmaya çalışıyorum ama olmuyor çünkü eşim annesine ailesine bağlı düşkün her hafta kesin gidiyoruz.
Geçenlerde oturuyoduk mesela hava karardı yağmur yağacak sanırım dedim. Bana dediği şey hava karardı denmez günah diyo. Bende dedimki iyi niyetle söylüyorum ben bunu niye günah olsun diyorum günah diyo. Herşeyi sürekli çok tekrar ediyo. Eşimse asla annesine toz kondurmaz beni anlamaz desteklemez.
Kızlar içimdeki bu sinir gitsin istiyorum ne yapmalıyım sizce. Kendi kendime kurup sinirleniyorum
Geçenlerde oturuyoduk mesela hava karardı yağmur yağacak sanırım dedim. Bana dediği şey hava karardı denmez günah diyo. Bende dedimki iyi niyetle söylüyorum ben bunu niye günah olsun diyorum günah diyo. Herşeyi sürekli çok tekrar ediyo. Eşimse asla annesine toz kondurmaz beni anlamaz desteklemez.
Kızlar içimdeki bu sinir gitsin istiyorum ne yapmalıyım sizce. Kendi kendime kurup sinirleniyorum