- 26 Nisan 2023
- 342
- 86
- 18
- 26
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Malesef kimse değişmez bazı şeyler bizim hesap ettıgımız gibi olmuyor bu dediklerinizi birçok kişi yaşadı halen daha yaşıyor önemli olan eşiniz evinız yuvanız ayrıca her hafta gitmekte ne her haftasonu kocanizla basbasa vakit geçirmeniz lazım arada gidilir siz ailesiniz artık öyle bir kural yok herkeste aynı olacak diye birsey yok eşinizle konuşun netleştirin seviyorsanız biraz fedakarlık yapın herşey sizin elinizde bakın benm eltimle kaynanamın ilişkisi çok farklıdır ona karışır bana karışamaz onun la ilişkim çok farklıdır bende çok korkuyordum ama baktim ki hersey bende bitiyor saygımı koruyarak bazende gormemezlige vererek evime odaklandım esımde destek oldu altlı üstlü olmamamız rağmen ayda bir inerimBen de mecbur ılımlı oluyorum zaten. İçimde soğukluk var sevmiyorum yaptığı her şey samimiyetsiz geliyo çünkü her şeyi başa kalkıyo böyle insanlardan hep nefret etmiişimdir. Ben çocukları çok severim bakmayı ilgilenmeyi eşimle de çocumuğuz olsun çok istiyoruz ama kafamda böyle kayınvalidem beni sinir edecek her şeyime karışıp mutsuz edecek diye çocuktan bile vazgeçesim geliyo. Çünkü eltimin de 1 yaşında çocuğu var hem karışıyo hem arkasından konuşuyo. Bana da aynısını yapacak keşke bende eltim gibi işimi bilsem ben mi safım millet mi uyanık salak kafam çalışıp ayaklarının üzerinde durmak varken sen otur saçma sapan şeylerle vakit kaybet. Öyle hata yaptımki hayatıma maal olduezini